Изневери? От тези три зодии - никога!

Кои зодиакални знаци са верни на половинките си?
12 юли 2017 18:08, Eкип на Teenproblem
17
Изневери? От тези три зодии - никога!
Снимка: Instagram

Изневярата е разделила много двойки. Тя е олицетворение на тази с косата, която носи страх и е знак за край на един период.
 
Да, не носи край на света. Трудно е да се осъзнае, когато се почувстваме измамени, но не е невъзможно. Съберете си мислите и разберете, че щом половинката е направила избор да е с друг, значи така е по-добре и за двама ви – без лъжи и напразни обещание.
 
Но има хора, които никога няма да ви изневерят. Ако не желаят да са с вас, ще ви го кажат в очите, от което най-вероятно ще ви заболи, но никога няма ви излъжат или поставят на второ място.
 
С това дори и след край на връзката, те печелят вашето уважение и желание да запазите добри отношения.
 
3-те зодии, които никога няма да изневерят:
 
Риби

Това са хора с много сложен характер, Трудно намират подходящия човек до себе си. Но когато до намерят, обичат истински. Освен това представителите на тази зодия са искреди, до болка искрени в буквален смисъл. Това е тяхното най-добро качество, макар и понякога да не се харесва на околните. Тези хора никога няма да ви излъжат, ще кажат истината, колкото и болезнена да е тя. В такъв момент може да изпитате омраза към тях, но с времето ще разберете, че това са най-стойностните хора, които познавате.

Още за зодиите, които никога няма да изневерят - четете в TeenProblem.net


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма да кликна линк-а!!!!!
Не ме интересува тийнпроблем!!!
Менте медии в менте ддържава.
10
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мауймун,
Винаги пише на маймуница.Под име ...и говори за него.Този него я някъде там...,незнайно къде в обозримото бъдеще.Чака го!Да! В желание да се появи "принца на сърцето и".
Но ,все още е неосъществена мечта.Ако питаш него! Жените, трябва са гладни,жадни бити и иебани.Но, като жена е мила.,любвеобилена и благоверна!!!!
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мауймун,
Този господин страда от остра параноидна шизофрения. Мъж е който като му дойде близначката,започва да дерзае.За оня с коня и сабя с броня.
8
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6
Козирога не си вдига ципа. Изневерява и не страда от притеснение за това.Днес е бил с теб,щтрака му мозъка и след един ден с друга.
7
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От зодията нищо независи всичко зависи от характера на самият човек. Познавам много хора от тези 3 зодии и не видях голямо сходство в написаното. Даже обратното важи за някои от рибите!
6
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
това със зодиите е Егати фалша! Заблуда е хора..
5
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама като ги пишете тези статии просто поне се ръководете от основните характеристики на зодиите, тези които най-малко изневеряват са телец и козирог, те не са склонни към лъжа, манипулация.
4
3
 
23
 
! Отговори
Разсмяхте ме преди 3 години
Още докато четях материала, в съзнанието ми изплуваха спомени за хора от зодиите "Везни" и "Водолей", чиито изневери са публична тайна.
Относно "Рибите", знам един представител на тази зодия, който открай време "тъче" на по два и повече стана едновременно. Такъв си му е характерът.
3
2
 
7
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
До 2

Кой е този ма? Кажи го накрая, кой е човека бе...само го чакаш чакаш ........
2
16
 
6
 
! Отговори
Сексист преди 3 години
За мъжете или за жените става въпрос?
По принцип, аз не виждам някакъв проблем в това мъжете от всички зодии да изневеряват. Това е биологически обусловено.
Виж, жените, пак от всички зидии, е недопустимо да изневеряват и случи ли се, обществото трябва да им налага най-големите наказания!
1
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
снимката е възбуждаща