Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 30 ноември - 6 декември
30 ное 2020 19:45, Ивета Иванова
2
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay
Овен
 
Опитайте се да не „изпускате па̀рата“ за щяло и не щяло. Във ваша полза е да сте по-сговорчиви през тази седмица. Спомнете си какво харесва половинката ви, помислете как да го/я зарадвате. Усмихвайте се по-често. Дори да е имало някакви сблъсъци, ще стартирате новия месец „на чисто“. Какъв по-приятен начин да се подготвите за празниците?
 
Телец
 
Ще сте по-раздразнителни от обикновено, особено през първите няколко дни на седмицата, но прословутото ви търпение ще ви помогне да предотвратите разправиите. Избягвайте срещите с половинката си в моментите, в които усещате, че сте готови да избухнете без видима причина. Обмисляйте внимателно всяка своя дума. Ако си повтаряте, че вие по никакъв начин не желаете да огорчите любимия човек, със сигурност няма да го направите. За необвързаните е по-добре намалят контактите. Няма да ги зарадват.

Близнаци
 
Не забравяйте, че седмицата започва с Лунно затъмнение във вашия знак. Нищо няма да е такова, каквото ви изглежда. Намалете контактите и не залагайте сляпо на интуицията. Обвързаните ще избегнат конфликтите, а необвързаните ще предотвратят възможността да се свържат с най-неподходящия за себе си човек.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо не ни очаква.