Няма скука в кревата! Трите най-страстни зодии

Страстта идва от ума и точно той оказва най-мощното влияние
24 май 2017 22:26,
25
Няма скука в кревата! Трите най-страстни зодии
Снимка: Reuters

Ако търсим половинка, която да разнообрази любовния ни живот, е добре да знаем представителите на кои знаци в зодиака са най-страстни. А каквото и да си говорим, сексът е основна част от интимните отношения.

Това е може би най-силната, най-интимната връзка, която може да се осъществи между двама души. Страстта идва от ума и точно той оказва най-мощното влияние в любовния ни живот.

Ето и кои са трите най-страстни знака в зодиака.

1. Скорпион

Скорпионите са най-потайната зодия, което е признак за най-съкровените им желания към тяхната половинка. Когато запалим пламъците на страстта в Скорпиона, трябва да се уверим, че можем да издържим на топлината, защото нещата определено се разгарят.

Другите страстни зодии вижте в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още по темата: страстзодии
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
2
 
! Отговори
Само да попитам 7;8 преди 6 години
Ако е толкова дебел и легне върху и, не дай Боже и се разсшава, потруди, няма ли да я изчерви, задуши или почупи? Това си е екстремно изживяване далеч от секса.
12
1
 
2
 
! Отговори
снайпера преди 6 години
Поздрави на Крета
11
1
 
3
 
! Отговори
12 преди 6 години
На мен зодия Дегустатур ми действа страстоубийствено.
10
6
 
13
 
! Отговори
Da ca преди 6 години
Скорпиона - ок, ама риби и лъв - неПо-скоро овен и стрелец се нареждат със скорпиона
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така сме ние Акулите! Нема лабаво!
8
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А зодия плевенчанка ще коментирате ли?
7
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
6ЗаИнженерЗодияТи за мен ли си писал? От къде се познаваме?Аз съм зодия женомразец.
6
5
 
10
 
! Отговори
Стрелец преди 6 години
Близнаци и козирог..3
5
5
 
3
 
! Отговори
Коментар№6 се отнася преди 6 години
до един мъж зодия "Риби" - последната дума в ника се е изтрила.Излишните килограми, които е натрупал, го правили трудно подвижен по време на креватните гимнастики. Коремът му, който наистина стана много голям му пречел да прави нормален секс. Било възможно само ако жената седне върху него, но дори и тогава пак тя трябвало да прави всичко, той само лежал по гръб.Не е редно да се навлиза в подробности, но този стана тема в махалата. Няколко негови поредни гаджета са го коментирали с други хора.
4
4
 
9
 
! Отговори
ЗаИнженерЗодия" преди 6 години
се носят легенди.Беше хубаво момче, но надебеля, шкембето му стана огромно.По-рано девойките му се натискаха, защото беше хубав, висок, атлетичен.Сега все още някои проявяват интерес, защото той е с два апартамента в София и вила, няма баща, а майка му е вече над 80 г. Женичките си правят сметката. Но която успее да се сближи с него, после разправя, че бил изключително пасивен в леглото - лягал по гръб и чакал тя да направи всичко. Други обаче казват,че причината са килограмите,трудно му било
3
2
 
10
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 6 години
Новогодишен скеч!Тодор Колев го играе цар, а Везира доста сгафил, и за да го предразположи праща дъщеря си.В ролята на дъщерята Татяна Лолова.Тодор Колев изпънат с бели дрехи в един креват и тя се доближа до него...говори му умилквайки се около него, оня не мърда с очи даже. И накрая Татяна не издържа и му казва: Е, не ме ли харесА?И Тодор Колев се надига бавно след тези думи от леглото и й вика: не е до харесването, бе сестро, ние караме наред..но....Най- великият!
2
4
 
25
 
! Отговори
Възмутен отново! преди 6 години
Ама направо ни прехвърлете през 7-8 сайта, та чак до моя. Белким научиме какво се случва. Някой плаче за жалба и солена глоба а?
1
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мен Др. Радева ми е забранила да гледам зодии. Вика ми давай отпред, отзад, и всички отвори. Зодиите ми вика са за астролозите.