4 зодии, които много се променят, когато пият

Ето кои са те
5 окт 2022 16:20, Ивета Иванова
11
4 зодии, които много се променят, когато пият
Снимка: Pexels/Maurício Mascaro

На тези зодии не им е лесно, когато пият. Те трудно се контролират и алкохолът бързо им повлиява. Започват да се държат по странен начин, правят сцени, издават тайни, създават хаос, наистина се променят. Вижте кои са, според "Pun Villa". 

Козирог
 
Те са сериозни и отговорни зодии, леко дистанцирани и потайни. Не показват често забавната си страна на околните. Затова, те са предпазливи, когато започнат да пият нещо по-тежко. Знаят, че алкохолът не им понася и се превръщат в друг човек, като пийнат. Но когато достигнат определено количество, напълно забравят за обещанията си, не пзнават граници и продължават да поемат алкохол. Стават истерици, избухват, карат се с всички - нещо нетипично за тях. Тогава забъркват скандали и цари безпорядък.

Лъв
 
Тези зодии са истински лидери и просто искат да са готини, да са в крак с тенденциите. Ако са на голямо парти, ако приятелите им пият доста, Лъвовете също пият и искат да се забавляват, да са звездите на вечерта. Но когато пийнат прекалено много, започват да флиртуват постоянно, да не познават граници. Много страстни зодии са, ако са в период, в който са тъжни, пък започват да плачат на партито и да говорят за чувствата си, да обясняват проблемите си. Така развалят купона.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На мен са ми казвали, че не съм аз когато съм трезвен. Не са свикнали и не ме познават в такава светлина.
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има една женица Козирог, дето е няма такава сдухана истеричка докато е трезвена. Гаврътне ли едно малко и глей ква весела, ларж, обича всички. Иначе не понася света около себе си, даже и себе си. Дано мъжа ѝ да се е усетил и да я пои редовно.
1
0
 
1
 
! Отговори
До 3 преди 1 година
При мен е обратното. Когато съм трезвен съм сериозен се ядосвам по лесно. Когато съм пиян не ми пука и "омеквам" и трудно се ядосвам.