Астроложка стана сензация в TikTok, след като предсказа изборите в САЩ

Тя дори познава, че някъде по света ще има природно бедствие
15 ное 2020 17:32, Нели Христова
56
Астроложка стана сензация в TikTok, след като предсказа изборите в САЩ
Снимка: Instagram

Само за няколко дни около президентските избори в САЩ астроложката Марен Олтман се превърна в истинска сензация в TikTok. Тя не просто предсказа, че Джо Байдън ще спечели поста на президент, но го направи познавайки всички детайли около един от най-стресовите периоди за американците.

На 4 октомври Олтман публикува видео, в което разкрива, че Джо Байдън ще надвие Тръмп на изборите в САЩ, но "много неща ще се случат по пътя към победата". Тя обяснява, че ще има "трудности при напускането на кабинета на Тръмп", които ще се дължат "най-вероятно на неговия отказ, ако той е жив и здрав". Марен също така познава, че настоящият президент на САЩ ще оспори легитимността на изборите много преди речта му, която втрещи всички журналисти.

@marenaltman

election astrology continued. detailed youtube video coming very soon. ##astrology ##zodiacsigns ##2020election ##CollegeGotMeLike

♬ No Wind Resistance! - Kinneret

Но не всичко приключва тук - Олтман предсказва, че резултата ще стане ясен докато в друга част на света има "природно бедствие" и се оказва права. Часове преди да разберем кой е новият президент на САЩ, десетки загинаха в Измир след силно земетресение. Тя също така предрича, че ще има някакъв вид международен скандал с Байдън, като тук може да се говори за нападките към сина му Хънтър и че ще има някаква драма около Мелания, която в дните около изборите бе обвинена, че използва двойничка.

@marenaltman

that happened #HappyHalloween #OhNo #astrology #zodiacsigns

♬ original sound - Ⓥ🌹 MAREN 🌹 Ⓥ

"Астрологията е като часовника на стената", казва Марен пред BuzzFeed. "Часовникът не кара текущото време на деня да съответства на 17:00, но ни казва, че е така. По същия начин астрологията е символично огледало на реалността. Не причинява нищо, но корелира с конкретни събития. Когато можем да се запознаем със символиката и съответните световни събития, за които тя ни намеква, заедно с експертиза, ние можем да предскажем определен контекст."

Марен предсказва победата на Байдън благодарение на затъмненията.

@marenaltman

election this year is insane. ##astrology ##zodiacsigns ##2020election ##WellDone

♬ Blade Runner 2049 - Synthwave Goose

"Затъмненията, индикации за структурен срив, бяха в действие, така че беше ясно, че въпреки че можех да видя бюлетината на Байдън-Харис, която има по-голям успех, в процеса ще има невероятен тест за нашата демокрация", обяснява астроложката. "Имаше и някои ясни паралели с изборите през 2000 г. и в момента можем да видим резонанса със закъснения и разочарования при преброяването на гласовете."

Тя признава, че нито за секунда не се е съмнявала в достоверността на предсказанията си.

"Не съм човек, който е склонен да прави астрологични твърдения, освен ако не съм напълно прецизна", казва тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
1
 
0
 
! Отговори
haha преди 3 години
Е то шансът да познаеш е 50%, все пак няма 10 кандидата. Голямото постижение.
44
1
 
2
 
! Отговори
И.Б. преди 3 години
Веднага изникват астроложки, които обясняват нещата след свършен факт. Да ги беше обявила по-рано. Истинските астролози не се появяват в проститутска униформа.
43
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Била познала че байдън ще спеели....я пак?? байдън не е спечелил нищо, само че оня дето ви плаща заплатките от жълти стотинки ви е наредил да пишете лъжи и глупости.
42
1
 
3
 
! Отговори
Пепелянче преди 3 години
Ама хайде идете и потърсете Сакскобурга и му вземете интервю за отказа на Страсбург от неговото дело и ответният им отговор. Потърсете го за комента - шанса да го намерите жив е 0.0000000001 процент ама добре!
41
0
 
1
 
! Отговори
Пепелянче преди 3 години
Тя и икономката искала да вземе още една две пенсии - ама причината за всенародна радост не трябва да се крие заради едни пари! Убива глава чака само тате да кихне .... Та накъде след тая гад? Сложно е!
40
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И аз знам че 2 от целите на коронавируса са да се свали Тръмп от власт и да се стартира Голямото Зануляване(the great reset),но не искам медийно внимание като тази кифла....Януари 2021 в Давос,точно това ще се обсъжда
39
4
 
