Закопчаха таксиджия за изнасилване и побой

Мъжът имал три присъди за наркотици и хулиганство
10 апр 2012 15:12,
90
Закопчаха таксиджия за изнасилване и побой
При ареста Ангел Николов бил без документи за самоличност. Снимка: архив, МВР

Полицията в София задържа таксиметров шофьор, обявен за общодържавно издирване. Мъжът е заподозрян, че е пребил и изнасилил 21-годишна жена.

40-годишният шофьор на такси Ангел Николов е обявен за общодържавно издирване в началото на март.

Въпреки това мъжът продължавал да управлява таксиметров автомобил в една от големите компании в София.

Арестът му е станал факт, след като 21-годишно момиче подало сигнал за това, че е пребито, ограбено и изнасилено от водача. Това се е случило в столичния квартал "Княжево". След като пребил и изнасилил младата жена, таксиметровият водач откраднал и телефона й.

При ареста мъжът е бил без документи за самоличност, предаде БНР.

Ангел Николов има три присъди за притежание на наркотици и хулиганство. Има и десетки регистрации в МВР за притежание на дрога, съпротива на полиция и грабежи.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
0
 
1
 
! Отговори
CIA преди 12 години
Goliama konkyrencia ima pri taxitata tova e postanovka na drygite goliami igra4i v tozi bransh da izkarat losho ime na ОКей Супертранс poslednia mesec tiaxnoto ime e zameseno v mnogo skandali i durgavata gi razcepva ot proverki........... gorkia bakshih........
79
0
 
2
 
! Отговори
Княжево преди 12 години
хотела в Княжево е бардак ценоразпис: дневен "релакс" до 3 часа 30 лева / единична стайа 40 лева
78
1
 
1
 
! Отговори
SawaiM преди 12 години
Taзи версия с "изнасилването" може да мине само за пред майка и в Монтана. Повече от ясно е , че момичето е проституирало и явно този се е опитал да мине гратис което я е разгневило... Кое нормално провинциално момиче отсяда в хотелите около Околовръстното докато си търси работа в София ???
77
0
 
1
 
! Отговори
Arcadium преди 12 години
На мен ми прилича на упражняване на най древната професия. Човека се възползвал, но не платил, сутеньора я пребил а труженичката решила да се оплаче,че е била изнасилена.
76
0
 
1
 
! Отговори
Холмс преди 12 години
как младо момиче може да си позволи да живее с дни в хотел? да посещава клубове и да се вози с такси? и то момиче което ще работи като продавач! :) отговорът е само един. а случката най вероятно е следната: бакшиша се качва горе за един бърз сеанс, но тя докато си взема душ чува че той се измъква без да плати и тръгва да го гони, в коридора го настига и вдига врява, а той и удря няколко шамара и тя решава че след като няма да й плати е изнасилена. елементарно уотсън :)
75
0
 
1
 
! Отговори
От преди 12 години
Така значи, а? По нейни думи и след обаждане от администраторката. Първо заявила че е бита пред хотела и я звлякъл за косите. Полицаите го арестуват и по бързото производство в затвора за изнасилване и побой. Имаме и рецидив и човека ще отнесе минимум 15 г. Обаче за нещастие има камери, които показват истината - тя е весела и усмихната дебелана, която се качва сама по стълбите, а той и носи чантите, сякаш е пиколо. Едни от най гадните са ми таксиметровите шофьори, обаче тука се разграничавам от емоциите си. знаете ли колко мъже го отнасят в следствие на женската подлост. И защото могат да плачат. Само един пример е "Чичо Томовата колиба", както и много мъже в затворите на USA, без вина виновни. Браво на ТВ7, сега тази и рецепционистката да влязат в панделата за 15 г. за набеждаване.
74
0
 
1
 
! Отговори
TV 7 преди 12 години
Версията за случилото се на управителя на хотела Даниел Донов обаче е друга. По думите му момичето само е поканило таксиметровия шофьор в стаята си. От записите на камерите в хотела се вижда,че дори била весела. На хотелските камери се вижда как първо момичето се качва в стаята си, а след него с две пазарски торби се качва мъжът. След известно време той си тръгва
73
0
 
1
 
! Отговори
MADAM преди 12 години
Живее в хотел ? (((PRO***TUTKA)))
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На видеото се вижда че тя кара таксито.... и не го познава??? Аз като се возиа на такси ме вози шофьора на таксито не карам аз таксито!!! вижда се че му се усмихва по стълбите - след като е бита в таксито ??? Тази е *** на която не и е платено... и то от ***... Не ходете по *** стоите си при жените ако искате без пари!!!!! Бита в таксито а после тои и носи торбите ХА ХА ХА тази лъже!!!!!!!!!!!!!!!!!
71
0
 
1
 
! Отговори
Deni преди 12 години
Определено се качва доброволно в стаята. Там горе явно са загрубели нещата, но тя не е завлечена там против волята си.
70
0
 
1
 
! Отговори
shisho преди 12 години
Браво на ТВ7. Въпреки, че поддържате Бат Бойко евала за безпристрастноста Ви в случая. Всички оплюха таксиметровите водачи. Ясно е всичко. Момичето и правило доброволно секс и не и стигнала до оргазъм или просто таксиметровият водач не и е платил и оттам е станал скандала и т.н. Явно са много близки щом тя кара таксито и са носели пълни чанти с почерпка за среднощния купон.
69
0
 
0
 
! Отговори
Polqna преди 12 години
Дали изнасилването е инсценирано или не..както и да е, досието на въпросния щофьор ме притеснява повече. Бих казала, че се учудвам как се стига до там, че престъпник (издирван престъпник) управлява ЗАКОННО такси (така казват)..но някак няма да е удачно! Яд ли да те хване, да се жалваш ли, да протестираш ли, да се отчаяш ли..., не знам!
68
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ще си плати и българските прокурори и съдии ще го пуснат.
67
0
 
3
 
! Отговори
GFY преди 12 години
К'во прави на свобода тоя ***?!
66
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе не разбрахте ли ,че тая е инсценирала всичко!
65
0
 
2
 
! Отговори
христи преди 12 години
Да кажат коя е тази фирма -никой повече да не се качи! Безобразие!
64
0
 
5
 
! Отговори
Атака преди 12 години
Какво значи че ги приемат???За ме въпроса е: ЗАЩО НЕ Е В ЗАТВОРА???Няма друг въпрос?До кога по улиците ще има хора с по N-присъди? Те и да не са в таксита пак ще правят престъпления!
63
1
 
13
 
! Отговори
ddd преди 12 години
НАШАТА ПОЛИЦИЯ ГИ ПАЗИ !!!
62
0
 
27
 
! Отговори
ОК ама не е ОК преди 12 години
ОК Супертранс явно си подбират персонала перфектно! Току що ме загубиха като клиент и не само мен!
61
0
 
19
 
! Отговори
Защо са го взели преди 12 години
на работа като таксиджия?Предлагам:Когато се установи, че таксиметрова фирма е наела на работа непроверен човек /или просто приема всякакви, дори когато знае, че са престъпници/,1/ Фирмата веднага да бъде закрита.2/ Виновните да бъдат лишени завинаги от правото да имат такава фирма или да работят в подобна.3/ Да им се наложи огромна глоба, която да се събира не само от активите на фирмата, но и от личното имущество на виновните /да се търси дали са прехвърлили пари и имоти на близките си/.