Най-големите грешки на жените в секса

Къде бърка нежният пол в интимните отношения?
13 мар 2017 23:00, Eкип на Teenproblem
31
Най-големите грешки на жените в секса
Снимка: outnow.ch

За да се определи един секс като хубав, влияние имат много фактори. Разбира се, най-важният е, че трябва двама да участват в акта.
 
Всеки прави грешки, които могат да оставят неприятен или дори лош спомен от секса с човек, а това често се оказва и причина за разваляне на цели отношения.
 
Днес ще се фокусираме основно върху грешките, които жените допускат в леглото и които могат да се окажат истинска "спирачка" не само за връзката, но и за интимните отношения занапред.
 
1. Правят секс основно в спалнята
 
Много жени ограничават правенето на любов само до леглото в спалнята си. Мъжете обичат приключенията и се възбуждат от спонтанни жени. Освен това сексът на непознати, нови, неочаквани места има по-голям еротичен заряд и като цяло е по-вълнуващ. Така че не пренебрегвайте кухненския плот, стълбището, пода и дори терасата в дома си.
 
2. Лежат пасивно в леглото
 
Не стига, че много жени изобщо не инициират секса с половинката си, но и когато нещата започват да се случват по негово желание, те стоят пасивно в леглото и очакват мъжа "да свърши цялата работа". Бъдете по-страстна. От време на време поемайте контрола и направлявайте акта.
 
3. Лежат мълчаливо в леглото
 
Много жени мълчат по време на секс и не смеят да кажат какво им доставя най-голямо удоволствие, оставайки мъжа да гадае. Не се страхувайте да издавате звукове по време на секс и дори да давате някои насоки на половинката си. Няма нищо по-естествено за човек от това да иска да се изрази, когато се чувства толкова невероятно.

Жените трябва да знаят, че сами са отговорни за собствения си оргазъм. Не очаквайте вашият партньор да е телепат, особено ако комуникацията ви куца. Дайте му обратна връзка, кажете му какво ви възбужда и как предпочитате да ви докосва. Ако ви е неудобно да говорите, можете да направлявате ръката му.

Останалите големи грешки на жените в леглото можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още по темата: отношениясексвръзки
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Секс, 27г, надарен преди 7 години
Най-голямата грешка която една жена може да допусне е да си легне с Минко, 47 годишният ерген. Но все пак макар и жени, чак тооооолкова глупави няма.
9
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като сте недоволни, вземете се съберете накуп всички коментиращи спецове, пък дано се оправите един друг кой както може - то е ясно, че не можете да прирпарите до нормална жена...
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Говориш господине за хора, които не са във връзка от 15 години.Имат други семейства, гаджета, приятел, приятелка.(не е задължително да са във връзка) Това, че поддържат чистота в личните си отношения един към друг, говори за тях, какви хора са всъщност! Изключително възпитани и толерантни. Едни цивилизовани взаимоотношения, достойни за пример. Повечето хора не се поглеждат повече, не се търсят, не комуникират. Стават напълно непознати.
7
3
 
4
 
! Отговори
бай Спиро преди 7 години
До 22Я ти думам за случаите кога она сака, а он не сака. Иначе кога она не сака е подсъдно.
6
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кога двама душе не се сакат повече не правят любов. За туй връзката им е на туй ниво, като по сестрима. Като брат, приятел.
5
3
 
26
 
! Отговори
бай Спиро преди 7 години
Мрънкането и дудненето са най-големите убийци на мъжкия мерак !Освен това ако една жена се държи с мъжа си като със сестра, рано или късно и той ще се държи с нея като със сестра !Свирката не е унижение за жената, а уважение към мъжа !Жените си умират да ги ревнуват. Но, ако мъжа ти повярва, че наистина си имаш друг или ще стане некотролируем или просто ще престане да е интимен с теб, щото го е гнус.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
вас ви е яд че Минку ми действа благоводно.
3
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Minko e gyotveren jenamu izmori sasedite ot "sex" dokqto toy fashizira
2
5
 
8
 
! Отговори
Eksperta преди 7 години
Минко селянин си мри или емигрирай *** такава
1
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"minkulina" sviri na shestata sinfonia na nadareni arabi :)