Ще станат ли автомобилите на Audi "вегански"?

За интериора на марката няма да се използват животински продукти
12
Ще станат ли автомобилите на Audi "вегански"?
Снимкa: Audi

Целевата аудитория на електромобилите като цяло са хора, които се отнасят с повишено внимание към защитата на околната среда. Затова производителите на този тип превозни средства започват да разработват редица нови опции, предназначени точно за такива клиенти.

Именно направата на интериора от материали, получени след преработка на рециклирани материали, е една от посоките, в които поемат компаниите. Например и Volvo, и Audi вече показаха автомобили, чиито интериор е направен от преработена пластмаса и остарели рибарски мрежи, които трябва да се противопоставят на използваната до момента традиционна кожа.

"Ако помните нашият прототип e-tron GT, той имаше изцяло "вегански" интериор, направен именно от рециклирани материали. Използвахме рибарски мрежи и други подобни материали, за да покаже посоката, в която гледаме да бъдеще", коментира пред изданието Motor1.com мениджърът на проекта Audi e-tron - Мат Мостафаи.

Според него, компанията редовно получава въпроси от потенциални клиенти за възможностите за поява на подобни опции в списъка с оборудване на електромобилите. Затова в Audi усилено работят в тази посока, като изучават потенциала на нови материали, повече от които са напълно екологични.

В компанията все пах отчитат и премиум-статуса на марката и смятат, че материалите не само трябва да отговарят на "зелената" идеология, но и да покриват очакванията на клиентите, което е доста трудно. В Audi са наясно, че няма как да угодят на всички хора, но са на мнение, че бъдещето е именно на "зелените" автомобили, тъй като това е един от начините за опазване на околната среда.


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Ей луди хора преди 1 година
От обелки на краставици ли ще ги правят?!
11
0
 
3
 
! Отговори
Ауди фен преди 1 година
Преди години ме удариха жестоко, за щастие карах ауди. Колата, която ме удари караше с над 70 км, моята колата прелетя и падна по капак от другата страна на пътя. Тотал щета, но на мен и спътника ми ни нямаше нищо, освен едно одрано коляно. Другият шофьор беше със счепен врат и други охлузвания. Това за мен са едни от най-сигурните коли произвеждани някога. Не си мислете, че цените са им раздути...Живото е безценен...малко хора си мислят най-лошото, когато си купуват кола, а никога не знаеш
10
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко, ако не с надеждна техника, Аудитата поне се славеха с качествен луксозен интериор...сега, ако и това прецакат и се напълнят с рециклирана пластмаса...с какво ще оправдаят раздутите си цени, нямам идея.
9
4
 
8
 
! Отговори
Шофер преди 1 година
Какви са тия вегани и електрокари бре?! Колата е бензин или дизел. От статията Куаттро RS е колата - с ДВГ, германска, яка, красива и здрава! Всичко различно от ДВГ е нложено извращение към самия автомобил.
8
5
 
10
 
! Отговори
Гост преди 1 година
Ауди се славят с най високо качество на материали в и извън купето с най здравите ламарини а не като японските ръждилки, относно дизел гейт не знам защо си мислите че са само Ауди, доста други автомобилни производители са на същия хал плюс две японски марки, така че не плюите Ауди или някоя друга ПРЕМИУМ марка само и само защото не можете да си позволите обслужването, понеже като си си купил ПРЕМИУМ автомобил си иска ПРЕМИУМ обслужване с оригинално масло а не масло от кауфланд
7
1
 
25
 
! Отговори
Аудииий преди 1 година
Така е модерно. И вместо ароматизатор, на огледалото може да си закачите връзка чесън.
6
1
 
15
 
! Отговори
Гейбераз преди 1 година
Те пуснаха едни вегански дизели...ама ги изловиха....
5
0
 
11
 
! Отговори
ххз преди 1 година
Дам,вече където можеше замениха метала с пластмаса,сега и кожата с изкуствени ***.За фирмата икономии от материали и по-голям марж на печалбите.За клиента пластмасарка с китайски таблет от 5 лв. вместо приборен панел и облицовки и седалки от балатум на премиум цена. Дали са се запитвали всъщност защо клиента трябва да плаща премиум надценка,като не получава премиум материали и качество.Щото много клиенти вече почват да се питат и си избират някъв непремиум пластмасов *** на половин цена
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
70 000лв в БГ и ако е направен от бокл.уци да си го купуват веганите.аз съм месояден.
3
1
 
3
 
! Отговори
Tozi преди 1 година
До Хахахахахаха
По добре от *** отколкото от животни.
2
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Красе, имаш грешчица.Вчера бе същият
автомобил.Нямате ли новини за океана?
1
0
 
24
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 1 година
Тия ако си мислят, че някой ще даде 100к евро да се вози в салон от преработени бoклyци много криво са си направили сметката