6 женски грешки в началото на връзката

Вие сте твърде контролираща
18 апр 2019 22:50, Михаела Лазарова
7
6 женски грешки в началото на връзката
Снимка: istock

В любовта никога не е лесно. Нова връзка, ново начало. Ранните етапи на взаимоотношенията са възприемани като забавни, романтични, в които сме готови да направим какво ли не в името на любовта, включително и куп грешки. Като по-емоционални същества, жените понякога забравят да спрат, да помислят добре и след това да действат. Или иначе казано, допускат грешки, които могат да провалят взаимоотношенията им.

След разпитите за бившата, вижте още 6 грешки, които най-често се допускат в началото на връзката.

Вие сте твърде отворени/ прозрачни за него

Привлечената или влюбена жена няма търпение да се разкрие пред избраника си. Но когато искате да задържите вниманието върху себе си за по-дълго и отношенията да се развият, не предоставяйте твърде много информация още в началото на вашето познанство. От една страна това е претоварване с информация. Второ, по този начин отнемате от очарованието на мистерията. Дайте му причини сам да иска да разбере повече за личността ви.

Играете го твърде недостъпна

Мъжете харесват тръпката от преследването не по-малко от жените. Въпреки това внимавайте в тази игра. Ако се представяте за твърде недостъпна, той бързо ще загуби интерес. Един мъж би искал да бъде с жена, която оценява неговите жестове и усилия. Действайки като незаинтересувана, ще го отблъснете от себе си.

Пишете му постоянно

Твърде изкушаващо е при всяка възможност да му пишете в социалните мрежи, да му изпращате мили емотикони, картинки. От романтично и закачливо, може да се превърне в досадно. Има въпроси, които е добре да запазите като теми и да обсъдите, когато се видите. Тогава въздействието е различно. Разговорът очи в очи не може да бъде заменен от социалните мрежи. Освен това за мъжете е твърде отегчаващо да си пишат постоянно.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Tq she si nameei drug koito i vliza vbpolojenieto she edeistvitelno zaeta! I toi da se pisbev grafata razlubeni! Golqm glupender e podoben maj!
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Zaeta fakt! Akoe iskal da e s neq se primirqva i nanira naahin da e s ne ostanaloto sa prostotii. Glupav e!
4
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не е "вечно заета", защото той може да си помисли, че се прави на недостъпна.Ако обаче винаги е на разположение, няма да има мистерия.Как да разберем кога и доколко трябва да се прави на заета и кога и доколко да бъде на разположение?!
3
1
 
9
 
! Отговори
Дилема преди 4 години
Тя оценява неговите жестове и усилия (съвет 2), но тук я съветват да бъде леко мистериозна и да не се разкрива напълно (съвет 1). Ако му каже, че харесва онова, което той прави за нея, няма ли да се разкрие? Защото той занапред ще знае с какво може да я възхити, мистерията ще изчезне!
2
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости и трите са глупости.Или си пасват на характерите и се обичат или не си пасват на характерите,това е.на който не му отърва или харесва,да се разделя и да си търси подходящия партньор.
1
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хамелеона в действие, в началото няма да е контролираща, ще се замаскира като абсолютно приемлива за строене на взаимоотношения, баба,, но рано или късно ще стане всичко което не трябва да бъде, въпрос на време. Но след сватбата ще се разкрие с истинската си самоличност.