Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 16-22 август
16 авг 2021 22:51, Ивета Иванова
3
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Да сте откровени е прекрасно, стига да не прекалите и да не превърнете откровеността в поток от груби забележки. Поривът „каквото ми е на сърцето, това ми е и на устата“ може да ви подтикне към признания или обвинения, които да не се харесат на любимия човек. Усетите ли, че сте „нагазили лука“, намерете подходящ начин за помирение, при това без навредите на самоуважението си.
Телец
 
Събитията ще са предвидими и в рамките на обичайното. Вас може да ви налегне лек мързел и нежелание да проявите инициатива, половинката ви пък направо да „се движи по течението“. Скуката да се настани помежду ви и да развали любовната идилия. Спомнете си мъдрото твърдение, че човек каквото не си направи сам и Господ не може да му го направи и последвайте въображението си. Кратък излет сред природата или дори импровизирано забавление, предпочитано и от двамата, ще разведри обстановката.

Близнаци
 
Августовските жеги ще събудят приключенския ви дух. Мисълта за мимолетен флирт или дори за „мъничка“ изневяра никак няма да ви е чужда. Преди да сте „стъпили на криво“, споделете изкушаващата мисъл с приятел/ките си и внимателно изслушайте разказите за опита им. Почти сигурно е, че ще ви разколебаят.
 

3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Нежен Петьо преди 1 месец
Предстои ми вълнуваща нощ с бай Стамат от съседния ход,оххххххх,вече ми треперят коленцата оххххххх
1
0
 
2
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Комшийката и на 1 кафе е съгласна :)))