Захвърляме сутиена и, ето какво се случва с тялото

Главоболието е сред рисковете
6 апр 2017 22:34,
12
Захвърляме сутиена и, ето какво се случва с тялото
Снимка: Victoria's Secret

Да, спането без сутиен помага на гърдите да дишат, но това не означава, че не трябва да го носим през цялото време. Ето какво може да се случи, ако спрем да носим сутиен и в ежедневието си.

Появяват се стрии

Ако спрем да носим сутиен за дълъг период от време, това може да доведе до появата на стрии. Причината е, че той дава необходимата подкрепа на гърдите и по този начин предпазва от увреждане на тъканите им.

Гърдите увисват

Тези тъкани са деликатни и многократното им разтягане по време на тичане или други ежедневни дейности нарушава структурата им. Крайният резултат може да е увисване на гърдите.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: тялостриисутиен
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Ивана преди 7 години
От 30 г.не нося сутиен.Нито са ми увиснали,нито повредили,нито стрии.Чувствам се по-комфортно без сутиен.Няма какво да ме стяга изатруднява дишането.Виждам,че и дъщеря мине носи и ми каза,че се чувства отлично без него.Статията е с цел да се увеличат продажбитена въпросния артикул,защото все повече жениго избягват.
7
0
 
0
 
! Отговори
пазете се преди 7 години
експерти да огледат момичето със "сутиен" на снимката..виждат се отлично тежки увреждания на дясна гърда ..Това се лекува за няколко дни чрез балнео терапия и обмазване на гърдите с кисело мляко,хума с малко оцет и топла вода и топене в лечебни вани с морска сол.. Ваните да се дезинфекцират с поне седем лъжици морска сол насипани в сифона и гореща вода..
6
6
 
1
 
! Отговори
пазете децата преди 7 години
над 70% от жените имат такива гърди които не изискват носене на сутиени..При тях поставянето на сутиен освен, че уврежда трайно тялото но и носи инфекции на половите органи и срива мъжката потентност..У нас модата сутиен води до срив на раждаемоста.До 1919 година всяка истинска БЪлгарка ражда до 6 здрави,умни и способни деца.над 90% от майките не са виждали дотогава сутиени..СЛед 1919 майките раждат едва по едно две деца и то болнави.
5
1
 
3
 
! Отговори
JJIvanov преди 7 години
Свободните женски гърди не пристегнати зверски в сутиена/бюстгалтера/ тестват постоянно майчиния организъм и подават необходими импулси на всеки орган поотделно с цел засилване на общата охрана.Това се проучва лесно с мулти спектрални камери препоръчани за справяне с пандемията BSE ..В по напреднала фаза уврежданията с е виждат и с инфрачервени камери.НУжно е ново пазещо майчиния организъм бельо ..Искайте срочно от дизайнерите нови модели вкл ластични потничета и..
4
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В най-авторитетното американско медицинско списание "Лансет" има безброй статии за вредата от сутиена по най-различни причини. Но освен, че е вреден, сутиенът е и естетическа катастрофа! Защото НЯМА грозни гърди, увисналият бюст има своята прелест, точно колкото и навирените гърди на шестнадесет годишните. И няма нищо по-красиво от естествения вид и форма на гърдите.
3
4
 
3
 
! Отговори
МАхайте видео терора преди 7 години
Изключително опасни са за момиченца и девойки в училище.Терористи и корумпирани бюрократи/МОН/ са внедрили тежко терористични камери.Сутиените увреждат трайно девойката и сриват обемно общата и охрана.страдат всички майчини органи..Много девойки имат недоразвити яйчници и трайни увреждания на полова,имунна,отделителна и други охрани..
2
2
 
2
 
! Отговори
ОПасни са ИМА ЕМС преди 7 години
Има нужда от ново щадящо тялото женско горно бельо.Преди години в наш курорт лекувахме много бързо жени набедени от лекари че имат рак на гърдата. /диагноза богат съпруг за ограбване/Сутиените с банели им бяха увредили гърдите.БАнелите след около две минути носене поемат силен електромагнитен смог и почват да облъчват женското тяло.Повечето имаха видими втвърдявания на гърдите ,някой бяха увредени с торсионно поле правещи след месеци рак.Не носете сутиени опасни са
1
2
 
6
 
! Отговори
до Вуте преди 7 години
Ами той така е измислен. Имало първо за там в днешна Италия през Средновековието.