Грейс, Стела и Емили – тризначки 1 на милион!

Новородените са напълно еднакви и напълно очарователни
22 юни 2016 10:44, Боряна Павлова
17

Снимка: Facebook, Fradel Family

Те са феномен: Случай, който е веднъж на милион. Тризначки, идентични - от глава до пети.

Единствената разлика е ако се погледне към крачетата им - на нокътчетата им има съвсем лек отенък на лилаво, синьо и жълто. Родителите им използват воден лак, за да разпознаят коя близначка - коя е. Трите бебета дори имат напълно еднакъв родилен белег.

Родителите Гевин и Кимбърли се изненадали доста през ноември, когато на поредния преглед докторът им казал, че ще си имат три момиченца. Е, едва ли 2-годишният им син е бил в еуфория от перспективата да си има не една, ами цели три... сестри!

Грейс, Стела и Емили са заченати напълно естествено, което ги прави още по-рядък случай.

Определено гледането на три бебета е сериозно предизвикателство, но с помощта на съседи, колеги и роднини семейство Фрадел ще се справи.

"Когато преодоляхме първоначалния шок и получихме тази невероятна подкрепа от хората, просто си казахме: "Добре, можем да го направим!", споделя майката пред ABC.

На 6 май, Гавин, който е учител, бил насред час, когато разбрал, че жена му ражда. Той се изстрелял към болницата, а учениците му го изпратили с поздрави за жена му.

На следващия ден, още с три болнични гривни, по една за всяка дъщеря, Гавин получил магистърската си степен.

А синът им, който също се казва Гавин, бил малко разочарован от новото попълнение в семейството. Но само отначало. Сега детето, което живее със синдром на Даун, обсипва трите си сестри с любов. Минава и като истински батко целува всяка от сестричките си по челото.

Родителите пък са повече от щастливи и въпреки смяната на 30 памперса дневно не се оплакват. Освен от едно - трудно им е да прегърнат всичките си деца наведнъж!


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рушина, три близначки, руски! А по-добре така...
16
0
 
1
 
! Отговори
Рррррр преди 5 години
Руски по-добре, Рушина!;-)
15
0
 
2
 
! Отговори
Рушина преди 5 години
Не е един на милион! Настя, Оля и Наташа кои са, а? Те също са три близначки! Добри деца са.
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Тризначки", "петзначки" и прочее значки казват само мaлoyмницитe.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само дето Борянчето е забравило да каже къде се е случило това.Досещам се само, че това е някъде около "А-Бе-Це"-то, където майката (името й е тайна)се е изказала, колко е била шокирана първоначално.
12
0
 
16
 
! Отговори
Калина преди 5 години
Близнаци родени едновременно от една утроба братя и/или сестриАко делят мозъка си на колкото броя са се родили, журналистите от сайта ще да са СТОЗНАЦИ!Римува се с глу...ци
11
0
 
16
 
! Отговори
даааа... преди 5 години
Я! Родили са се 3 значкИ. То досега все бяха тризнаци, двузнаци и разни други знаци.Няма ли най-накрая да се родят 3 близначки.
10
0
 
16
 
! Отговори
ined преди 5 години
Нашите тризначки пък са уникално ***
9
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
da sa m jivi i zdravi
8
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
живи и здрави да са малките, НО какво по-точно е уникалното един път на милион?
7
2
 
30
 
! Отговори
Трифас преди 5 години
Моля, обявете на всички български журналисти, че в българския език не съществува дума "тризнаци"Децата не са никакви знаци, а са тройка близнаци, три близначета и т.н. Неграмотниците извеждат тази дума от "близнаци", която им звучи като "би знаци" т.е. двузнаци , така, че според тях може да продължим с три-,четири- или колкото си искате "знаци"Как си изкарват изпитите във Факултета по журналистика е загадка! Но..като се знае,че голямото болшинство от тези труженички са журналистки, става ясно
6
6
 
9
 
! Отговори
Гошо тъпото преди 5 години
- Когато преодоляхме първоначалния шок и получихме тази невероятна подкрепа от хората, просто си казахме: "Добре, можем да го направим!", споделя майката пред ABC, а преди това са мислели да се отърват от 1 - 2, или да ги подарят на някой.
5
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Когато преодоляхме първоначалния шок............милите,спомнили са си за нашите тризначки и са се шашнали !
4
27
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Русия не се ли раждат? Докога ще сте съучастници в гнусната и ненавистна наглосаксонска пропаганда? Докога, а? Кажете нещо и за охлювоподобните отрочета и на Хари и Кейт.Айде Брекзит и екзитус леталис.
3
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано не делят един мозък на три, като нашенските тризначки.
2
1
 
56
 
! Отговори
zeus преди 5 години
То и ние имаме едни известни тризначки, *** нашите са едно на един милиард, понеже са три, *** с ум като за една само :)
1
0
 
68
 
! Отговори
ПОРЕДЕН преди 5 години
Бог е с тях.Живи и здрави да са всички !