Какво да очаквате тази седмица, според зодията?

Астрологичната прогноза за 9-15 ноември
Обновена: 9 ное 2020 21:45 | 9 ное 2020 21:23, Иванка Гъркова
1
Какво да очаквате тази седмица, според зодията?
Снимка: Pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 9 – 15 ноември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви ще е достатъчно стабилна през тази седмица и работоспособността ви ще е висока. Ще успеете да наваксате пропуснатото и да довършите дейности, които по някакви причини се е наложило да изоставите. Ако ви овладее спонтанното желание да правите промени у дома, да местите, оформяте, да разкрасявате обстановката и изхвърляте вещи, които преценявате като ненужни, то споделете намерението си с близките преди да се заемете. Не правете нищо под влияние на моментния импулс, ще си навлечете гнева им и то не без основание. Не бързайте с нововъведения на работното място. Първоначално вместо одобрение може да предизвикате отрицателна реакция от страна на околните.

Телец

Важни въпроси, зависещи от одобрението и намесата на държавни институции ще получат окончателното си решение през тази седмица. Отстоявайте интересите си както във, така и извън дома. При уреждане на домашни и битови въпроси дайте малко повече самостоятелност на близките си. Така ще се разтоварите от задължения, които тях няма да ги затруднят, а на вас ви отнемат прекалено много време. Стремете се да балансирате сложността на задачите си със заплащането, което получавате за изпълнението им. Избягвайте разговорите тип „празни приказки“. Обсъждайте сложните въпроси само с шефа и, получавайки съгласие, ги реализирайте самостоятелно. Намесата на колегите, дори добронамерена, само ще забави работата ви.

Близнаци

Заниманията ви през първите няколко дни от седмицата ще се простират в границите на познатото, но това, колкото и странно да изглежда, няма да ви отегчи, а по-скоро ще ви успокои. След сряда не е изключено да получите интригуващо предложение за нова или допълнителна работа. Не бързайте да отговаряте. Дайте си време за обмисляне и за издирване на информация от различни източници. Може да има „подводни камъни“. Систематизирайте бъдещите си планове, но без да надценявате физическите си възможности. Предвиждайте допълнително време за всяка дейност, която ви предстои, за да се справите с непредвидени обстоятелства като трафик, ограничения и други, които няма как да избегнете. Ако искате да разполагате с лично пространство, то не ограничавайте околните и не навлизайте в тяхното. Не позволявайте да се намесват в решенията ви, но и вие не въздействайте върху чуждите.

Какво очаква останалите зодии през седмицата, вижте в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари