Мамини синчета? Ето какво трябва да знаем за тях

Помислете внимателно, а преди това се запознайте с тези 4 факта
25 май 2017 21:30, Eкип на Teenproblem
55
Мамини синчета? Ето какво трябва да знаем за тях
Снимка: Instagram

Ново запознанство? Първа среща, трепети и позитивни емоции? След определено време обаче разбирате, че има характер на типично мамино синче.
 
Да продължите ли отношенията си с този човек или да сложите край докато е време?
 
Помислете внимателно, а преди това се запознайте с тези 4 факта, характерни за мамините синчета.
 
1. Единствената жена в живота му? Със сигурност няма да сте вие
 
Маминото синче обожава майка си. Разбира се в това няма нищо неприемливо, но в един момент се стига до ситуации, които не са съвсем подходящи за зрял мъж. Ако очаквате такъв, със сигурност подобен тип човек няма да ви се стори по вкуса. Той се държи като малко дете, що се отнася до майка му. Дори и да има мнение, противоположно на нейното, няма да го изрече, а кротко ще се съгласи. Изникне ли конфликт между вас и майка му, бъдете сигурни, че шансът да разсъди трезво и да потуши неприятната ситуация е минимален. По-скоро ще ви обвини в безброй неща и съответно ще се застъпи здраво за жената на живота си.

Останалите факти можете да прочетете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още по темата: връзка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
прокурор преди 6 години
до сексолог : "хуманният секс" е записан в наказателния кодекс и се превдижда лишаване от свобода за такъв.
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Скъсахте се да рекламирате и наптрапвате ипотечните кредити на банките.Беттер Ути Бъчваров сте, варненски мотри.
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен"Защото си с предразсъдъци.Удоволствието е впъти по-голямо при инцест."От личен опит ли знаеш, Едипе?
32
0
 
1
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До 42 АнонименДа, да деца не се правят/се зачеват/стават и при предпазване/ случайно!:)) Все пак как стоят отношенията ти със съпругът на мама, бащата-баджанак с когото по "мъжки" се поделяте една жена?пп. има народи при които ако са действитерно мъжки приятерства жената на приятел не се докосва!
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 45Нали!?По твоя нивелир,ако усетиш че не бива удари с лопатата.
30
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 40Защото си с предразсъдъци.Удоволствието е впъти по-голямо при инцест.
29
0
 
4
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
До 37 АнонименСекса при такива "свободни" е доведен до ниво бъркъне по дупките, нужда на тялото! Разбрах ли го? :)) Поколение от инцесът позволен и приемлив ли е?пп. признавам, че за мен е гнусно!
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Усещането,че си жив дава много топлина и мекота в душата на човек.Някак си ти е уютно в собствената кожа и пространство.Погледа на случващото,около теб е различен от преди месеци,година две.Прилива на емоции,кара човек да трепне да живее.Да усеща,чувства!!!Онова не е като това,кара те да дишаш да движиш и освен това ти е светло и топло.
27
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някои *** да не са сами,пренебрегват чувствата на синовете си,спрямо другата жена появила се в живота му.Трябва да изживее любовта,обичта да даде да получи. Да почувства да бъде щастлив,да плаче от радост,да плаче от болка.Чувствата да преливат в тялото му.Да усеща,чувства! Да е жив!!!!
26
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Много жени се вкопчват в децата си,като заместител на мъж.!Искат с тях да лежат на едно легло,да се къпят заедно.И други неща.Държат се с тях все едно им е мъж ,А не дете.Ако друга жена се появи в живота на сина,бива яростно отстранена.Той не трябва да пораства за другите жени,но за майка си да е любовник и мъж.В общество, този мъж бива наречен във времето мамино синче.И той носи чувства святи и има любящо сърце!!!Иска любов,обич женска изпепеляваща любов.Да!Крещи!В това негово желание!!!
25
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В една статия скоро в един от коментарите се четеше:"Ако моята майка изглеждаше,така както на публикуваната снимка на жена,щях да си поискам".
24
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До сексологЕ тука си в грешка , че само когато един мъж не може да си намери жена тогава прави секс с майка . Аз съм семеен от 5 г. , но въпреки това понякога правя секс с мама .Това е въпрос на гледна точка , въпрос на разбиране ,зависи от това дали си роб на стереотипи или си свободен човек
23
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 18Чужд печат?Майката да дойде на гости се иска разрешение, покана поне месец, преди това.!Хората на запад са близки,но същевременно далечни.!Държат на жената ,децата,къщата,семейния уют.!Кариерата,парите!!!Това нечия майка да е в разрез с личностните отношения на двойката е рядко срещано, явление.Но, изключително уважителни към родителите си!!!
22
3
 
