Полицаи търсят 15-годишна, намират я... при мъжа й!

Роднина, полицай – такъв ще е сценарият за сватбата
Обновена: 9 яну 2016 09:47 | 9 яну 2016 09:44,
74
Полицаи търсят 15-годишна, намират я... при мъжа й!
Снимка: архив Reuters

Полицията от благоевградското Второ управление и колегите им от Петрич издирваха отвлечена 15-годишна красавица от циганската махала в Петрич и бяха вдигнати на крак.

Разтревожен бащата на малолетната девойка вдигнал двете полицейски управления по тревога със сигнал на тел.112, че дъщеря му е отвлечена привечер в четвъртък с автомобил от трима непознати мъже.

След няколкочасови нощни оперативно-издирвателни мероприятия похитителят и похитената бяха открити в петъчната ранна утрин "на калъп" в благоевградската Предел махала.

Изненадани от полицаите и голи в леглото, които застанали строго на прага на стаята в махалата Ромео и Жулиета единодушно заявили на униформените представители на реда, че ще се женят и да не им се бъркат в личния живот. "Това е традиция при нас и защото вие първи станахте свидетели на нашата първа брачна нощ ви каним за кумове", с щастлив поглед младоженецът, легнал в леглото сериозно поканил двамата полицаи за кумове на сватбата им.

В небрано лозе се озовал бащата на невръстната Жулиета, защото дъщера му законно не може да се омъжи преди да навърши 16 години, но е сигурен, че скоро ще забременее и ще ражда.

"Вече ни взимат на майтап, цяла нощ ги търсихме, накрая ни канят за кумове на незаконна сватба", коментира нощното си дежурство един от униформените "кумове" пред "Монитор".

Майка на едно от първите новородени бебета през новата година в благоевградското родилно отделение е 14-годишна от същата Предел махала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
1
 
4
 
! Отговори
До 18, 22 преди 8 години
Катуните в Бг по онова време си бяха под контрол.Баба ти и дядо ти не са най-надеждният източник на информация.Това за странстващи през границата катуни наистина се тиражираше - свикнали били да зимуват в Гърция, а през лятото да са в България. Други пък зимували в Бг, а лете отивали в Румъния. Но трябвало да уседнат. Обяснения за наивници. Така ли се минаваха държавните граници по времето на социализма? Просто трябваше да залъгват народът, който виждаше какво става.Т.Ж. УМИШЛЕНО внесе роми.
23
0
 
14
 
! Отговори
Кикс преди 8 години
До 3"Това са нашите мигранти и сега ни пращат още . Питам , а кой ще работи за да им плаща майчинските и детските ."..............Ами който плаща и разтакаването за няколкочасовите нощни оперативно-издирвателни мероприятия. Едва ли ще са виновниците...
22
0
 
6
 
! Отговори
Педро Педроса преди 8 години
Епа девойката си е правила благо на........
21
0
 
6
 
! Отговори
До 27 преди 8 години
То така излиза, че те оставят само коментари които се харесват на тях и на такива изм.екяри като теб.
20
1
 
16
 
! Отговори
до Боряна Павлова преди 8 години
В този текст Ромео и Жулиета е трябвало да се поставят в кавички!
19
0
 
34
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
На тази младоженка трябва сега да спрат детцките на майка и.
18
4
 
18
 
! Отговори
за 20 преди 8 години
Ако твърденията ти са факт, щях да го знам от бабите и дядовците си, в социалистическа България ВСИЧКО СЕ ЗНАЕШЕ, но не се говореше, а процента е висок, защото им спряха катуните и ги накараха да уседнат!! Посочи държавите, от който сме приели "маслинено" население!!! И на какво основание! И да ритате, и да не ритате, Живков е велик държавник. А меркантилното му лакейско обкръжение е друга тема...
17
0
 
25
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
"Ромео и Жулиета единодушно заявили на униформените представители на реда, че ще се женят и да не им се бъркат в личния живот."Не си спомням Ромео, заедно с Меркуцио и Бенволио да са грабнали Жулиета от балкона, да са я набутали в каляска и беж към двореца Монтеки.
16
7
 
