Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 28 септември - 4 октомври
29 сеп 2020 00:30, Ивета Иванова
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Без да забележите, може да станете изключително досадни с поведението си спрямо всички и в частност спрямо хората, които са най-важни за вас. Непрекъснато да правите забележки, да проявявате капризи, да критикувате всички наоколо и да демонстрирате собственото си превъзходство. Неуместните ви шеги рано или късно ще станат повод за остра разправия. Ако не се овладеете на време, ще „изгорите всички мостове зад гърба си“ и ще е изключително трудно да ги възстановите.

Телец
 
Ще сте доста по-емоционални, но и по-невъздържани от обикновено. Овладейте пристъпите на адреналин, те в никакъв случай не са показател за силна и дълбока любов. По-скоро ще причинят недоразумения и ще разрушат доверието помежду ви. Внезапните пориви и стремеж към промяна ще повишат напрежението. Въздържайте се от остри подмятания, с които ще огорчите половинката си и ще го/я отблъснете от себе си.
 
Близнаци
 
Половинката ви през тази седмица със сигурност ще ви изненада с хаотичното си и нелогично поведение. Постъпките му/й може да ви огорчат и ядосат. Не ги приемайте за „чиста монета“. По-скоро той/тя се опитва да привлече вниманието ви или избива някакви комплекси. Всеки опит за провеждане на спокоен разговор с цел изясняване на отношенията ще бъде първата крачка към раздялата. По-добре не бързайте.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Секс на кубици.