Коалиция БСП спечели в Казанлък

Избирателната активност е била 36,11 на сто
22 юни 2008 11:14,
37
Коалиция БСП спечели в Казанлък
снимка: БГНЕС

Коалиция БСП - Български социалдемократи има най-много мандати в новия общински съвет на Казанлък. Тя получи 6 от общо 37 места, които ще си поделят 11 партии и коалиции. Това показват окончателните резултати от вота вчера.

С по 5 места на второ място се нареждат ПП ГЕРБ и Съюзът на патриотичните сили "Защита". Водачът на листата на "Защита" Цветанка Пискова, дългогодишен лидер на синдиката "Подкрепа", стана причина да бъде касиран вотът през октомври, след като ВАСреши, че са грешно отразени гласовете й на редовните избори миналата есен.

Политическа партия "ЛИДЕР", която участва във вота заедно с ВМРО и ЗНС в коалиция "Движение напред", взе 4 места в новия общински съвет на Казанлък.

По три места получават ПП Атака, НДСВ, ПП "Ред, законност и справедливост" и ФАГО. Броят на гласоподавателите, избрали ФАГО между двата вота, намаля и те намалиха участието си с две места.

Две места в общинският съвет на Казанлък остават за ДПС и едно за коалицията "СДС- Новото време и ССД".

За участие в частичните местни избори вчера в града на розите в ОИК бяха регистрирани 16 партии, 7 политически и предизборни коалиции и 4-ма независими кандидати. Избирателната активност достигна 36,11 процента, което е с близо 10 пункта по-малко от вота през октомври миналата година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Чета по-горните коментари за изборите, БСП и бабите, които са гласували. В тази връзка, като страничен наблюдател си мисля, че критиките погрешно са насочени към възрастните хора. Защо не посочите конкретни имена от общинарите, от които сте недоволни и смятате, че не вършат нищо и крадат? Нова тема за размисъл. А какво е мнението ви за г-н Васил Самарски? Отворете си очите и помислете!
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И на това му викате победа при 37% избирателна активност. Не разбрахте ли ,че народа загуби вяра на всички?Изедници и мекерета това са всички политици на местно и национално ниво . А БСП станаха КАПИТАЛИСТИ продажници,***.
34
0
 
0
 
! Отговори
UK преди 15 години
Когато има избори,чисто и просто не трябва да пускаме бабите и дядовците да гласуват.Това е то.Писна ми от разни хорица с промити мозъци или вече в начален стадий на старческа деменция да определят кой да ни управлява.Просто за жалост доста голям процент от населението на България е застаряващо или в пенсионна възраст,а естествения прираст на населението след 85,май е отрицателен и като прибавим емигриралите,какво остава-баби и дядовци,така че нищо ново под слънцето.Сега малко отклонение към 30 т.нар. DUBLIN-Абе първо се научи да пишеш на кирилица и тогава си давай загубеното мнение. Кой знае от кое казанлъшко село си,че оплюваш така Казанлък.Ходила съм на доста места в Европа и мога да ти кажа,че Казанлък по нищо не им отстъпва е само големите търговски центрове все още ги няма,но и по това се работи.
33
0
 
0
 
! Отговори
;p'y0[ преди 15 години
Нищо чудно ако всички гласоподаватели са като на снимката!!!!!!!!!
32
0
 
0
 
! Отговори
Рос преди 15 години
Браво на хората от Казанлък,няма да се оплаквате,сами си го начукахте,от тък нататък,какво и да ви се слъчи само ще си траете.Наистина НИКОГА няма да се излезе от блатото, трябжа да изрмрат поколения,за да се види някаква светлинка.
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Бабата може да не е туркиня, а българка! Като не знаеш как се носят възрастните жени внашия регион не коментирай. Това, че има джамия не е проблем, проблем е че църквата е станала ООД. Когато спреш пред вратата й виждаш ценоразпис, а уж Христос изгонил търговците от храма. Колкото до "победата" на БСП като се пресметне са 16%, което е точно колкото е твърдия (или купен) електорат, единия измира, а другия поскъпва - това им е максимума.
30
0
 
0
 
! Отговори
dublin преди 15 години
VELIKATA SELIANIA V KAZANLAK NIKOGA NIAMA DA SVAR6I-ZATOVA I VINAGI STE POBEJDAVAT KOMUNISTITE I STE UPRAVLIAVAT TOZI TAP SELSKI GRAD O6TE MNOGO GODINI-DOBRE 4E SAM TAM-SELIANI-I-I-I-I.
29
0
 
