Строят модерни шоурумове в пловдивския Индустриален парк Марково

Гъвкавото търговско пространство предоставя площи, изцяло съобразени с нуждите на бъдещите наематели
Препоръчан материал | 11 яну 2021 10:14, Мартин Иванов
Строят модерни шоурумове в пловдивския Индустриален парк Марково
Обектът е разположен в южната част на Околовръстния път на град Пловдив. Източник: Галакси Инвестмънт Груп

Галакси Инвестмънт Груп стартира изграждането на модерни шоурумове в пловдивския Индустриален парк Марково. Новостроящите се търговски площи са разположени на най-видимата предна ивица на Околовръстното шосе на града, което ще позволи на шоурумовете да се възползват от силния автомобилен поток на пътната артерия.

Очаква се изграждането на обекта да приключи в края на месец април, като компанията-инвеститор Галакси Инвестмънт Груп предоставя възможност на бъдещите наематели да се възползват от гъвкаво търговско пространство, изцяло съобразено с техните нужди.

Новоизграждащата се едноетажна конструкция се отличава с естетика и функционалност, комбинирана с изключителен простор и светла височина от 4,34 метра. Застроената площ е 570 кв.м., като тя е проектирана така, че да може да бъде разделена на три отделни търговски помещения, които да функционират напълно самостоятелно едно от друго. Предвидено е място за поставяне на светеща табела, проектирани са големи витрини с отлична видимост от пътя.

Новоизградената и напълно завършена инфраструктура и забавителната лента от Околовръстен път предоставят възможност за лесен и удобен достъп до търговските площи. Основното влизане е предвидено да бъде осъществено чрез автомобилен вход и изход към обслужващия паркинг, който подсигурява на обекта 25 паркоместа.

Индустриален парк Марково е разположен на Околовръстния път в южната част на града. Намира се само на 5 км. от Митница Пловдив и на 14 км от автомагистрала "Тракия". Инфраструктурата на Индустриален парк Марково беше завършена през 2018 година. Миналата година първите две компании откриха своите представителства в него, а в процес на изграждане и проектиране на своите центрове са още пет фирми. Галакси Инвестмънт Груп предлага за продажба парцели в зоната, напълно обезпечени с инфраструктура.

Имиджова публикация

Още от София
Заради кризата: 5-звездни хотели в София с по-евтини стаи от 4-звездни