Широките дънки завладяват 2024 г.

Голям хит са сред звездите
21 фев 2024 14:39, Ивета Иванова
31
Широките дънки завладяват 2024 г.
Снимка: iStock/Konstantin Koekin

Нова модна тенденция превзема 2024 година.

През последните 10-15 години много тесните дънки бяха истински хит. Тези, които напомнят на клинове и са напълно прилепнали по крака.
 
От известно време виждаме, че дънките тип чарлстон също са актуални и много дами залагат и на такива.
Сега е официално - тесните и прилепнали дънки си отиват, не бива да носите такива, ако искате да сте в крак с тенденциите.
 
През тази година най-хитови ще са дънките с широк крачол. Това е добра новина за представителките на нежния пол - повече няма да се налага да носят нещо, което им стяга и не е толкова удобно.
 
Освен, че с широки дънки се чувстваме по-комфортно, те скриват несъвършенства на фигурата. Те изглеждат по-небрежни и спортни, но сега спортно-елегантната визия е на почит. 
 
Най-хубавото е, че могат да се комбинират с всичко - дебели пуловери, официални ризи, тениски, тесни потничета, жилетки, суичери и т.н. Това важи и за обувките - може да носите широките си дънки с елегантни боти, рокерски ботуши, балетни пантофки, маратонки, кецове.
 
Звездите също обожават да носят широки дънки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
При тая"кльощава"мода само това трябва,ще им се веят дънките!
26
0
 
2
 
! Отговори
Красиво момиче преди 2 месеца
Дуа липа оли като е, стъпи с краката си на масата! Простачка. !! И тая ще я стават като каква? Пример?! Красота!? Или Певица??! Нищо от това. Нром нямат, ниско вибриращи индивиди. Не живеят в БОГ!
25
1
 
2
 
! Отговори
До Бай Илийчо преди 2 месеца
Ти от Столипиново ли си? Или от Факултета?..Там си миришете така,явно и ти си от тях!
24
3
 
2
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 2 месеца
Тряаа катерицата са проветрява от летос мирише на развалена риба.
23
1
 
0
 
! Отговори
Свинче преди 2 месеца
Ама ти сега не спираш да ми се заяждаш, само защото ти говоря верни неща. Айде ако искаш, скачай в темата за Рейчъл от Проетели щото тука излизам, там ще ти вида сметката в словесен двубой
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ален Делон Предният ник по-добре те описваше... Този ти стои като на cвинче звънче.
21
4
 
0
 
! Отговори
Ми Шмара преди 2 месеца
Широки дънки кърпа на главата мой! Пари във джоба отново съм в играта мой. Не съм герой нали бе мой, дънки чарлстоун са за клошари мой.
20
4
 
0
 
! Отговори
Ален Делон преди 2 месеца
Ама Моника Белучи се прави на клоун, така ли? Знаеш ли какво приятел, писал си ми че е излишно е да ми "обясняваш" на този етап.... най-добре изобщо не ми "обяснявай" никога нищо на никой етап и си запази странните сектантски възгледи за себе си..
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Дефициран комплексар Именно това не можеш да разбереш, че когато една жена се направи на клоун, за да "привлича мъжко внимание", истинските мъже започват да я избягват и последното, което получава е мъжко внимание. После започват драмите "ама той защо е такъв и онакъв?", рев и сoполи. Ами защото такова нещо е привлякла. Не е трудно да се сетиш, че за всеки вид риба си има различна стръв. Абе ще пораснеш и ще ги схванеш нещата, излишно е да ти обяснявам на този етап.
18
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Дънките са много грозни гащщщи. Това, че ги носят много хора, говори за техния мързел и пълна липса на ествтическо чувство.
17
6
 
2
 
! Отговори
Прасец преди 2 месеца
Най-гадното нещо е да ти се лашкат крачолите и да се удрят един в друг и като ходиш да се чува "фт-фт-фт-фт-фт-фт", отгоре да е широко около мадятa - ок, това го разбирам - да се лашкат и проветряват, но това долу да ти се влачат и лашкат крачолите е тотална безвкусица. Да не говорим, че трътлестите използват тези пинизи, за да си прикрият трътлестите глезени.
16
6
 
2
 
! Отговори
Дефициран комплексар преди 2 месеца
Окей Karen... но като удари пубертета, почнеш да прехвърляш 30-така или преди менопаузата, друга песен ще запееш, да те питам тогава дали няма да търсиш мъжкото внимание. Точно така - да го търсиш и да се бориш за него. Така че не ми говори за тези еманципирани не-женски неща, които засягат единствено деца и баби...
15
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хаха. Сега всичките слим дънки тип гейски клин, ще ги пускат на половин цена по магазините, че вече излизат от мода.
14
2
 
2
 
! Отговори
PussyFen преди 2 месеца
И задължително тарикатски мустак.
13
4
 
5
 
! Отговори
CottoN преди 2 месеца
По-добре широки дънки и приятен аромат в бермудския триъгълник отколкото тесни дънки запаряващи и предизвикващи аромат на рибен магазин в градинката.
12
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До до 9 "но като почнат да те подминават като пътен знак" Оо! Значи според теб целта на жените трябва да е "да не ги подминават"? :)) И може би искаш да се "опознаят" с всеки срещнат и да навъртят бройки? И най-вече с теб, че иначе нямаш шанс... Казах ти: комплекси и дефицити... Кофти работа, пич...
11
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
На мен пък ми се повдига като видя някой настискан като шпеков салам в тесни дънки с ниска талия. Това беше преди 10 години модерно. Важното е да ти е удобно, топло и да не изглеждал като кукундрел. Само широки дрехи с висока талия -йе!
10
1
 
3
 
! Отговори
Румсер влиза уХотела преди 2 месеца
Мъжете им дай една тениска и няакви ***, да тръкне с малко съпунец лицето и гъ3ъ и е готов за подвизи.
9
7
 
0
 
! Отговори
до 9 преди 2 месеца
Окей Karen.... ти сама си преценяш, но като почнат да те подминават като пътен знак и да ти се лепят клoшовeте, друга песен ще запееш.
8
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До ИДИЛ Изгуби ме на "смело и провокативно". Това е израз на тежки комплекси и дефицити. Особено "провокативно"... Който има самочувствие и осъзнаване за стойността си, не се нуждае да провокира някого. Жените трябва да се обличат красиво и елегантно само и единствено за себе си. Не за някой друг, а още по-малко пък да се напъват да се правят на клоyни, за да "провокират" някого!