Зает, променя плановете ви... Иска да ви зареже!

Вижте 7 знака, които да ви подготвят психически за раздялата
21 яну 2017 21:45, Теодора Драгоева
12
Зает, променя плановете ви... Иска да ви зареже!
Снимка: outnow.ch

Преди да сте усетили болката от разбито сърце, добре е да се вгледате във връзката си. Със сигурност, ако има нещо гнило в отношенията ви с гаджето, вие го усещате, но може и да не искате да си го признаете.

Във ваш интерес е да си отворите очите за очевадното, а не да страдате безутешно, след като всичко свърши и половинката ви зареже безмилостно.

Ето и седем знака, че това ще се случи скоро и трябва да се приготвите психически:

1. Гаджето започва да променя общите ви планове.

Ако приятелят ви никога не е променял или отменял общите ви планове в миналото, но изведнъж започне да го прави почти всеки път, то явно гледа "да се спаси" от компанията ви. Може би от благоприличие, от неудобство или от страх не смее да ви каже истинската причина.

2. Вие започвате да водите и поддържате по-голямата част от разговорите ви.

Ако усетите, че половинката ви не желае да си говори особено много с вас, при положение, че преди не е спирал да ви бомбардира с телефонни обаждания, с мили съобщения и сладки приказки, то има нещо гнило в комуникацията ви. Имайте едно наум, ако само вие полагате усилия за общуване.

3. Той започва да става супер "зает“.

Ако забележите, че гаджето ви постепенно се дистанцира от вас с оправданието, че е супер зает в работата си, то трябва да сте наясно, че нещо лошо наистина започва да се случва във връзката ви. Мъж, който обича приятелката си, намира време за нея.

Вижте останалите знаци в Tialoto.bg


12
Още по темата: раздялавръзкигадже
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
3. Той започва да става супер "зает“.
това влиза в най лошия съвет от жена на жена, което създава голяма бъркотия.
Ако мъжа му кимне в един момент да погледне много сериозно на връзката той влиза в режим "зает" , през това време се опитва сам да разреши общите ви проблеми.

т.е.ако за една жена и стане принцип това, то тя няма да позволи на никой мъж да си мисли сериозно за връзката, просто защото ако той започне да мисли сериозно, тя ще започне да се сърди и да го откаже.
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откритос във взаимоотношенията е много обширно понятие. Без тайни, преструвки,премълчаване!? Финансовата стабилност, всеки я желае. Особенно жената. Всичко е възможно. При добро желание и доверие от двете страни.
10
0
 
2
 
! Отговори
Нз преди 3 години
Има и такива мъже... има и такива жени...
Няма как да се обобщават отношения между различни хора, всичко е субективно.
Но от моят опит мога да споделя, че за да искам сериозна връзка и да го демонстрирам е нужно преди всичко откритост в взаимоотношенията. Нужна е и финансова стабилност, поне при мен е така, за да карам жената до мен са се чувства сигурна. Не говоря за лукс и демонстриране на благосъстояние, но е факт че всяка жена иска да се.чувства специална, а това не става само с любов.
9
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има такива мъже, гонят жената от себе си, когато тя го обича. Тя го избуледува и той решава, след време отново да се върне към нея. Защото тя е н а й-хубавото нещо, което му се е случило. Само, че тя вече не го обича, той е безразличен. И той започва да страда от този факт. Каквото и той да направи, няма умението да си върне тя любовта към него. Всеки път е с надежда, когато се връща към нея, че тя ще го обича, както преди. Мило и драго би дал да върне онова време когато тя е имала обич към него
8
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Що унизително? Ако е влюбен в нея на 100 %ще желае да бъде с нея. Той се презастрахова. Ако тя отвърне на неговите чувства, стават гаджета.
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има такива жени. Дреме им. Много не си го слагат за него. Защото не го обича все и е тази дали ще бъде той с нея или няма да бъде с нея. Това той решава че иска да я гони от живота си не тя. Тя не изпитва мъка по него. Желание да бъдат заедно. Тази връзка е умряла отдавна явно от първото, оставяне, нараняване, оскърбление. Той губи не тя. Той пак ще се връща към нея. Но, мира няма да има, че тя неизпитва любов и обич към него. Защото сам си го е направил.
6
0
 
3
 
! Отговори
До 4 преди 3 години
Може би понякога се получава така, както ти казваш. Но предварителната уговорка, че връзката няма да е сериозна, не говори добре за този човек. Още от началото той поставя момичето в много неприятна позиция - все едно, че и казва в очите, че тя е под нивото му.Тя може да приеме да станат гаджета и да има някакви свои съображения, но в неговите очи съгласието й означава нещо друго - той диктува правилата и я поставя в унизително положение, а тя приема.Това ще даде формиращ облик на отношенията им
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
5. Той ви е зарязвал и преди.
__________________

?????
Ако го е приела, след като веднъж вече я е зарязвал, тя или е много глупава, или той е гениален актьор, щом я е накарал отначало да се надява на нещо сериозно.

Народът се е произнесъл относно този тип казуси: "Избий будалите и тарикатите ще изчезнат!"
4
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Те в началото така, казват. Защото не знаят, какво ще се получи. Но, като си паснат на характерите секса, разбиранията, интересите. Им се ще друго. Идва любовта, обичта превързаноста и нещата, променят своя облик. Думите си остават думи, но играят чувствата.
3
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Казал е, че не иска сериозна връзка.
Нужно ли е да се добавя нещо повече или да се прави анализ на поведението му?
И на какви общи планове се е доверила тя? Има ли изобщо такива или са само плод на нейното въображение и на желанието й връзката в крайна сметка да стане сериозна? Само че илюзиите на единия не стават реалност за двамата.
Ако има добри приятелки, те трябва да й обяснят това, за да не си губи тя напразно времето и да не разбие сама сърцето си.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя му казва. ЧАО. И Преключват. Има ли нещо не ясно, Всичко си ок. Той си хваща друга, тя друг и кой откъде е.
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Или пък да се отърве, човечеца.

Спонсорирани публикации