Ким Чен Ун окуця, от седмици не се показва

Продължавал "да води пламенно народа"
26 сеп 2014 08:58, Александър Попов
56
Ким Чен Ун окуця, от седмици не се показва
Лидерът не се появил на последната сесия на Върховното народно събрание. Снимка: Reuters

Севернокорейската телевизия показа кадри с накуцващия лидер на страната Ким Чен Ун, съобщи днес японската агенция Радио-Прес, която прехваща и анализира предавания на севернокорейските медии, предаде ИТАР-ТАСС.

Репортажът, излъчен снощи, бил съпроводен от думите на диктора, че "маршалът, въпреки че не чувства добре, продължава пламенно да ръководи народа". Съобщава се също, че записът е бил направен през юли.

През лятото пхенянската телевизия най-малко два пъти показа накуцващия Ким Чен Ун, но снощи за първи път открито говори за здравословните му проблеми, отбелязва ИТАР-ТАСС.

От 3 септември севернокорейските медии не са съобщавали за каквато и да е дейност на Ким Чен Ун, който, както се предполага, е на 31 години.

В Токио обръщат внимание и на факта, че лидерът на КНДР не е присъствал на състоялата се на 25 септември сесия на Върховното народно събрание на страната. След идването си на власт през декември 2011 г.

Ким Чен Ун е участвал във всичките състояли се оттогава четири сесии на парламента.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Двутактовият, ама едноцилиндров.:))))
47
0
 
8
 
! Отговори
321 преди 9 години
Вече му викайте Двутактовия :))).
46
0
 
10
 
! Отговори
До Да Живее Русия преди 9 години
Eто виж си сега мисленето - "собствения народ". Кой по дяволите дава право на който и да е човек да нарича и да се държи с милиони хора като своя собственост. Излез от кутията. Ти собственост на кой се чувстваш? На Путин? Жалко е положението. Дано си малък.
45
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фамилия ЧЕН се мислят за миропомазани. Летоброенето не започва от рожденната дата на Дядо му, както на тях им се иска. Ще бъдат в ада на 10000000000000000000 %.
44
0
 
6
 
! Отговори
Мама Чонка преди 9 години
Не е човешко и нормално да се оказва на хората натиск какъвто е в Северна Корея.Тези хора не си ли дават сметка, че всичко на този свят се връща. Колелото се върти.
43
0
 
6
 
! Отговори
Дора преди 9 години
Рано или късно всеки си намира майстора.
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !А ТОЙ ПЪК ПУТИН НЕ ИЗБИВА ЧУЖДИ НАРОДИ НАЛИ :D
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Радиацията не прощава!!!!!На що ядрени обекти е ходил да гледа бомбите нека му е!!!!
40
0
 
10
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
представям си колко лекари е избесил тоя сега, щото не могат да го излекуват. да умира по-бързо и да спаси света от един тумор.
39
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
лощо! сега цялата нация, която подражава на "великия вожд", ше трябва да куцука...
38
3
 
6
 
! Отговори
ЕЛЕКТРА-40 преди 9 години
На марсианица, искам да му кажа, че в момента в който им пратим едно крадливо *** и една сачма с *** и рая на Марс, ще потъне в разруха и корупция, както тук в България...
37
4
 
1
 
! Отговори
Марс преди 9 години
Исторически, българският и марсианският народи са неразривни свързани и никой не може да разруши тази топла връзка между тях, крепяща се на любовта в сърцата на милиони хора!Българите са дали на марсианците шкембе-чорбата, а марсианците са я съхранили през периода на Европейските Директиви!Българи и марсианци делят еднаква вяра в доброто и еднакъв етнос, базиран на протеини!
36
5
 
3
 
! Отговори
Марс преди 9 години
През последните години Марсианският лидер направи от планетата градина!Днес всеки може по цял ден да си коментира по форумите, без да мисли за нищо друго! Има цяло министерство, което се грижи да има статии за коментиране. За това министерство плаща изцяло Държавата! И за Интернет плаща Държавата!Но фашистите от Земята имат за цел да унищожат човечеството чрез триполовост и пиянство на брезов спирт. Само Марсиянският лидер може да прозре коварството им и да ги спре с мощна армия!
35
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Марсхапчетата ммммммм вкусни ли са?
34
2
 
6
 
! Отговори
БоСимеонов преди 9 години
Пак е сгафил нещо и Путин го е сритал в кокалчетата
33
6
 
1
 
! Отговори
Марс преди 9 години
Хора, вие не разбирате, вас ви лъжат и ви манипулират. От столетия има един таен октопод от Венера, стъпил с по едно пипало в Ню Йорк, Москва, Брюксел и Пекин и ви оплита в *** и в сексуална дискриминация и нетолерантност.Октоподът прави това само за да угоява вашите вкусни мозъци (Ммммм, ВКУСНИ!!)Скоро нашият лидер ще смачка с атомни бомби фашистите и хората ще искат да емигрират на Марс!
32
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Наистина е опасен - страхуват се от него. Но определено не е от черните. А чернио най-много се страхува.
31
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !Владолф *** (твоят гуру) определено е най-опасният.
30
6
 
0
 
! Отговори
Марс преди 9 години
На Марс има детски градини, а цената на тока никога не се качва, а само спада.На Марс цари уважение към изконните човешки ценности. Няма ***, но, разбира се, няма и геноцид над никого! Няма расизъм, но няма и чернокожи!Марс е раят на Земята, скоро всички ще искат да ходят там!И хамериканско-*** прокажени ръководители треперят от страх пред Марсианския лидер, който скоро ще им спре кранчето и ще ги избуши!
29
5
 
1
 
! Отговори
Марс преди 9 години
Много хора още си представят Марс като от 20-ти век - гол и безлюден! Смешници, не знаете колко се е променил и колко е хубав сега!Скоро всички ще искат да ходят на Марс, вместо да се гърчат под бича на хамерико-блядистанската *** пропаганда и терор!