Само за 2 минути: две коли удариха пешеходка

Пострадалата се е отървала с контузия на единия крак
Обновена: 10 яну 2012 12:29 | 10 яну 2012 12:18,
75
Само за 2 минути: две коли удариха пешеходка
Снимка: архив, Булфото

65-годишна пешеходка е била ударена за две минути от два автомобила на кръстовище в Пловдив, съобщиха от полицията. За щастие пострадала е без тежки наранявания.

Около 18.30 часа на кръстовището на бул."Никола Вапцаров" и бул."Македония" лек автомобил "Рено" блъснал пешеходката.

Две минути по-късно лек автомобил "Шевролет" при ляв завой ударил леко същата жена, която след сблъсъка с реното била паднала на платното.

Пострадалата е била откарана в болница с контузни рани на единия крак.

След оказаната й медицинска помощ е била изписана за домашно лечение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Добро утро на всички. Чудя се защо никой не коментира новината, а се ръсят всякакви простотии за цвета и надписите на линейките. Имам чувството, че мнозинството от коментиралите са недорасли разлигавени тийнейджъри, които си нямат друга работа освен да пълнят сайтовете с глупостта си и безразсъдството си. Я вземете влезте в някой час да понаучите някой неща вместо да задавате въпроси от типа "Защо линейката е в оранжево?" или "Защо надписа е обърнат?" Обърнатите сте Вие! Лек и спокоен ден.
63
0
 
0
 
! Отговори
Loxy преди 12 години
изказвате*
62
0
 
2
 
! Отговори
Loxy преди 12 години
Ти явно в кола не си се качвал, пролича си. Защо поне не го напишеш точно както е на линейката на лист хартия и не застанеш пред огледалото у вас да видиш какво пише? И едната снимка е за да ви покажа, че линейките не се внасят от Англия, а че има друга причина да се пишат наопаки буквите. И другата линейка е за това, защо са оранжеви линейките при нас. Че въпросното оранжево е светлоотразителен цвят. Супер неподготвени се изказване и освен да се излагате друго не правите.
61
1
 
3
 
! Отговори
до Loxy преди 12 години
Кво ми линкваш тия хамерикански линейки , ние говорим тук за Англия а не за хАмерика. И на въпросната снимка във фотобукета надписа отпред пак е наобратно. И спрете да пишете глупости с това огледало за обратно виждане , както и да го гледаш надписа си е винаги обърнат.
60
2
 
0
 
! Отговори
Loxy преди 12 години
Поради глупостите на собствениците на сайта добавете едно ТОЧКА КОМ след фотобукет-а инак няма да работят линковете.
59
3
 
0
 
! Отговори
Loxy преди 12 години
Не разбираш ли, че този, който написа, че линейките се внасят от Англия хал-хабер си няма от ситуацията? Незнам вече за кой път се пише, че така поставен надписа, като го погледнеш в огледалото за обратно виждане на автомобила ти го виждаш "ЛИНЕЙКА". i183.photobucket/albums/x314/niftymedic911/000762_JPG.jpg и i183.photobucket/albums/x314/niftymedic911/Medic23.jpg . Ето какво представляват въпросните цветове, когато бъдат осветени. И пак за надписа на първата линейка.
58
5
 
3
 
! Отговори
неразбиращ преди 12 години
Искам да попитам някой може ли да обясни относно линейката , WV си е немска марка знаем го добре. Надписа линейка е обърнат наопаки намирисва на английска изработка (те обръщат всичко и навсякъде) но волана не е десен.Странна работа меко казано , будеща размисли. За къв им е на WV да сглабят линейки в Англия? А ако сглобката си е фашистка (немска) то тогава бояджиите са о***ли пейзажа.При всички случай се касае за огромно недоразумение.
57
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
нищо не разбрах, каква новина е това... ако жената е блъсната последователно, това е ужасно, но и логично, защото вторият шофьор не предполага, че на платното лежи човек /в тази лудница/. Би трябвало да се пише, че е имала ужасен късмет, защото можеха и повече коли да са.
56
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
tova se slychi na 6.01.2012 v 18.30 beshe pisano ,a pak go pishat,moje bi njmat drygi ***
55
2
 
