Звездният ни рожденик: Дженифър Конъли на 46

Ето най-интересното за американската актриса
12 дек 2016 07:22, Красимир Ангелов
17

Снимка: Reuters

На 12 декември рожден ден празнува популярната американска актриса Дженифър Конъли. Родена през 1970 година в Ню Йорк, САЩ, тя започва своята кариера още на 12-годишна възраст.

Върхът в нейната кариера е през 2001 година, когато печели "Оскар" в категорията "най-добра поддържаща актриса" за участието й във филма Красив ум.

Участва в редица филми, по-популярните сред които са "Имало едно време в Америка", "Човекът ракета", "Красив ум", "Хълк", "Къщата от пясък и мъгла", "Ной" и други.

Ето най-интересното за американската актриса:

Израства в семейство на търговци. Майка й търгува с антики, а баща й е производител на дрехи.

Актрисата има ирландски и норвежки корени.

Бъдещата филмова звезда се изявява първо като модел в редица списания и вестници още като дете. Дебютът й в киното е през 1984 година в лентата „Имало едно време в Америка“.

През 2005 година тя става посланик на „Амнести интернешънъл“ за човешките права.

Актрисата има 3 деца – двама сина и една дъщеря.

Дженифър Конъли не яде месо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Др. Охсъбри навярно съпругата ви е доста грозна или живеете извън България, щом наричате красива тази жена. 95% от жените с които съм заобиколен или срещам всеки ден са дооооста по красиви от тази крантавва кобила. Мога само да ви съчувствам и съжалявам че сте далеч от естетичното и привлекателното.
16
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Coyote ugly.
15
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Типичен наглосаксонски слуга - яд го е когато негов сънародник печели от будителство и просвета, но се възхищава когато северняшка *** печели от озъбване. "Пази боже сляпо да прогледа" е казал авторът на сходният вам персонаж и прототип. Но това че се правите на лудд и измествате темата все още не ви освобождава от съдебна отговорност.
14
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дженифър Конъли е прекрасна жена и и много много талантлива актриса .Да е жива и здрава и да я гледаме в повече филми.
13
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Др. Ох, Сърби, мястото на доктори като вас е под статии като онази за овкусяване на вагината. Хората имат нужда от истински доктори у компетентни специалисти, а не самозванци и шарлатани.
12
0
 
0
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
До Анонимен- моля запознайте се по- подробно със съставите на тези престъпления, за да ги цитирате. не цитирайте случайни "думички", с които сте се запознали из форумите. и едно последно нещо преди да спра да си губя времето с незначителни създания - цитирам "Печеля от отварянето на очите на хората." - мисля, че единствено хора, възприемащи се като месии имат подобни претенции, та дотук с "вменяването"...
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Др Ох Боли, набеждаването и клеветата са подсъдни в Република България. Затова вместо да се опитвате са вменявате месианство наляво и надясно просто кротко си продължете със слугинажа и слагачеството. Те не са незаконни. И помислте за друг псевдоним - др. ОХ СЪРБИ примерно......би ви подхождал повече.
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пропуснахте пркрасния филм "Лабиринт" от 1986 с великия Дейвид Боуи
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 7 - съгласен и за усмивката, но не ми се влизаше в полезрението на месиите, които да ми отварят очите /ако си загледал по- долу коментарите :) /
8
0
 
3
 
! Отговори
До 7 преди 7 години
Прав си за красивите й очи, аз бих добавил и страхотна усмивка. Този филм "Реквием за една мечта" не съм го гледал.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - забелязах я като актриса още в един стар филм "Реквием за една мечта" или нещо такова. Брутален разказ за човешки съдби. Има едни от най- красивите очи, които съм виждал и определено потенциал, който може би наистина не е получил реализация.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз я забелязах за пръв път в филма "Денят, когато Земята спря", където играе и Киану Рийвс. Не знам как точно са нещата около нея, но според мен тя имаше потенциала да бъде много по-известна. Може би агентът(агентите) й не са били на ниво или нещо друго, знам ли.
5
2
 
2
 
! Отговори
д-р Ох, Боли преди 7 години
До Анонимен - от такива месии като теб няма място игла да хвърлиш на 4-ти километър... явно затова и ти си още навън...
4
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Печеля от отварянето на очите на хората. Не е добре да си кон с капаци ида викаш хубаво на всичко грозно само защото е наглосаксонско. Чуждо и идолопоклонничеството водят да оскотяване и глупаво хилене с конски усмивки.
3
2
 
8
 
! Отговори
коня преди 7 години
До Анонимен - само дето с тази усмивка пари изкарва, за разлика от теб, който припечелваш от хейтване явно... хайде със здраве и конски усмивки!
2
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Конска усмивка ала Петър Стоянов. Не става.
1
0
 
6
 
! Отговори
Nadia Nikolova преди 7 години
Харесвам я като актриса.