Риана показа плът, бившият й – доволен!

Крис Браун одобри с емотикон визията на певицата
8 авг 2017 15:00, Екип на Tialoto.bg
6
Риана показа плът, бившият й – доволен!
Снимка: Instagram

Риана се гордее с барбадоския си произход и не пропуска възможност да го подчертае. Всяка година звездата е почетен гост на фестивала Crop Over Festival, където не пропуска да се облече много провокативно, демонстрирайки повече плът.

Силен грим, много бляскави камъни и мрежест чорапогащник бяха само малка част от "оръжията", с които Риана хващаше окото на всички празнуващи.

Тя дори спечели отново вниманието на бившия си Крис Браун, който коментира нейно селфи в Instagram с емотикон на две очички. Феновете веднага интерпретираха, че той не може да свали очите си от нея.

Само за няколко часа "коментарът" му бе харесан от 4000 души.

Уви, Браун няма никакъв шанс за момента, тъй като Рири е хванала доста по-апетитна хапка в лицето на милионера от Саудитска Арабия Хасан Джамийл.

Междувременно звездата пълни страниците на медиите и покрай поредния си голям проект – участието в кино лентата Valerian and the City of a Thousand Planets, където си партнира с приятелката си Кара Делевин.

Още новини за звезди можете да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още по темата: Риана
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
33
 
! Отговори
Цска преди 6 години
Тоя Крис ли е какъв е там и не ме интересува не я заслужава. Супер готина певица. 😙
4
0
 
35
 
! Отговори
Загрижен преди 6 години
Такааа ... ето сега за какво става дума: Саудитска Арабия знаете ли там какви са законите относно жените .. знаете ... та този и""""д сега ако е последователен в религията си и както се отнасят с жените в СА трябва Риана мигом да сложи фередже, бурка, хиджап и всичко останало ... в противен случай всички жени в СА трябва да ходят облечени както си искат иначе краля им да отива на съд в Хага !!! Нищо, че САЩ го пазят ... до кога САЩ ще управляват света ? Забележка: не съм Русофил нито Русофоб !
3
0
 
33
 
! Отговори
Real AK преди 6 години
Aaaa, Райна ("Rihanna") се беше позагубила (няма я много по класациите), та Сийка ("Sia") напоследък обира овациите... пък тя била на карнавал...
2
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И двамата са джерита, но докато единия е джери от махалата, другия се ползва със статута на царска особа.
1
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми как бе ? Как ще свали очи от нея. Нали боксьорите, трябва да гледат мишената, че да могат да я нацелят по-добре.