Преди и след ринга - Джейк ЛаМотта е "Бикът от Бронкс"

Филмът - тази вечер по телевизия Bulgaria ON AIR
1 яну 2017 09:15, Петя Славова
1
Преди и след ринга - Джейк ЛаМотта е "Бикът от Бронкс"
Снимка: Bulgaria ON AIR

Не е лесно да се заемеш с история, която изстрелва към върха Мартин Скорсезе и Робърт де Ниро. През 1980 г. те разказват историята на Джейк ЛаМотта, като де Ниро се учи да се боксира, както и качва около 25 кила. Ролята и посвещението му в нея му носи награда "Оскар".

И все пак през 2014 г. към живота на легендарния боксьор се завръща и Мартин Гуиджу. Той снима своя "Бикът от Бронкс", като ни отвежда още към детството на Джейк, което е белязано от улични боеве и малтретиране в дома за деца. Именно там малкият Джейк се научава, че за да оцелее в този живот трябва да е силен, а мотивацията му най-ярко се вижда на ринга.

Гуиджу ще ни покаже как тази личност се превръща в шампион и днес е един от най-великите бойци на всички времена. Няма да остане безразличен и към негативите, които му носи тази слава. Достоверно разкриващ една отминала епоха -40-те години на миналия век, ЛаМотта знае как да черпи от живота и е изкушен от всички удоволствия, които му се изпречат на пътя. Режисьорът Мартин Гуиджу ще ни покаже и какво се случва след него след славата.

Главните роли са поверени на Уилям Форсайт , Джо Мантеня, Пол Сорвино, Наташа Хенстридж и Пенелопе Ан Милър.

Гледайте "Бикът от Бронкс" на 1 януари от 21.00 часа по телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари