IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Не е проста работа това печената филийка


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

36
Анонимен
преди 13 години
Харесвам 0 Не харесвам 0
Миро-о, това е стандарт. Поучи се и напиши един стандарт и за филийките да не се мъчим с нестандартни филийки , пък и цената на хляба ще се вдигне де!
отговор Сигнализирай
35
Хиха
преди 13 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
Изморих докато чета тази сложна рецепта... бягам да я споделя с комшийката докато някой не ме е изпреварил.
отговор Сигнализирай
34
в
преди 13 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Да--аааа прав е 27,сега са наред учените от БАН да разнищят шкембе чорбата
отговор Сигнализирай
33
до inch
преди 13 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
И аз това си помсилих, но кой да се сети от тази шайка умствено-обременени неграмотници!!
отговор Сигнализирай
32
ева
преди 13 години
Харесвам 16 Не харесвам 3
На българина му дай хляб да тъпче...с всичко - с картофи, ориз, спагети
отговор Сигнализирай
31
Онанимен
преди 13 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Това ми напомня на книгата на един унгарец - "Изкуството да бъдеш чужденец" или нещо подобно. Там той описваше как в Кралската Академия на Науките установили че ако в блудкав рядък чай се добавят няколко капки мляко и не се добавя никаква захар се получава най-отвратителното нещо за пиене, след което я препоръчали да стане национална напитка.
отговор Сигнализирай
30
водно конче
преди 13 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
пропуснах да добавя, че препечена филийка с масло и мед се прокарва най-добре с топъл чай или студено мляко.
отговор Сигнализирай
29
водно конче
преди 13 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
абе не знам за англичаните, обаче на мен не ми харесва точно тоя тостерен хляб с форма на тухла. Прекалено са му тънки филиите. Предпочитам да пека обикновен хляб, по-плътен е и филийката се получава хем хрупкава отвън, хем мека отвътре. Отгоре мажа масло, немско, защото българските са меки и не се втвърдяват в хладилника - това масло ли е - и понякога и малко мед отгоре. Отлична закуска :)
отговор Сигнализирай
28
чарли
преди 13 години
Харесвам 6 Не харесвам 0
Много е важно какво има в/у филийката.
отговор Сигнализирай
27
Б.Борисов
преди 13 години
Харесвам 35 Не харесвам 0
Наредил съм на учените от БАН до довечера да изчислят идеалните параметри на печена филия с мас!
отговор Сигнализирай
Новини