Предимства и недостатъци на свободния енергиен пазар – в онлайн дискусията на Investor.bg

Тя ще се проведе днес, от 14:15 часа, на живо на Investor.bg
Обновена: 26 окт 2020 10:05 | 26 окт 2020 09:16, Красимир Ангелов
2
Предимства и недостатъци на свободния енергиен пазар – в онлайн дискусията на Investor.bg

Кои са предимствата и недостатъците на свободния енергиен пазар? Отговорите ще даде новата онлайн дискусия на Investor.bg, която ще се проведе днес, от 14:15 часа и ще се излъчи на живо на Investor.bg и в социалните мрежи на медията.

От началото октомври небитовите потребители на електроенергия могат сами да избират доставчик на електроенергия. Но защо се либерализира пазарът за достъп до електричество и какво представлява отвореният енергиен пазар, ще стане ясно по време на онлайн студиото. Участниците в онлайн дискусията "свободен енергиен пазар" ще обяснят как потребителите да изберат доставчик и какви са правата им.

В дискусията ще участват Павлин Павлов, мениджър продажби, Grand Energy Distribution, Димитър Бартов, управител на Synergon Energy, aдв. Пенчо Станчев от Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко“ и Анна Димитрова, ръководител отдел „Енергийна политика, околна среда и иновации“ в EVN България.

Павлин Павлов има близо 15-годишен опит в сферата на енергетиката и има сериозни познания за сектора. Адв. Пенчо Станчев е водещ експерт в областта на енергийното право, банково право и процесуално представителство. Той консултира някои от лидерите на енергийния пазар във връзка с разнообразни регулаторни и лицензионни въпроси, свързани с дейността им.

Модератор на онлайн дискусията ще бъде Ганиела Ангелова, журналист от Bulgaria ON AIR. За повече информация и регистрация за събитието посетете: https://club.investor.bg/.

Онлайн студиото на Investor.bg се провежда с партньорството на Synergon Energy, Grand Energy. Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria и Dnes.bg.


2
Още по темата: Investorbgонлайн дискусия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
999 преди 1 месец
И КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОКЪТ ДА ПОЕВТИНЕЕ КАТО СЛАГАШ ПОСРЕДНИК - ТЪРГОВЕЦ МЕЖДУ ИЗТОЧНИКА И ПОТРЕБИТЕЛЯ??? НОНСЕНС. Смятат ни за тъпоъгълни триъгълници. Не се наядохте!!!
1
0
 
2
 
! Отговори
Фирма преди 1 месец
Е ко да стане тока поскъпна. Сега плащаме по 20ст. плюс такса мощност за един пиклив офис - да благодарим на омбудсмана майчето манолова, пак стана абе тука да острижем овцете още малко. Сега същия номер се готви и за обикновените клиенти. Всичко в БГ се прави за да се налапат едни хора