Новогодишно НЛО нашествие?! Десетки летящи обекти над Италия

Любители уфолози забелязват странни летящи обекти
8 яну 2019 22:12, Джесика Вълчева
30
Новогодишно НЛО нашествие?! Десетки летящи обекти над Италия
Снимка: Средиземноморски център по уфология, Италия

Изглежда извънземните цивилизации са сметнали 2019 година за идеален момент да посетят нашата планета.

Истинско нашествие от НЛО в небето над Италия се забелязва от началото на януари.

В социалните мрежи любители уфолози непрестанно публикуват снимки на уловени неидентифицирани летящи обекти. Странните летателни тела са били забелязани над градове в различни части на Италия.

Масло в огъня на разгарящата се НЛО истерия наля и Средиземноморския център по уфология на Италия, който публикува преди няколко дни снимки на странни хвърчащи тела, пишат от "Монитор".

Специалистите от центъра обясниха в нарочен текст, че не винаги появяващите се на любителски снимки летящи обекти са реални и нерядко ставало дума за най-обикновени фотомонтажи на уфолози - аматьори с развинтена фантазия. Понякога нестандартните обекти можело да се окажат и комети или метеори, които се появяват за съвсем кратко.

Въпреки това, обаче, от центъра са категорични, че забелязаните летящи обекти били с много необикновена траектория и единственото обяснение може би е, че са управлявани от здрав разум.

Именно това подпали още по-силно интересът на любителите уфолози, които денонощно дебнат италианското небе за появата на НЛО.


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
0
 
! Отговори
Оne Wise преди 11 месеца
говорих с един Лирианец. Кораба му светеше на 5 км, но той се яви пред мен за да го снимам и ми каза, че не се приближават защото е вредно. В космоса те водят война срещу рептилите които са в съюз с другите и са близо до победата. Всички планети от слънчевата с-ма са населени, но рептилите са успели да ги скрият в други измерения, затова много трудно са ни открили. Искаше още неща да каже, но нещо на колана му издаде звук и той изчезна.
29
0
 
0
 
! Отговори
пенева преди 1 година
през 2016г. на около 12метра от балкона на къщата ми в 23,30-24,00 видях луната над гаража на комшиите през улицата - на има няма 7-8м. над земята... веднага се прибрах в стаята,защото се изплаших и с право,защото започнах да се треса не по мое желание,нещо сякаш ме душеше и тогава позвъних на приятелката си и й казах,че съм видяла нло на една ръка разстояние и разказах какво ми се случва и всичко спря (тресенето и душенето)...
28
1
 
0
 
! Отговори
виц преди 1 година
Питат стар морски к-н: Извинете виждали ли сте огнени стълбове или НЛО?
Отговор : Аааа....., аз съм въздаржател!!!
27
0
 
0
 
! Отговори
икономист преди 1 година
Спътник може да е бил внезапно изчезналия обект с много силната светлина.... Другите обекти обаче, които просто си стояха на едно място, с постепенно изменяща се светимост, едва ли са били спътници. Плюс това, те би трябвало да се движат, а не да стоят толкова дълго на едно и също място. А и защо спътници ще светят по този странен начин? Балон също не би светил така... Както споменах, светлината постепеннно изчезваше напълно, и после пак достигаше своя максимум по абсолютно същия начин.
26
0
 
0
 
! Отговори
икономист преди 1 година
Изведнъж втората светеща точка изчезна, а другата продължи да светва и изгасва още дълго време, докато и тя в един момент не се изгуби сред облаците. Няколко дни преди този случай пък видях друг много ярко светещ обект на по ниска височина, който първоначално помислих за много ярка звезда. Впоследствие обаче, обектът рязко се премести и сякаш се скри някъде и повече не се показа.... Изчаках доста дълго време, за да видя дали няма да се появи отнякъде, но от него нямаше и следа.
25
0
 
0
 
! Отговори
икономист преди 1 година
До До Икономист

Може и да е спътник, но обекта, който аз видях даже не се движеше.. Общо взето си стоеше на едно място, сигурно 20 минути ако не и повече. През това време само "изчезваше" постепенно(както съм написал в коментара си), след което, също така постепенно се появяваше пак на същото място. Има и друго, по същото време, точно срещу наблюдавания обект се появи и друга светеща "точка", но на по-голяма височина, която изгасваше и светваше по същия начин. Сякаш си даваха някакъв сигнал
24
1
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 година
ВЯРНО Е!!!

