Положителните и отрицателни черти на всяка зодия

Телците са прословути с търпението и здравия си разум
14 мар 2020 23:00, Михаела Лазарова
7
Положителните и отрицателни черти на всяка зодия
Снимка: istock

Тази любопитна статия е предоставена от астролога на Az-jenata.bg Петя Георгиева.

Често ми се случва да ме питат коя е най-добрата зодия или някой от присъстващите в компанията смело да заяви, че е от най-добрата зодия. Разбира се, такива въпроси или изказвания са несериозни, защото всички хора са компилация от добри и лоши качества. Както няма идеални и харесващи се на цялото човечество, така няма и толкова отвратителни, които да бъдат възненавидени от всички.

Изобщо, не бива да се изпада в крайности, но на база личните си наблюдения и многогодишен опит реших да направя нещо като неофициална класация на зодиакалните знаци, отчитайки и оценявайки положителните и отрицателните им черти по 10-обалната система. Ще съпоставя основните им положителни с основните им отрицателни черти от гледна точка на това доколко едните имат превес над другите или пък доколко по-често е проявлението им в ежедневния живот.

И така, започвам по естествения им ред:

Овен – те са спокойни, пъргави, доброжелателни, готови да помогнат, за което получават 8 т. От време на време проявяват невъздържаност, избухват и могат да ви наговорят какво ли не, но бързо им минава, готови са да се извинят за грешките си и моята оценка е 3 т.

Телците са прословути с търпението и здравия си разум, лесно се вписват в екип, а полезността на тези качества може да се оцени на 10 т. От друга страна, обаче, те са известни и с ината и самолюбието си. За да постигнат каквото са си намислили не биха се поколебали да прибегнат до манипулации. За щастие, негативните им качества не могат да причинят сериозни вреди и получават 2 т.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
erikcho преди 3 години
От Теб зависи Успеха да ти е Приятел, uspeshen
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спрете с тези глупости, заради такива като вас има бедствия.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това прилича на вълчи капан със тия точки трябва да сме предпазливи