5
 
! Отговори
До 18 преди 8 години
Това е общоизвестно.Ако не вярваш, поговори с ромите, които ежедневно срещаш. нека да ти разкажат за произхода си.Освен това, имаме Статистически институт. Той периодично отпечатва справочници. Потърси ги в обществените библиотеки и сам си отговори на въпроса как така, в периода 1965-1973 г. броят на ромите скача с над половин милион. няма как да стане само чрез ражданията сред онези роми, които са установени, че живеят тук в средата на 20-и век.За спогодбите се порови в ЦДА.
15
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господа и другари журналисти,От 38 коментара сте оставили само 17.Мога да ви разбера, когато заменяте със звездички вулгарните думи и изрази.Не ми е ясно защо се престаравате да слагате такива звездички и там, където това не е необходимо.Но ако триете две трети от това, което хората са написали като собствено мнение относно съобщения тук случай, вие не давате възможност да проличи какво е всъщност общественото мнение.
14
6
 
17
 
! Отговори
за Мая, БКП... преди 8 години
Я посочи източника на информацията, че ТОДОР ЖИВКОВ е "докарал" 400 000 хиляди от други държави? Тази информация само ти я знаеш?!! Дай годините, държавите, бройката, държавните спогодби за приемане на население и разпоредбите за жилищно настаняване по градове и области?! Живков е държавник, който сега със свещ не можем да намерим, при него бяхме 9 милиона!
13
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТрияааааааааатА аз предложих педофилът да се подведе под отговорност и да бъде осъден според закона, а кандидатневестата да иде в трудово-възпитателно училище, където да остане, докато навърши 18 г. Докато пребивава там, да учи. Ако не може да учи друго, да усвои някоя полезна професия.
12
9
 
16
 
! Отговори
Мая, БКП/БСП-виновни преди 8 години
След като има закон, защо той не се прилага спрямо ромите?Ако я оставят при жениха, докато навърши 18 г. ще е родила вече 3-4 деца.Някой нека изчисли колко пари ще е измъкнала от джоба на данъкоплатеца, ако след 9 месеца роди и продължи да ражда всяка година.Защо омбудсМая иска да извади от поправителния дом една такава бременна 14-годишна и да я върне обратно при педофила, та да продължи да ражда ежегодно?Тодор Живков докара тук 400 000 събрани от други държави, за да съсипе нацията.
11
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много ни е лежерно законодателството и прилагането му. Как в Япония не им разрешаваха да се омъжват преди 26 години за жената и 28 за мъжа?!! Как Китай въведе политиката за едно дете? А ние не само , че не им контролираме животинските нагони, но ги стимулираме с най разнообразни икономически плащания?!??? А тази стока на пазара никой не я иска....ОТ ВСЯКЪДЕ НИ Я ВРЪЩАТ
10
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Великолепно проведена акция с агент под прикритие.Още малко и щеше да има сътрудничество от партньорските служби,нооо нашите действаха безотксзно и навреме.Бравос......
9
1
 
24
 
! Отговори
Ваймс преди 8 години
Акцента трябва да е върху създаването на моногамни, монолитни семейства с много деца а либертарианството/либерализма да иде в кошчето на историята. Сегашната система е безсмислена, неработеща и водеща до геноцид на нацията. Сегашните политици са реакционни, безкритично копиращи чужди модели и не формират уникални решения които да преобразят действителността в България. Необходими са оригинални и радикални решения за смяна на цялата система.
8
12
 
24
 
! Отговори
Ваймс преди 8 години
И българите трябва да се женим на 15-16 години и да раждаме деца защото иначе намаляваме и изчезваме. Образованието трябва трябва да се преструктурира изцяло, не може човек да пропилява цялата си младост в безсмислено учене което накрая не му дава нищо. Цялото образование от начално до висше трябва да се вмести в 4-5 години, да се изчисти от 90% безполезни глупости и да бъде почти изцяло практически насочено с цел създаване на квалифицирани кадри.
7
0
 
38
 
! Отговори
До 2030 преди 8 години
Тези ще са дядо и баба... 15 годишен цикъл на възпроизводство...Аааааааааах къде са строителни войски, ген. Пешлеевски...
6
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*** въпрос, ако не бяха от тъмно виолетовите, дали полицията щеше да реагира с тази скорост?
5
0
 
48
 
! Отговори
художника преди 8 години
А имаше ли к.р.ъ.в по чаршафите? Щото ако нема, сватбата се отменя !:-)