10 начина за борба със сексуалната скука. Част II

Запазете свеж сексуалния живот с постоянния си партньор за дълги години. Възможно е, да...
11 юни 2008 10:58,
19
10 начина за борба със сексуалната скука. Част II
Снимка: staging101

За да запазите свеж сексуалния си живот с постоянния си партньор за дълги години, е нужно малко повече старание и изобретателност. След първите 5 съвета за 5 съвсем лесноосъществими действия, които да освежат сексуалния ви живот, ето ви още 5. А вие, ако се вдъхновите, измислете още 5, и още 5, и още...

6. Направете нещо неочаквано

Ако например утре и двамата не сте на работа и къщата е изцяло за вас, то направете си необичаен подарък – правете секс на дневна светлина, например.

7. Научете се да си правите масаж един на друг

Изкусният масаж на цялото тяло ще даде и на двамата голямо физическо удоволствие и отпускане.

И изобщо няма да е нужно да правите секс веднага след масажа, макар че ако го направите, сексът ще е просто фантастичен.

8. Сменете обкръжаващата обстановка

Ако през цялото време правите любов на добрата стара спалня, може да си спомните за радостта от секса на дивана или дори на пода на хола.

Ако имате проблем с уединението (имате деца, които могат всеки момент да нахлуят в хола), направете го на задната седалка на колата.

9. Вземете си заедно душ

Ако не искате, може да не се къпете заедно. Но ще станете по-близки, даже ако единият от вас се къпе, а другият само седи и говори с него в банята. Освен това, изтриването на гърба - прост приятелски жест, ще направи доверието помежду ви по-силно.

10. Изяснете си всички въпроси с неприятните навици

Понякога някои жени и мъже имат абсолютно асексуални привички и качества. Лошият дъх, мазните коси, грозното бельо – всичко това може да накара партньора ви да избягва секса с вас.

Говорете за това, важното е преди всичко да сте честни, но деликатни. Премълчаните проблеми ще навредят повече на сексуалните ви живот, отколкото откритото им обсъждане.

Още съвети за сексуалния ви живот

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
ina преди 15 години
Извинявам се на всички от чата, че няма да пиша по темата, но подозирам, че т.н. Златина не е никаква Златина, а някой, който иска да настройва хората срещу Слави Трифонов. Мисля така, защото просто не може да има толкова неграмотен човек! Дали някъде тук, под това име, не се шегува с нас самият Росен Петров?
17
0
 
0
 
! Отговори
do administratorite преди 15 години
Тази Златина взе да се меси навсякъде (и то винаги ужасно неадекватно). Моля ограничете и временно достъпа (поне докато не почне да пие по-силни хапчета), че вече на всички ни писна от нея.А по отношение на Слави Трифонов - нямах мнение за човека до съвсем скоро, но от както милата Злати взе да го натрапва на всичко живо по страшно неадекватен начин, взех да мразя както нея, така и Слави Трифонов.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Тука някои си коментират савсем различни неща от темата!
15
0
 
0
 
! Отговори
zlati преди 15 години
Това десетилетие е по-лошо от 90-те. Музиката, филмите и дори модата (с малки изключения) не струват като ги сравним със същите неща от 90-те. Спомнете си какво значи хубава музика и кино, като гледате и слушате въпросните, създадени през 90-те. Разликата е огромна, нали? Но не се оплаквам, нали?Какво да правя. Като някои хора отказват да приемат ще за разлика от 90-те. Това десетилетие не се слави с много добри неща. Какво да направя. Ще Слави и неговото шоу са едни от малкото добри неща, които ще се помнят от това десетилетие, друго няма да се помни.Българите трябва да бъде бутани за да работят. Иначе от тях не става човек. От Слави е станал човек.От продавач на мартеници се превърна в най извесният Българин. А относно хората ,които говорят против него. От тях не е станало човек. За това са се озлобили срещу Слави. За сажеление Българина не обича да работи. Видят ли някой човек ,които да е отдаден изцяло на своята работа ,както и на своите почитатели и почитателки. Почват да го обиждат.
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ima golqm smisal,ma ti si tolkova umen\umna,4e ne ti i trqbva da go shva6ta6!otivai tam da si gleda6 rabotata i ostavi umnite da govorqt!!!
13
0
 
0
 
! Отговори
zlati преди 15 години
УСПЕХ ОЗНАЧАВА ДА СИ ИЗВЕСТНА ЛИЧНОСТ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ДАЛИ СИ В ТВ, СПОРТ, КИНО, МУЗИКА ИЛИ БИЗНЕС СРЕДИТЕ.
12
0
 
0
 
! Отговори
ИВА преди 15 години
ЛЕЛЕЕЕ, КОЛКО СТЕ СБЪРКАНИ ВСИЧКИ! ЗНАЧИ ЗА ВАС УСПЕХА Е ДА СИ ИЗВЕСТЕН ВОДЕЩ, КОЙТО СЕ ПРАВИ НА ВСЕКИ ДЕН? АМИ ДРУГИТЕ ХОРА, КОИТО СА ПОСТИГНАЛИ НЕЩО С ГЛАВАТА СИ И НЕ СЕ ХВАЛЯТ КАТО НЕГО?И ЗАЩО СЕ ГОВОРИ ТОЧНО ТУК НА ТАЗИ ТЕМА?
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Статийката се отнася за двойки поне с 15 годишно съжителстване.
10
0
 
0
 
! Отговори
zlati преди 15 години
Българите трябва да бъде бутани за да работят. Иначе от тях не става човек. От Слави е станал човек.От продавач на мартеници се превърна в най извесният Българин. А относно хората ,които говорят против него. От тях не е станало човек. За това са се озлобили срещу Слави. За сажеление Българина не обича да работи. Видят ли някой човек ,които да е отдаден изцяло на своята работа ,както и на своите почитатели и почитателки. Почват да го обиждат.
9
0
 
0
 
! Отговори
Ива преди 15 години
Това пък какъв смисъл има? Ти откъде се пръкна с това изказване? Мигам и не смея да се засмея.....
8
0
 
0
 
! Отговори
anelida преди 15 години
Тия съвети стават само за младоженци от Саудитска Арабия. Не мога да повярвам, че е възможно да има подобна импотентна *** в цивилизования свят.
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не си затваряйте очите за истината.А тя е ще ние българите сме завистлив народ. И завиждаме на известните личности като Брад Пит, Елин Топузаков и Слави Трифонов.Антифеновете на Слави са тотални комплексари.
6
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 15 години
Ама наистина поредната *** статия. С моята половинка покриваме всички тези точки и без някое 'светско' списание да ни казва как да живеем. Ако някой над 19 години има нужда от подобни съвети... много го е загазил с акъла.
5
0
 
0
 
! Отговори
Ива преди 15 години
Тая статия да не сте я копирали от Космополитан???? Само там пишат такива ненужни и дълги глупости... Все едно сте гаджета от 2седмици и не знаете какво да правите...СКУКА
4
0
 
0
 
! Отговори
Dimitar Dimitrov преди 15 години
Това с линкове към рекламата на орбител на всички букви О в началото някакъв СЕО трик ли е или просто реклама?
3
0
 
0
 
! Отговори
zlati преди 15 години
Чувам само едно мрън мрън и нищо друго.Типично Български манталитет да плюем по успелите личности.Ето заради такива хора като Vuicho Vanio ,които само знаят да плюят и да мрънкат по успелите личности .България никаде няма да стигне и ,че е на това положение на което сме сега.
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво ви кара да мислите че вече тия работи не са правени?
1
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Поредната *** и проста статийка за нехайни домакини