Според зодията: Какво ще ви се случи през новата учебна година?

Ето какво ви предстои на училище
10 сеп 2019 20:08, Ивета Иванова
2
Според зодията: Какво ще ви се случи през новата учебна година?
Снимка: Pixabay

 Съвсем скоро учениците ще започнат отново да ходят на училище и новата учебна година крие много изненади за тях. Ето как те ще я посрещнат и какво ги очаква, според материал на "Teen Vogue".

Овен
 
Овните се връщат най-променени след лятната ваканция. Те са помъдрели, натрупали са опит и са готови да остояват себе си и да постигат целите си. Миналата годишна преживяха емоционални кризи и бяха разочаровани в любовта, но сега се завръщат по-силни отвсякога. Всичките предишни травми са ги направили по-мъдри и състрадателни. Ще са сред най-добрите по успех и ще помагат на другите.
 
Телец
 
Тези зодии ще са истински магнит за противоположния пол през учебната година. Много хора ще си падат по тях, няма да им липсват ухажори. Телците ще са в добро настроение, ще демонстрират артистизма и талантите си, ще покоряват с чар. Ще са настроени за флиртове, но така ще разбият няколко сърца през годината. Ще получават много покани за срещи в училище и ще им е трудно да останат само с един човек.
 
Близнаци
 
Репутацията им на клюкари ще се затвърди и тази година. Те са хората, които винаги знаят всичко за съучениците си, както и за тези от горните и долните класове. Всички ще се допитват до Близнаците и така тези зодии ще намерят нови приятели. Ще опознаят някои личности по-добре. Да не разпространяват обиди и злобни коментари, тъй като учителите също чуват някои клюки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
3
 
! Отговори
Брат Пит преди 4 години
Според моята...ще се спукам от полови контакти. Както до сега де...