Зимна мода: Маникюр с вълни

Тенденцията се роди заради карантинния стил
21 фев 2021 22:45, Иванка Гъркова
5
Зимна мода: Маникюр с вълни
Снимка: IStock

Може да се каже, че карантинният стил продължава да диктува модата в маникюра. Започнал в началото на пандемията, той все още е актуален. След затварянето на салоните за красота през пролетта на миналата година, много жени започнаха сами да си правят маникюра у дома, спазвайки мерките за социална дистанция. Така ноктите с по-безформени линии и рисунки станаха предпочитани.

Много дами споделиха в Instagram как са се справили с маникюра си по време на карантина, като наблегнаха на това, че резултатът не е перфектен, но определено им допада. Така тръгна вълна от снимки, които се превърнаха във вдъхновение за онези, които търсят по-лесни за изпълнение идеи в домашни условия.

Маникюрът в стил „негативно пространство“, при който половината от нокътя е празна, стана хит по време на пандемията. Сега, когато продължаваме да си стоим повече вкъщи, ноктите с небрежни вълни са най-новата тенденция, родила се вследствие на така наречения локдаун.

Онези, които не ги бива във френския маникюр, при който лентата трябва да бъде права, решават да си направят по-безформени вълни по ноктите. В един или повече цветове, на цял нокът, през средата или по диагонал, дори на върха, те без да искат създават шедьовър.

 

Вижте още идеи за маникюр с вълни в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
0
 
! Отговори
Nine inch nails преди 3 години
Важното е ноктите да са добре заточени ( с ъглошлайф или на струг), така могат да се използват като оръжие за самозащита.
3
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
По-скоро раирани като пижами защото по време на пандемята хората кибичат в къщи с пижами и дори имаше мода да си хвърляш кошчеmо с пижама. Заради пижамите е тази мода. Пижаменото парти се върна на мода в страните с локдаун.
2
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора без работа си чоплят ноктите и чак шедьовър. :D С тези гарванови нокти не е ясно как почистват по време на пандемията. Три кила вируси може да се скрият под тях.
1
0
 
5
 
! Отговори
Фи преди 3 години
АУУУ ,Кич на кичовете.