Полицейска операция "Проституция"

Четири монтански ченгета провериха седем бардака и хванаха три жрици
26 сеп 2008 18:11,
35
Полицейска операция "Проституция"
Снимка: Булфото

Късно снощи в Монтана е проведена специализирана полицейска операция под кодовото име "Проституция".

От МВР съобщават, че целта на спецакцията била да се предприемат мерки с превантивна насоченост по ограничаване на проституцията на обществени места.

В операцията са участвали четирима полицаи, хвалят се от местното РПУ.

Проверени са седем обекта (бардаци - бел. ред.), където са установени три проститутки.

От МВР допълват, че спрямо трите е взето отношение по Закона за МВР(каквото и да значи това - бел. ред.).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Що ли изобщо ги пишете тия глупости!?
33
0
 
0
 
! Отговори
MI преди 15 години
Че в почивните станции не ги лъжеха военните,че ще ги изучат,И ТАМ СИ Е ТАКА,ала бала колегиално,Вземи за пример комунистите,
32
0
 
0
 
! Отговори
emz преди 15 години
участвали са само четирима полицаи???
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Смешници.
30
0
 
0
 
! Отговори
Иван Костов преди 15 години
"Защото вижте, сега амфетаминът пак се завъртя около кръга Монтерей, където е бил винаги, където са генералите, които и преди са управлявали тези контрабандни канали истина известна в цяла Източна Европа, интересно защо подминавана от българските общественици, политици и медии, с някакво пренебрежение. Истината е, че кръга Монтерей и в момента се занимава със същото. А това са бивша държавна сигурност, които по определението на Първанов са добрите. Това са добрите от Държавна сигурност, т.е. това са тези от Първо и Второ главно управление, които всъщност са управлявали наркотрафика, е как може те да са добрите. Така, че не можем, на тази основа, дори само това да вземем, има и други. Герб в момента не отговаря на нашите критерии, това не е десница."
29
0
 
0
 
! Отговори
НСО преди 15 години
Надигащата се вълна от негодование и гняв помита политическите чадъри над морално разложената МВР и ДАНС мафия. Полицейските мутри не могат да избият всички журналисти, които пишат за техните канали за проституция и наркотрафика. Не могат да избият всички достойни журналисти, които изобличават деградацията на полицейските началници, поставили се над закона и над държавата. Не могат да избият всички журналисти, които описват полицейските перверзии, оргии и издевателства. Дори и да е свързан със службите, Стефанов е част от IT общността. Единствената наказателна мярка на общността е прилагането на реципрочни действия срещу меките китки от хомодружинката на Миков, и разбира се чупене на сайтовете на полицейската мафия. Време е правителството спешно да прочисти МВР от ***. Министерството е пълно с ***, извратеняци, перверзници и всякакъв вид комплексари и неудачници, които не могат да се похвалят нито с интелект, нито с образование, нито с някакви знания или умения. Единственото им достойнство , с което парадираха, е това между краката им. Но вече както Европейският парламент, така и цяла Европа разбраха, че и там нямат нищо. Кореспонденти на скандални западни издания обикаляха нощните заведения на България и срещу солидни суми получаваха пикантни подробности за сексуалните похождения на хомодружинката, предвождана официално от М. Миков. Полицейската мафия не може да задуши свободното слово чрез убийства на журналисти. Правителството се опитва да отклони вниманието от *** на полицейския генералитет към побои на журналисти, към каналите за проституция и публичните домове. Разбираемо е да са притеснени най-много тези мъжествени мачовци от системата на МВР, които направиха бърза кариера, благодарение на сексуслугите, извършвани от тях в йерархията. Особено мачото станал известен с това, че за старанията си в кръга на генерала, кръстник на БГ мафията, светкавично беше издигнат, а за труда си също получи генералска звезда, дори две. Проблемът е, че всички канали за проституция и трафик са организирани и ръководени от полицейската мафия в България. Тези канали трябва да бъдат затворени. ВР създавало структури и канали за проституция, за да хваща трафика за оръжие и наркотици. Там където има канали за оръжие и наркотици има и проституция. МВР обаче не е разкрило нито каналите за оръжие, нито тези за наркотиците през последните 20 години. Защото каналите и структурите са собственост на извратения, обратен генералитет, който трупа от тях огромни печалби. Унищожаването на каналите е първа крачка към превръщането на меката китка МВР в желязната ръка на държавата. А побоите над журналисти са белег за безпомощност и безсилие.
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ami kato gi znaqt 4e sa 7, tolkova ne mogat da izdirqt sobstvenicite, ot tam naematelite.....i vsi4ko da prikly4i....lele kolko ste jalki...4-ma policai- 3 prostitytki....sega da ne o4akvavate aplodismenti ot EU !!??
27
0
 
