8-годишно момиче загина, пометено от автомобил

Причината за инцидента е движение с висока скорост
23 окт 2008 10:34,
15
8-годишно момиче загина, пометено от автомобил
Снимка: БГНЕС

Момиче на 8 години от село Лозенец, община Стралджа, е починало на път за спешния център в Ямбол, съобщиха от МВР.

Детето било блъснато от лек автомобил, управляван от В. Ж. (51 г.) от Велико Търново.

Детето пресичало пътното платно и се изпречило пред автомобила, движещ се от Петолъчката към Бургас.

Според разследващите причина за инцидента е движение с несъобразена скорост в населеното място.

Водачът не е употребил алкохол.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
17
 
! Отговори
evityyyy преди 15 години
kak moje 8 godi6no momi4e da sa go blusnali prosto nevuzmojno
13
0
 
17
 
! Отговори
sAsHko0oYy преди 15 години
vaii toq e karal s 140 w naseleno mqsto ... az Momicheto go poznavah :(
12
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Няма никаква култура нито от пешеходци (колко пъти майки с коли4ки седят на пешеходната пътека а количката на ПЪТЯ) нито от водачи на мпс(познавам доста с платени книжки които карат по-добре от такива с изкарани курсове).Аз съм водач на мпс от 8 години обичам бързите скорости но не и самоубийствения адреналин имам доста спортна кола новичка 180 коня със задно,но отва не означава че другите коли трябва да се съобразяват с мен а аз с тях а- именно това усещане липсва в бг манталитета.Лека му пръст на детето а моят съвет е да се провеждат лекиции на децата още от децката градина ,защото това че ще има и още повече и повече трафик е ясно
11
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Горкото дете лека му пръст!Напоследък има много шофьори,които карат като садисти буквално.Все едно гледаш филм на ужасите и колите им смотани и физиономията вътре,ако погледнеш съвсем!Нямат милост за децата това не са хора просто.Но вече нищо лошо не ме учудва, а както виждам и другите.И колко често виждам несъобразена скорост (най-вече) в населено място не е истина,тия там листовки никой не ги спазва.
10
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
това е 8 - годишно! Много му пука за пешеходните пътеки, които и без това, съмнявам се да ги има в селото! Ако пък е ромче въобще няма да му пука, но не това в важното!
9
0
 
17
 
! Отговори
емил преди 15 години
8 - защото са винаги виновни, освен ако не е опит са самоубийство, както в случая не е... щом е блъснал детето значи скоростта му не е била СЪОБРАЗЕНА спрямо пътната ситуация , спрямо състоянието на автомобил и спрямо куп други фактори...
8
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Aми това момиче,правилно ли е пресичало или като с кон с капаци се е намерило пред автомобила,защо вечно шофьорите да са виновни,сега човека и тои има жена и деца нетрябва веднага да го съдим за грешките на родители и учители ,които освен каква закуска да се дава в училище,нищо не ги боли,а трябва да седнат и обяснят на децата какви предимства имат на пътя и къде да пресичат.
7
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Какъв е този термин несъобразена скорост? Или е превишена или ограничението от 50 км/ч е спазено. Някой може ли да ми разтълкува това понятие? Използват го, за да вменят вина на шофьора винаги, когато не могат да установят скоростта на автомобила, което означава "виновен по презумпция". Принципът на правосъдието не беше ли точно обратния? Сега ще скочат насреща ми всички, на които им е жал за дететто. На мен също ми е жал. Имам две деца. Но съм и шофьор. Случи ми се да блъсна изтървано животно и знам, че понякога просто не можеш да направиш нищо - стои и гледаш какво се случва.....
6
0
 
17
 
! Отговори
perekly преди 15 години
Ти играеш ли си с късмета?Толкова ли е трудно 2 км да караме с ограничението?Не е виновна само липсата на магистрала.70% не умеят да владеят автомобила и реакциите им са често неадекватни.10% са наистина добри шофьори ,но първите и вторите се борят с останалите 20% ,които са първи братовчеди на Хакинен,Шумахер или просто са убедени ,че са безсмъртни.Жалко за детенцето!
5
0
 
17
 
! Отговори
nadan преди 15 години
Според мен е по-добре да се каже 8 годишно дете или 8 годишно момиченце.
4
0
 
17
 
! Отговори
nashenec преди 15 години
Vinagi kogato 4eta tuk ,v saita 4e niakoi e pregazen...umiram ot zloba i nenavist kam tezi deto vi upravliavat.....no da pregaziat edno 8 godi6no dete.....cvetat na darjavata.....napravo sam besen...i na upravnicie nekadarni i kradlivi...i na vas, naselenieto,koeto ne se i opitva da promeni s ni6to ne6tata !!! Sram i pozo e za edna darjava kato na6ata...da ne mogat da se izgradiat.....2 magistrali...i 10 nacionalni 6oseta.....dokato tarpite tezi razboinici,i si gi izbirate VIE.....taka 6te e..... !!! Saboleznovania na rodninite na datenceto....sajaliavm !!!
3
0
 
17
 
! Отговори
МАГИСТРАЛА ТРАКИЯ преди 15 години
ТАКА ЩЕ Е ДО КАТО НЕ ВЗЕМАТ НАЙ ПОСЛЕ ДА Я НАПРАВЯТ ТАЯ СКАПАНА МАГИСТРАЛА, КОЯТО ВЕЧЕ СТРОЯТ 100 ГОДИНИ
2
0
 
17
 
! Отговори
преди 15 години
Пътя за Бургас минава през толкова много населени места , хората вечно бързат и въпреки че има кат и радари по целия път пак си играя с късмета.... Нека наще проклети оправници изкарат трафика от селца като направят най накрая проклетата магистрала.
1
0
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 15 години
Ужас.Няма ли най накрая да спре тази война по пътищата на БГ.