0
 
! Отговори
ranarsa преди 15 години
Незнам кой е спечелил на изборите в Казанлък,но знам кой е загубил....това са обикновените хора и най-вече тези 64%,които не са гласували!
28
0
 
0
 
! Отговори
НФБ преди 15 години
търговията с наркотици, проституцията...сивият бизнес..се ползват с политически чадър!основният проблем в МВР е, че се използва за преразпределение на големи финансови потоци от сивия сектор. Отношенията между официалната и паралелната власт са най-консенсусно пазената тайна в МВР",МВР се използва за класовите интереси на червените олигарси, като се събира икономическа информация за фирмите и после се притискат да финансират столетницата и нейната партокрация!Бих ви изложил един любопитен факт за размисъл!!!До 89г имахме доста работещи предприятия...селско стопанство..енергетика...рудодобив...!!!Заплатит е ни бяха по 180-200лв при курс за долар 3-5лв на черният пазар!!200:3=65$ЗАПЛАТА???Днес при неработеща икономика ...срив в селското стопанство...средната заплата в страната е 300лв при долар 1.5лв=200$ заплата!!! Няма черен курс...Би ли ми обяснил някой как се получава това, че днес въпреки икономическият крах имаме относително по -високи доходи...Налага се извода че по онова време комунистите са ни експлоатирали нечовешко!Износът на капитали и грабежа са били чудовишни!Това са налагащите се факти и изводи, за чудовишното престъпление на комунизма и неговата анти народна политика, ПОЛИТИКАТА НА ГЕНОЦИД спрямо собственият си народ!
27
0
 
0
 
! Отговори
работник преди 15 години
Собственика на "Арсенал" Ибушев и председателя на КНСБ Бозов прекараха ли работниците.Ами те двамата са си от БСП,какви експерти.Те са си живи червени крадци,бе хора
26
0
 
0
 
! Отговори
Ферещанов преди 15 години
От казънлъшки понички какво да очакваш, от такива страдаме. Селяните винаги са ни прадавали.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
оф ше се бега от тая държава нема се оправим скоро
24
0
 
0
 
! Отговори
Лолита преди 15 години
Така е, докато младите не отидат да гласуват, бабите ще определят бъдещето им!После да не се сърдят, че тук им било тъпо, мизерно и няма работа! С негласуването си, те гласуват за ДПС и комунистите!Щом така им харесва, нека да продължават да се правят на незаинтересувани!
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
А на всичко отгоре тази баба е туркиня. не че имам нещо проитв обикновените български турци, напротив, считам че са чного достойни хора като цяло, но...хем баба, хем туркиня! между впрочем като минавате по подбалканското шосе , огледайте се и ще видите , че почти във всяко село в казънлъшката равнина има нова и белната джамия...на подстъпа към Шипка също се издигат джамии вече!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Е в тая баба е бъдещето !!!!!!Да живей!!!!!
21
0
 
0
 
! Отговори
haha преди 15 години
За какво ми трият коментарите? като казах, че Булгарситан ще стане България когато Волен е президент, тогава ще се завърти колелото и няма да има *** направили еди кжо си обрали еди кво си а направо ще ги направят на нищо а сега какво *** ни управляват!! само атака за да махнем ***
20
0
 
0
 
! Отговори
коча преди 15 години
Сега за тези, които не са на ясно - учудвате ли се, че ДПС има само две места??? Спокойно, не са!!! Реално са 6, защото ако не знаете Лидер е новата пратия на ***, която е проектирана и поддържана с неговия бизнес. Нали това е пртииката на Ковачки, който е всеизвестният енергиен бос издигнат от Доги!? Ако греша приемам поправка разбира се... Иначе статиикат 6+, снимката на място, но не съм напълно убеден, че бабите предрешиха вота, както и да е, никога няма да разберем вероятно....
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
18, за да се изказваш така значи имаш голяма полза БСП да е на власт.Би ли ни казал с какво се занимаваш и какъв е твоят бизнес?????
18
0
 
0
 
! Отговори
Best for the best преди 15 години
нормално ,всеки който има ум в главата би гласувал за БСП другите партии са като крачка към анархия и престъпност
17
0
 
0
 
! Отговори
Az преди 15 години
Do vsi4ki, koito mislqt,4e komunqgite prosto 6te si otidat. Nqma takova ne6to. 6te ni gur4at dokato sme jivi i 6te ni 6tavqt do kokal. Spasenieto e edno......4ujbina. ..... Za sujalenie!!!! Drugoto e da gi izkolime vsi4kite...., no kato se ima predviv kolko sme po deistvieto nie bulgarite. Po-dobre 4ujbina.