Бивш възпитател уби дете от социален дом и рани още две

Драмата се разигра в Дом за деца без родителски грижи в град Трън, мъжът се е самоубил
12 мар 2008 11:37, Екип на Dnes.bg
51
Бивш възпитател уби дете от социален дом и рани още две
Възпитаници на Дома в Трън. Снимка: az-jenata.com

Мъж уби 15-годишно момиче от Дома за деца, лишени от родителски грижи в град Трън и простреля още две деца.

След това мъжът се е самоубил.

67-годишният се казва Асен Илиев и е бивш възпитател в Дома, съобщиха за Dnes.bg от Националния медицински координационен център. Информацията потвърдиха и от МВР.

При стрелбата са ранени още 12-годишно момче, което е с огнестрелна рана на рамото и 15-годишно момиче, ранено в китката. Мъжът е стрелял с пушка.

Екипи на бърза помощ и полицията са на мястото на инцидента.

Възпитателят е бил уволнен заради тежки престъпления.

Срещу него има повдигнати обвинения за сексуален тормоз.

Все още не е ясна причината, поради която се е стигнало до тежкия инцидент.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
domenika преди 15 години
s tezi deca bqh na lager tazi godina ..znam vsichki deca ...cecito..bobito..debora..misho...gosho..emil mnogo sa dobri samo trqbva da se opoznaqtt tqhnata vazpitatelka se kazva Rumqna !!!
49
0
 
1
 
! Отговори
гххгкй преди 16 години
Приятелю не те знам какви са ти политическите пристрастия *** този проблем с домовете не е от днес, а съществува от многооооооо отдавна и всички политически партии се изредиха да управляват, но никой не направи нещо......... Явно не са виновни политиците, а ние защото си ги избираме .....
48
0
 
1
 
! Отговори
bateto преди 16 години
Tova e vina na tsiganite. Pravat po 10 detsa pa posle nekoi da im gi gleda. Bulgaria e edna bedna strana koiato ne moje da si pozvoli da se grizj za ***.
47
0
 
1
 
! Отговори
Ariadni преди 16 години
Не мислите ли, че такива като Клара( без съмнение от ромски произход) - причината за трагедията, не трябва да съжителстват заедно с останалите деца в домовете, а в ТВУ-та или както там се казват специализирани домове, момичето си е било изявена *** и преди да отиде в Трън и след това си и е играела на латино сериал с чичковците ( Убиеца я ревнувал !!!). За съжаление, пострадали са други.
46
0
 
1
 
! Отговори
rumen (sin ot 1-ia b преди 16 години
increibile.....
45
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
защо ни е трудно да живеем спокоино
44
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
отиди в понеделник в психото преглеждат на промоционални цени, лечението е дълго но ефективно
43
0
 
1
 
! Отговори
Brut преди 16 години
комисия му е майката, като се разшетат тез ми депутати, като почнат да проучват, да си вадят изводи, току виж и топлата вода са открили. Трябваше от ВВС да дойдат да заснемат в Могилино за да проумеят децата в какви условя растат и като се почна то не беше секс сцени в Бургас, падания от третия етаж в София, ама педофил с 9 присъди да има ловна пушка и да си прави оргии с децата бе върхът, най-лошото е, че всички са знаели и никои не е подал сигнал в прокуратурата, сега се правят на ощипани ученички и се чудят как да се измъкнат от камерите е всяко чудо за 3 три дни.
42
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Трънските партизани в действие.
41
0
 
1
 
! Отговори
РАЗОЧАРОВАН преди 16 години
какво още трябва да се случи, та арогантата и нагла управляваща тройна МАФИОТСКО-ПЕЛИКАНСКА коалиция да вземе някакви мерки за нещо, каквото и да е то ...
40
0
 
1
 
! Отговори
Чък Норис преди 16 години
Тоя идиотт си бил решил да се самоубива.Представете си някои ден се прибирате от работа и някои такъв кретенн почне да стреля по вас и после и тои си пръсва мозъка.трябва в България нов закон за огнестрелните оръжия.Не може *** и пульо с пистолети в джоба
39
0
 
1
 
! Отговори
njkoi si преди 16 години
САМО СМЪРТ ЗА ТАКИВА И ЗАКОН ЗА *** - ПОВЕЧЕЧЕ ОТ 1 *** в семейсто НЕ
38
0
 
1
 
! Отговори
dora преди 16 години
KAKVO ZNACHENIE IMA DALI SE E GOVORILO PREDI ILI NE?! NE SE E GOVORILO! SEGA SE GOVORI I SE NADIAVAM, CHE SHE SYBUDI JELANIE Y HORATA DA POMOGNAT, A NE DA SEDIAT I DA KOMENTIRAT I DA KRITIKUVAT!!!!!
37
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
като заговориха от ЕС и тогава стана актуално за домовете пък и някои хора филми даже направиха
36
0
 
1
 
! Отговори
Alex преди 16 години
Според мен такива неща и преди са се случвали, но никой не им е обръщал внимание. Защото преди 1989година, както и сега, българинът децата в сиропиталищита и изоставащите от развитието си деца и хора, ги отритваха всички.Интересно ми е, защо чак сега се заговори за тези домове. И чак сега някои хора се възмущават от условията в които се живее.Преди слепи ли бяхте? Или не ви интересуваше нищо друго освен собствения ви свят.Вече започва да ми става смешно, какви лицемери има в България.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
35
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
Защо осъден за изнасилване и педофилство човек не е в затвора.Защо 67 годишен е възпитател.Няма ли някакви критерии,по които да подбират персонала в тези домове.МАй има-доколкото разбрах и други педофили работят в този дом,а вероятно и в всички.Без коментар!!!!!
34
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
:-( Tia hora savsem izperkaha! Neshto vzeha mnogo da stavat tia intsidenti po domovete...losha rabota! To sigurno i predi sa se sluchvali pododbni uzhasii, ama nikoi ne e govorel za tova. Gorkite detsa! Maslaritsa da vzeme da si razmarda debelia z... i da napravi neshto po vaprosa, che prosto dumi niamam!
33
0
 
1
 
! Отговори
томов преди 16 години
Само така нещата ще се оправят. Коментираме, после си отиваме по задачките и проблемите ги оставяме. Важно е да се коментира.
32
0
 
1
 
! Отговори
POPOVA преди 16 години
E Gospoja Maslarova a sega s kogo 6te si pravi6 piara.s ubitoto momi4e ot Doma v Tran 6te ti e gadno nali.A ne propusna da se snima6 s malkata Emilia ot Sofia v Pirogov.Zagrijena si za Domovete za detsa niama 6to te nikoga ne sa bili tolkova zle kam Ministerstvo na obrazovanieto ti prosto gi sasipa s upravlenieto si po standarti ot 1994g.BRAVO
31
0
 
1
 
! Отговори
преди 16 години
ами продължавайте да не гласувате, с избирателна активност 37-40 % такова ще е правителството, а иначе съм да се приеме закон като в Китай, за ***(роми,че иначе се обиждат) не повече от 2 деца, за поскъпването на данъците в София хубаво, ама всички с регистрации на коли не в София да плащат някаква винетка като влизат в София, защото наистина София издъхва, роден съм и живея в София от 36 години, преди 10 години имаше градинки, сега няма сега има нови блокчета, които са купени от хора продали ниви и решили да стават Софиянци, и междувременоо докато се строят тези жилища на новософиянците из цяла софия се разхождат само джагали от незнам си кое село. ПИСНА МИ