24
 
! Отговори
Loxy преди 12 години
Е не хора толкова да съм се смял на глупостите ви. Как може да напишеш, че линейките са внесени от Англия и за това надписите са наопаки? Децата от първи клас знаят, защо са наобратно надписите. Още нещо.."СИРЕНИТЕ" не светят, те свирят. В оранжево светят бурканите на колите от Пътна помощ, машини по летищата, строителни машини и ескорти на опасни товари/извън габаритен товар. А според мен линейките са в оранжево, защото е приет като светлоотразителен цвят. Така както има и линейки в зелено.
54
0
 
6
 
! Отговори
ужасен преди 12 години
ако не беше тъжно, щеше да е смешно, има късмет жената, сега остава да падне и от Емпайър Стейт Билдинг и Джеки Чан ще се откаже от кариерата си.
53
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе ШЕЙСЕ линка ти се намира в главата, на мястото където един твой любимец има тиквени семки!
52
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"...след изписването от болницата е размазана от 40 тонен ТИР, а малко по-късно на две преки от там, през нея е преминава валяк, въпреки това жената е с незначителни наранявания и радвайки се на живота на третата пряка се среша с танк... танка е смачкан напълно, танкиста е с опасност за живота, а придружаващия го пълнач е останал на място. Екипи на гражданска защита и пожарната, както и родната милиция вече няколко часа се опитват да извадят безжизненото тяло на човека от отломките на танка, засега без особен успехМоже би трябва да се отбележи, че жената рано тази сутрин е претърпяла самолетна катасрофа, като е скочила секунди след това с парашут, който не се е отворил..."Оказва се, че информацията за танка и танкиста, не съвсем точна. Човека е бил с леко притиснати крака и ръце м/у ламарините. Министър Цветанов след като разбрал за случая издал заповед да се отрежат краката и ръцете на пострадалия и в никакъв случай да не се деформира танка! Негов приятел, известен спасител на културното ни наследство (според бившия зам.министър Чобанов), който за сега изявил желание да остане анонимен, го е информирал, че има интерес към танка, който щял да изложи в частния си музей.Информацията за пълнача, също не е точна. Не е останал на място! Поради невъзможността, да бъде изваден цял, без да се наруши целоста на танка, е изваден на парчета, при което губи живота си, въпреки героичните усилия и хиругическата точност на родните милиционери...
51
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
49-ти, чувал съм за човек ударен в рамките на минута от кон, кола, локомотив, самолет и ракета, но човека е бил пиян и се е намирал на детска въртележка. Това твоето някак си не мога да го повярвам, дай линкове нещо.
50
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Двама наркомани се возят в кола.По едно време единият извиква с тревога: Пешо, внимавай, бабка!Пешо не реагира. Колата се приближава все повече, при което първият вече не издържа и крещи: ПЕШО, ВНИМАВАЙ, БЕ! БАБКА!В последния момент Пешо завърта волана и заобикаля бабичката.В това време първият овното се намесва: Какво внимаваш, бе? Ако не бях отворил вратата, щяхме да я изпуснем.
49
1
 
14
 
! Отговори
бавно развиващ преди 12 години
Добре че Станишев не е бил с трамвая
48
2
 
14
 
! Отговори
бавно развиващ преди 12 години
Станишев е карал колите
47
3
 
7
 
! Отговори
За 3 – 23 преди 12 години
Това може да го измисли само привърженик на БСП
46
1
 
3
 
! Отговори
я да видим сега преди 12 години
кой е простия, 38 пусна кукичка и рибките я налапаха, ха ха
45
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
43Ало "професионалиста" ,като си толкова "отворен" я ми кажи защо НИКЪДЕ по света не изписват наобратно надписите на коли със специален режим на движение???