3
 
! Отговори
Нострадамус преди 3 години
Март 2020 няма да е най-лошия месец от 2020 година.
38
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голямо предсказание. 50 на 50
37
4
 
4
 
! Отговори
И сега най-важното преди 3 години
Как започва вашата приказка мили деца? Защо Жан Виденов и до ден днешен мълчи за зверствата на Сакскобурга и гадовете му? Сетете се сами за преследванията и гоненията на "неговите врагове", тоест всички ние. Затова журналистите още мълчат, че го ухапа пепелянка, че той усети съсирека вървящ към мозъка му и си преряза артериите за да не може да умре от инсулт или инфаркт. А как една малка пепелянка стана герой на България е друг въпрос!
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВангелисДа допълня предсказанието: Ама не винаги и не по всяко време. Ще има заледявания. Възможно е да затворят прохода на Републиката за камиони с ремаркета и полуремаркета.
35
3
 
2
 
! Отговори
Приказката мили деца преди 3 години
Че едни хора бяха извадени от затворите и бяха сключили едни сделки - понеже някой трябваше да си избие враговете, има и друго име "начално натрупване на капитали", а има и друго име безчинство, мародерство, грабеж, рекет, пирамидални банки и лотарии като на Божков, изкупуване на огромни количества земя на безценица след като собствениците им са се "споминали неочаквано" или са докарани до без изход какво да ядат или да си изучат децата!
34
3
 
5
 
! Отговори
Приказката мили деца преди 3 години
Е за едно време в която страната ни умишлено беше докарана до просешка тояга от врага отвън и врага отвътре и тогава през деветдесетте грандиозен план беше изпълнен без почти никой да забележи, чудовищен глад и немотия - краката на жените се отварят лесно. Той Банев горкия не можел да смогне самичък по пет шест на ден ... Затова решил да направи специална семенна инвитро банка за желаещите срещу разбира се скромно дарение от негова страна ... Съвременните фараони господа -Сакскобурга и к.о.п.и.л
33
3
 
2
 
! Отговори
Господа полицай! преди 3 години
Пестете куршумите в смисъл пари струват използвайте подръчни средства и ако тръгнат да бягат тогава стреляйте на месо!
32
6
 
5
 
! Отговори
Гастролог преди 3 години
Тази на снимката има хемороиди и трайпер!
31
7
 
3
 
! Отговори
Приказката деца: преди 3 години
Е както са казали предците ви - след смъртта на Левски - враг отвън, враг отвътре и най-лошото е деца, че тази приказка е истинска, още по-лошо от е, че 30 години са се отнасяли, държали, третирали ви вас, нас, всички други като роби и насекоми и са убили 1,2 милиона от нас. Това е истината добре скривана зад огромни лъжи мили деца!
30
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Познала. Ми то и една камара политически анализатори предсказаха абсолютно същите неща (включително и евентуалната съпротива на Тръмп да напусне Белият дом) и без да са астролози. Колкото до бедствията, те се случват непрекъснато.
29
4
 
1
 
! Отговори
Приказка: преди 3 години
Симеон 2 планирал цял живот по примера на чичо си Адолф как да си върне това, което считал за колония. И решил по много начини, но най-вече с е.бн.я и като постави свои коп.еле.та навсякъде .... И първото му Ко.***.ле било Арабаджиев, а после Николай Банев, а той колко много направилллллл и навсякъде и близнаци и мал.оумн.и и се не смесва олио и вода , ама не слуша Баал и Банев ... Вадете килима господа, някой трябва да поседи в него ...отменили смъртното тия ако ги хванат да ги храним ....
28
2
 
24
 
! Отговори
Вангелис преди 3 години
Зимата ще вали сняг. По високите места. И някои котловини.
27
4
 
8
 
! Отговори
Скандалът... преди 3 години
...около сина на Байдън се вихри от години, дошло е време и тази пластмасова кукла да познае, че го има ;)
26
3
 
5
 
! Отговори
А сега деца приказка преди 3 години
За Банев, Симеон 2, Арабаджиев, 40 разбойника - Аладин и вълшебното килимче!