Как всяка зодия се справя с несподелената любов

Отхвърлянето измъчва сериозно Телците
16 май 2020 23:00, Михаела Лазарова
7
Как всяка зодия се справя с несподелената любов
Снимка: Istock

Страхът от отхвърляне е много силен и се оказва ръководен за много от нашите действия или бездействия. Случвало ли ви се е да искате да сте с някого, да изпитвате чувства към него, но да ви е страх да предприемете крачка към близост, защото той може да не изпитва същото към вас и от това да ви заболи?

Всеки човек се справя по различен начин с отхвърлянето и до голяма степен зодията влияе върху това. Ето как реагират различните зодии на отхвърлянето и как се справят с него.

Овен

Овните се страхуват от отхвърляне. Някои от тях го заявяват открито, други го таят в себе си. От който и тип Овни да сте, едно е сигурно – отхвърлянето е един от най-големите ви страхове. Не обичате да се сблъсквате с него във връзките си и в отношенията си с хората. Трудно ви е да контролирате емоциите си, когато ви отхвърлят. Може да ви се струва, че сте се овладели и можете да продължите напред, но ако се случи повторна подобна ситуация, това може да ви извади от строя задълго.

Възможно е да ви накара да промените поведението си до степен, в която даже вие самите не се познавате. Също е възможно да проявите незрялост, да се държите нетипично за себе си, дори да се опитате да се молите на партньора си да промени решението си, ако става въпрос за отхвърляне от половинката ви.

Каквото и да се случи, Овните винаги успяват да излязат от трудните ситуации. Те намират сили да продължат при всички положения. Този зодиакален знак проявява изключителна сила, когато е поставен пред предизвикателства.

Телец

Отхвърлянето измъчва сериозно Телците. Обикновено те се привързват към комфорта и надеждността във връзките си. Когато ги изгубят започват да се чувстват зле. Страхът от отхвърлянето предизвиква силно неудобство и поставя мислите им на място, на което те все още не са готови да отидат, а именно да се сблъскат с най-големите си страхове. Страхът от отхвърлянето и провала на връзката за Телците означава, че ще трябва не просто да се сбогуват с любовта на партньора си, но и да променят целия си материален живот.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg


7
Още от Ако щете - вярвайте
Финансов хороскоп за всяка зодия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Телец преди 6 дни
Там където е текло, пак ще тече. Нека си почиват отхвърлящите, ние пак ще сме на линия, рано или късно, а ако поискаме, пак с тях:)
4
4
 
0
 
! Отговори
Хахха преди 1 седмица
чудесно се справяме радвайте се
3
2
 
1
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 1 седмица
Това е работната седмица на "висшистите" -
Днеска будуват, утре флиртуват, вдругиден си пазаруват, после пък празнуват и накрая пак пируват. Седмицата свърши, месецът привърши и годината завърши, а работата си... не свърши.
Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията, военните, полицията, медиците ,институции и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2014).
2
3
 
6
 
! Отговори
MaйMyната преди 1 седмица
Много знаете за телетата нещо, а за маймуните нищо
1
0
 
7
 
! Отговори
само да вметна преди 1 седмица
Хм..Ами различно! Младо момченце примерно,Може да е влюбено в някоя лелка! Или младо момиче в някой "чичко"! -:) Или наборчета почти.Но другият да не знае! А щом "другият" Не знае уви.Значи няма как да се получи нещо! -:) Странни и различни са връзките в живота на човек! Не знаеш кой от какво точно има нужда в даден момент! Някой се възползват просто от случая. Други наистина се влюбват! Но дори и да е споделена и от 2 те страни.Приуритетите на двете страни са винаги различни! Различни сме !-:(