Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 8-14 февруари
8 фев 2021 22:08, Ивета Иванова
6
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pixabay

Овен

Емоциите ще са достатъчно като количество, а дали ще са положителни до голяма степен зависи от поведението ви. Интересувайте се от грижите и желанията на любимия човек. Лесен и сигурен начин да покажете чувствата си, а не да говорите за тях. Ще скъсите още повече разстоянието помежду си и ще забравите съществуващите към момента спорове.
 
Телец
 
Предстоят изненади, с които половинката истински ще ви зарадва. Не се учудвайте, ако той/тя почти всеки ден съобщава, че е някакъв празник и предлага да си организирате романтична разходка, оригинално развлечение. Съгласете се и не забравяйте, че последният ден от седмицата наистина е празничен. Подгответе се старателно.

Близнаци
 
Говорете за чувствата си открито. Както за положителните, така и за отрицателните. Колкото сте по-откровени, толкова ще сте по-привлекателни, но не забравяйте, че „откровен“ не значи „нетактичен“. Ако все още никой не е заел централно място в сърцето ви, не пускайте там случайни хора, само за да не стои мястото свободно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кито обича чака колкото е нужно
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До маймунски женкати готинна ли е
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не сме смели а когато любовта не иска да те разбере това е друг въпрос как палучит ся и без това няма как да разберат скали много но има една поговорка на чужд граб 100 тоги са малко осещта този който е бит и само този си знаете благодарим на всички