0
 
! Отговори
дед преди 15 години
Ама др. Миков нека веднага се похвали.Голем удар.Даже нема и по на човек.Те така става корупцията.Четворката май само за белот я бива!На другите обекти били червени и пеели "и ален мак самотен неийде" по Бузлоджа се рее.Обичам я аз тази *** полиция.
26
0
 
0
 
! Отговори
az sam za prostitutk преди 15 години
SHTO NE OSTAVYAT MOMICHETATA DA SI RABOTYAT,NALI TRYABVA DA SE HRANYAT OT NYAKADE,DA HODYAT DA RABOTYAT NA POLETO LI?????????????? GLUPAZI KOLKOTO SHTESH ZA POLETO........... POLIZAI TE NE SI GLEDAT DRUGITE RABOTI KOITO SA PO VAJNI AMI HODILI PO BARDAZITE I TE DA EBNAT PO NESHTICHKO
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Статията трябваше да завърши горе-долу така:'Операцията приключи, след като нежеланата конкуренция бе прибрана на топло, участниците в операцията получиха своят процент и бонуси. Очаквайте продължение в края на следващия месец, когато дойде време за ново събиране на таксите...'mad_max
24
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Алелееееее.Ако знаете полицайте в Монрана каквисааааа.Офицерите са завършили бившия "Монтански университе"(там се влизаше само по диплома и достатъчно беше само да я занесеш,няколко години да ходиш ра лекций,и си юрист). Но се чудя как така не са хванали сводник.Целия град знае,че най-известния е Дани(зъто),но не го закачат,че има вече няколко дела срещу него за побой.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
браво, ето това е истинска полиция. браво, браво, браво!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Abe tiq sa si tyrsili ku*wi za nekoe predstoqshto koeldno parti... Spretnali si akciq, 4e da minat bez pari. Qsna mandjata.
21
0
 
0
 
! Отговори
Antipolice преди 15 години
Операция "Полицейка проституция" е много отдавна. Даже може да се каже, че от времето на мирният преход не е приключвала. Само срещу минимални разплащания, клиентите получават: полицеъски чадър, доноси срещу определени хора, охрана (я на дадена персона или при пренасянето на някоя стока). Изобщо тая операция не е нова. Може би сега единствено ще изкарат ценоразписа.
20
0
 
0
 
! Отговори
А бе Вие подигравате преди 15 години
А бе Вие подигравате ли се ? Ахахаха не ме карайте да се смея .. ахаххаха СМЯХ!
19
0
 
0
 
! Отговори
bat zele преди 15 години
TO4NO SA BE,4etirimata policai sa ba4kali i te kato i 3 kolejki sa hvanali=7....demek da premahnat konkurenciqta
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Проверени са седем обекта (бардаци - бел. ред.), където са установени три .Как така са проверени седем "обекта" и са хванати ТРИ "жрици"....то се връзва, че една е обслужвала по два бардака.............хахахахахахахахахаха
17
0
 
0
 
! Отговори
pi4 ot montana преди 15 години
ohh bojee,znam kogo zalavqt 4engetata,samo tiq deto ne si pla6tat,6to ne hva6tat drugite a???Az pone mn dobre s1m zapoznat s tiq raboti poneje s1m ot Montana i vijdam kak v1rvi vsi4koo v biznesa s prostitutkite......i tova mi bilo policia
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
а Бургас ???
15
0
 
0
 
! Отговори
mvr преди 15 години
tolkos li sa zakasali tezi policai ot montana ta ypriqha do prostitytkite