И НАД СОФИЯ В НОВОГОДИШНАТА НОЩ ПРЕЗ 2016-ТА СЕ ПОЯВИХА НЯКОЛКО И ТОВА НЕ БЕШЕ ЗАРЯ !!!

ВЕРОЯТНО ИСКАТ ДА НИ ПОКАЖАТ, ЧЕ ГИ ИМА И ГО ПРАВЯТ САМО В НОВОГОДИШНАТА НОЩ ЗА ДА НЕ НИ СТРЕСНАТ :D

НЛО БЕШЕ ЗАКЛЕВАМ СЕ БЯХА МАЙ 3 ОБЕКТА ТОЧНО СЕ ПОЯВИХА СЛЕД КАТО УДАРИ 24 ЧАСА В НОВОГОДИШНАТА НОЩ НА 2016-ТА И СТОЯХА МИНУТИ НА НЕБЕТО И ТОГАВА ИЗЧЕЗНАХА!
23
1
 
4
 
! Отговори
До Икономист преди 1 година
И аз съм виждал абсолютно същото явление. Светещ обект, който постепенно изчезва и отново се появява. Не е самолет, защото самолета има мигащи светлини, а това няма, освен това самолетите се движат по определин, сравнително стандартни траектории, това съм го виждал на най-различни места. Виждал съм го и сутрин и вечер, движи се с постоянна скорост и посока, най-вероятно е спътник, и може би изчезва и се появява при преминаване на атмосферни участъци с различна плътност. Нямям друго обяснение
22
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ха-ха-хааааа. Джесика, изби рибата с това:"единственото обяснение може би е, че са управлявани от здрав разум". Здрав а, а колко здрав?????
21
4
 
3
 
! Отговори
Гoшу преди 1 година
трагедия от новини в пробит сайт
по33драви от Sydney Au$ tralia
20
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Поредната порция идиотщини!
Пуснали няколко дрона да видят реакцията на хората!
19
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ТОВА Е Ф 16 НАЙ ДОБРИЯ САМОЛЕТ! 50 ГОДИНИ И ОЩЕ ЛЕТИ!
18
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От коментарите се разбира, че българите сме единствени и уникални в цялата вселена, пием по половин шише ракия всяка вечер и сме единствената цивилизация създала държава на три планети ...
17
2
 
6
 
! Отговори
Лириянци преди 1 година
Това са сигурно лириянците, те са досущ, като хората само, че са много по-красиви... Май и те водят война с рептилите и сивите извън земни, те са техните врагове, като тука тия близко източните *** са нашите......
16
2
 
8
 
! Отговори
амсалак преди 1 година
На 02.06.18г. гледах уникално авиошоу в Италия, тогава имат нац. празник. Те имат повече от 8 самолета, ха-ха, само тая група бяха 9. Пилотите им наистина правят извънземни неща и е напълно възможно да са ги объркали.
15
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НЛО! Бързо, грабни най-лошата камера която имаме!
14
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
всичко може да се види - зависи на колко ракии си
13
1
 
11
 
! Отговори
икономист преди 1 година
И аз съм забелязвал подобни странни явления, НЛО или както там ги наричат... Светещите точки в небето може и да са балони, които се пускат в небето по различни празнични поводи. Случвало се е обаче да видя светеща точка, много рано сутрин към 4-5 часа при облачно време, светлината на която постепеннно намаля до пълно изчезване, след което пак по същия начин постепенно достигаше до пълна светимост. И всичко продължи доста дълго време, преди да изчезне сред облаците.
12
0
 
9
 
! Отговори
Всезнайко преди 1 година
Брей тая Италия много добра в туризма, чак извънземни привлича!
Нашите да се учат!
11
2
 
18
 
! Отговори
Калина Илиева преди 1 година
В кой университет да се запиша да следвам Уфология?