9
 
! Отговори
Надя преди 6 години
До КатяКатя,ти не си със всичкия си.Не можеш да заставаш между майка и син и не можеш да прекъснеш тази връзка,защото тя е вечна за разлика от вашата,която най-вероятно ще е до време.Такива змии като теб не заслужават нормални отношения и не заслужават да бъдат третирани като дами.Ти вероятно си от тези ва.мпири,които се впиват в мъжете само за да извлекат някаква материална полза и за тази цел се готова да ги настройваш срещу най-близките им хора.
21
15
 
5
 
! Отговори
сексолог преди 6 години
До КатяТова се нариича - хуманен секс .Когато сиинът не може да намери жена или пък майката иска малко да си разнообрази секса ,но не го пави с колега или друг защото рискът да се разчуе е много голям .А кокато го правят майка и син всичко си остава фамилна тайна .Естествено целта на секса е само удоволствие , а не оплождане
20
0
 
12
 
! Отговори
М, да ... преди 6 години
Маминото синче е на мама синчето! Мама не му позволява да порасне, а не синчето да прави избор между мама и друга "мама" пък която може да има деца с него! пп иначе ако мъжът обича и уважава майка си никак не е лошо ! Такъв мъж цени съпругата си!
19
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ивелина,ти си виновна!Защото допускаш неговата майка във вашите отношения! Тя е извън вас,но е негова майка винаги!!!С *** е такава и,такава не става!!!Защо му се оплакваш от нея!?Хвали я дори да ти скъсала нервите. Хвали я!Вселенско правило.Някак си неудобно му става на човек,когато някой с него е човек,А другия непрестанно го ругае и недоволства.Тя ще стане неузнаваема!!!!
18
9
 
12
 
! Отговори
Катя преди 6 години
До снайпераЕдно е да уважаваш майка си , съвсем друго е да си мамино синче ,което винаги защитава майка си независимо ,че в дадени ситуации майка му е виновна . Такива мамини синчета нямат място в моят живот . За всеки влак си ива пътник . И аз ще си намеря друг мъж и той ще си намри друга жена , а ако не може да намери тогава майка му да си търси снаха . Ако и тя не може да му намери жена тогава да правят секс майка и син .
17
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кръста е тежък!Не случайно се превръщат в неудачни жени,готови да се продадат за една вафла в името на едно пени.Всяко необмислено действие се заплаща един ден.Всяка стотинка се търси и за всяко зло действие си има обяснение. Безплатен обяд се дава само от брат,сестра, майка,близки.Останалото се плаща.Така не се прави! Два пъти мери,веднъж режи!Брой до 100 ако се налага.Зли жени са това.
16
4
 
17
 
! Отговори
Мнение преди 6 години
Повечето коментари по-долу са написани от хора, които като че ли не разбират за какво става въпрос.Нормално е човек да обича и уважава майка си. Никоя умна жена няма да започне да настройва син срещу майка, защото след време това ще рефлектира върху самата нея - собственият й син ще е научен, че мъжът не бива да уважава майка си."Мамино синче" е глезльото-егоист, който завинаги остава инфантилен и неспособен да бъде мъж-опора на своята съпруга и на децата си.