Абитуриентска мода: Прическите, които са модерни тази година

Кои са те?
8 май 2023 23:50, Иванка Гъркова
9
Абитуриентска мода: Прическите, които са модерни тази година
Снимка: Istockphoto

 Спомняте ли си с каква прическа отидохте на своя бал преди 10-15 години? Зализана коса, хваната на висока опашка, с леки къдрици и преплетени кичури, напоени обилно с лак... Да, със сигурност някои от вас ще се припознаят в това описание. Ако сте си мислили, че никога повече няма да се появите в този вид, то скоро ще се убедите в обратното. Причината е, че така нареченият стил „абитуриентска коса се завръща“. 

 
Бела Хадид, Дуа Липа, Хейли Бийбър, Ашли Греъм, Кайли Дженър... Това са само част от известните дами, които на червения килим или за други поводи, се появиха с прически според тенденцията. 
 
Още през 2022 г. първо в Кан видяхме абитуриентски прически, след което те се прехвърлиха и на Оскарите. После Ким Кардашян неведнъж се снима с дълга грива, вдигната нависоки, с различни антенки и къдрици. Днес коафьори са на мнение, че въпросният стил, присъщ за баловете, ще власта в много салони в следващите няколко месеца. И със сигурност няма да е само за дванадесетокласничките. 
 

Абитуриентска коса - какво да очаквате за прически пролет/лято 2023? 

„Този сезон наистина виждаме вълна от детайлни, богато украсени прически. Наричам го „прическа за бала“, защото е така. Тя е красива и декоративна. Колкото по-голяма  и смела е, толкова по-добре,” споделя Том Смит пред Mindfood. 
 
Независимо дали сте абитуриентка, канени сте на бал на някой, рожден ден или градинско парти, може да изпробвате тенденцията. Но за предпочитане да посетите салона за красота. Според фризьора, макар да изглеждат лесни, тези прически изискват известен опит. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
1
 
5
 
! Отговори
Времена и критерии преди 11 месеца
До Прозтаг, До Митко и До До Прозтаг - Ха ха, вие не знаете, че в миналото е имало пословичен израз, употребяван не само когато става дума за дамска анатомия. Ще го напиша чрез употреба на звездички, с риск да ме баннат. "Ако ще е *****, рунтава да е!" Този израз е бил синоним на други пословици "Ако ще е гарга, рошава да е!" и "Ако ще правиш нещо, прави го като хората." Значи в по-старо време по-гъстото и буйно израснало храстче се е ценяло високо.
4
4
 
2
 
! Отговори
До Прозтаг преди 11 месеца
А прически разпънат гарван харесваш ли бе пенсия?
3
6
 
2
 
! Отговори
Митко преди 11 месеца
До Прозтаг Рунтавите катерици са били модерни преди 40 години когато ти си бил абитуриент дядка.
2
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 месеца
Модерна прическа е онази, която прави жената красива и стилна, в унисон с лице, фигура и дреха. Тя трябва да сияе, а не да е ^моддрна разплетена дамаджана или гологлавао мишле^.
1
1
 
7
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 11 месеца
Бразилската лента е много модерна.А прическа гологлав орел винаги е класика.