13 българи пострадаха при катастрофа в Сърбия

Само двама души са приети за лечение в болница
15 яну 2015 14:36, Елка Василева
9
13 българи пострадаха при катастрофа в Сърбия
Снимка: архив, Булфото

13 български граждани са пострадали при катастрофа в Сърбия през изминалата нощ, пише на сайта си сръбският вестник „Блиц“.

Български автобус, пътуващ от Нови Сад към границата с Унгария, се е преобърнал, след като по неизвестни причини водачът е изгубил контрол и автобусът е излязъл от пътя. Катастрофата е станала близо до Бачка Топола около 00.30 часа през нощта.

Двама от 13-те пострадали български граждани са оставени за лечение в болница в Суботица. Шофьорът /48-годишен/ е в отделението по ортопедия със счупване на таза. В хирургията е приета 71-годишна жена с травми на гръдния кош.

Още двама души са пострадали по-тежко – те са със счупвания на ръцете, но както и останалите пострадали, които са били прегледани, са освободени за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Сърбиякатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
4
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Арда Тур. Това е фирмата. И превозва на запад, освен ако Германия не е на исток.В Ивкони шофьорите не получават заплати.В Арда Тур работят за без пари.Сетете се кой стои зад тях само три бикви саЖокер : има ги в парламента.
7
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Арда Тур не превозва в западна посока!
6
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
firmata e ARDA TUR ot haskovo
5
2
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
ДО ЧУЖДЕНЕЦ: ЗА НИСКО ТАРИФНИТЕ САМОЛЕТИ КЪДЕ Е ГАРАНЦИЯТА,ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ НЕЩО СЪС САМОЛЕТА?МАЙ С НИТО ЕДИН ТРАНСПОРТ ВЕЧЕ НЯМА СИГУРНОСТ!ДАНО ХОРАТА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И ДА ОЗДРАВЯВАТ ПО БЪРЗО!
4
3
 
9
 
! Отговори
... преди 9 години
На Юнион Ивкони за 3 месеца 4-5 автобуса им катастрофираха и все в канавките падат. Толкова ли ръководството на фирмата не можа да разбере че шофьорите на автобусите спят а не карат????? Що за заспали шофьори си наемат тия? Не мога да разбера Юнион Ивкони презвозвачи ли са или погребална агенция? Сума ти народ пострада заради тях. Искат да избият хората ли какво?
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Чужденецо,и самолетите напоследък станаха много несигурни.Лошото при пътуването с автобус е,че нашите контролни органи са доста безконтролни и пускат негодни за пътуване автобуси.Затова трябва да носят солидарна отговорност заедно с шпефовете на туроператора допуснал тези безобразия,които понякога водят до фатален край.
2
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Фирмата е Юнион Ивкони.
1
4
 
11
 
! Отговори
чужденец преди 9 години
Заспал е, а и пускат всякакви таралясници да возят хора. На коя фирма е, що не пишете? При толкова нискотарифни самолетни компании, да се возиш с автобус си е направо самоубийство.