В хирургичен кабинет влиза пациент с отхапан член.

Ева Ивайлова @lio0808.blog.bg 6 яну 2014 16:36
Тези текстове изразяват личното мнение на блогърите и Dnes.bg не носи отговорност за тях.
6
8481
Синът се кара с родителите си: - Писна ми постоянно да бъда с вас, винаги навреме! Искам свобода, бира, момичета! Излизам и не се опитвайте да ме спрете! Синът решително се закрачил към вратата, но баща му го хванал за ръка. - Татко, казах да не се опитваш да ме спреш! - Не те спирам, сине. И аз идвам с теб! В хирургичен кабинет влиза пациент с отхапан член. - Как се случи това? - пита докторът. - Разбирате ли, докторе. Неотдавна се ожених и се оказа, че съпругата ми има навика да си смуче палеца по време на сън. - Е, и? - Ами аз и предложих вместо него, да смуче… нали разбирате? - Чудесно, ама как стана белята… - Ами, аз откъде да знам, бе докторе, че освен да си смуче палеца, тя обичала и ноктите да си гризе… Късно вечерта майка уговаря малкото си хлапе да си ляга: - Хайде, стана време за сън! Виж и по телевизията леличките вече започнаха да се събличат. Мъж звъни в Топлофикация: - Не ми пращайте повече заплашителни писма, че ще ви извадя от семейната томбола. - Каква семейна томбола? - Ами пускам всички сметки в един буркан, после разбърквам и която извадя - нея плащам. - Защо Мъри Стоилов никога не изкарва Мариян Огнянов от игра преди края на мача? - За да не открадне нещо като е сам в съблекалнята.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Този текст изразява личното мнение на автора и Dnes.bg не носи отговорност за него.

Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
8
 
! Отговори
Eur0tica преди 10 години
Това последното за Огнянов, е малко кофти. Все пак е професионален футболист и се труди за да печели пари, нямате право да го съдите и да му се подигравате. А и защо под статията няма автор а ЕКИП на ДНес.бг Това е достатъчен повод за съдене в клеветничество..
4
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***, ще бъда прям с теб. Потърси си друго занимание, това явно не ти се удава. Каквото и да е, само да не е свързано с "хумор".
3
3
 
7
 
! Отговори
Розан преди 10 години
*** хумор. И още нещо, няма българи в тази държава, а има *** и ***.Трагедия!!!
2
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Продължаваме със смешничкото, а ? :)
1
4
 
2
 
! Отговори
titi преди 10 години
hhihihihi