Двама младежи загинаха след удар с мотор в дърво

Лошото време взе три жертви днес
26 май 2012 18:42,
88
Двама младежи загинаха след удар с мотор в дърво
Катастрофата край Благоевград по чудо не взе жертви. Снимка: Булфото

Двама младежи на около 20 години загинаха на място след като с мотоциклета си се удариха челно в дърво. Трагедията се е разиграла на третокласен път, на изхода на ямболското село Александрово.

Моторът MZ бил без регистрационни номера, най-вероятно е бил управляван от неправоспособен. МВР ще установява защо се е стигнало до този жесток инцидент.

Така за деня жертвите станаха три. Рано тази сутрин, отново след удар в дърво, загина 36-годишен шофьор, а 82-годишен пътник е бил приет в болница. Катастрофата е станала на пътя Русе-Варна край кв. „Мътница”.

Две тежки катастрофи станаха и на главен път Е79. При едната жена предприела изпреварване на мокър път, след което се е блъснала в мантинелата и насрещно движещо се такси. Тя е приета със счупени крайници в болницата, а тежко пострада и нейният спътник, който е с обезобразено лице и фрактури.

Край Кресна лек автомобил "Нисан" също се е блъснал в предпазна ограда, като за радост няма загинали. Пострадали са момче и момиче, които са откарани в болница без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още по темата: загиналикатастрофи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
3
 
1
 
! Отговори
dyrvoto преди 11 години
нз ама по нашите двулентови пътища все едно нарочно има дървета че да умират повече хора, 80%от катастрофите извън града са в някое дърво, ми махнете тия дървета и да остане само полето, по малко ще се мре. вчера Русе-бяла 2 катастрофи завършили в челно в някое дърво а отстрани има поле ...до кога
74
1
 
1
 
! Отговори
Алиса преди 11 години
Дърво загина след удар с мотор и двама младежи.Алооо журналята,оправете си малко словореда.
73
1
 
1
 
! Отговори
Хан КуР преди 11 години
Българите имат и ПИСМЕНОСТ,latinSi! Ako ne ste *** Де
72
3
 
2
 
! Отговори
.... преди 11 години
Slushai kvo shti kaja selqnin si ti .. Motora si elichno negov.. ako nqkoi tvoi blizak pochine i vscihki zapochnem da go pluem kak shte se pochuvstvash.. zapazi si mnenieto za teb v momenta petnish pametta im ..i obijdash vsichki skyrbqhsti ... Tva bqha dve neveroqtno dobri momcheta no ti si glupav i s typite si predrasydaci che sa ot selo sledovatelno sa prosti ... nedei komentira poveche prosto izlishni sa ti komentarite ..
71
2
 
1
 
! Отговори
... преди 11 години
aide zadrajte si tapite komentari kvo shte kajete ... Tva bqha dve prekrasni momcheta koito shte ostanat zavinagi v syrcata ni ... Pochivaite v Mir !!!
70
4
 
3
 
! Отговори
Един преди 11 години
Съболезнованя на близките!
69
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тези момчета си имаха и семейство и приятели задръжте си тапите измислени коментари... !!! Нека почиват в мир!!!
68
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Докато комплексарите не разберат, че колата е просто един уред за предвижване така ще е ! То е в манталитета на хората от стотици години . Даже във фолклора го има - за "конче вихрогонче" и "най-писаната каруца" и т.н. Селския ерген винаги е искал да язди най-бързото и най-расовото конче за да впечатли момите . Разликата е , че на полето не е като на пътя . Там една грешка ти коства живота че и на други невинни хора !
67
2
 
2
 
! Отговори
Stan4o преди 11 години
Нисана е бил GTR
66
3
 
3
 
! Отговори
1 преди 11 години
естественият подбор действа.
65
6
 
1
 
! Отговори
Карам бръже преди 11 години
Яз кат дам гас и сички пи..ки само ме глеат я с таквиа очи те @@ и изкад да ки кача на моторо или у гоуфу ама наа , яз сам трубо гъдзар. Колку повече гас даваш повече тръчат тиа пущинаци и яз давам ногу газ и сам най гоуемио
64
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Нe Виждааaaaaм мотоциклета
63
2
 
4
 
! Отговори
феномен преди 11 години
Закони, закони и тлъсти глоби за нарушителите на закона за движение по пътищата и тзи новини ще станат рядкост, а дотогава ог да ни пази, като няма държава.
62
2
 
2
 
! Отговори
djani преди 11 години
Злото дебне зад всеки ъгъл и и ни връхлита в най неочакван момент по различни причини, криещи се най вече в нас. И моя син загина като рокер преди 6 години. Счетох за най-полезно да напиша книгата "Балада за младия рокер". Всички, които са се докоснали по някакъв начин до нея, благодарят за малката утеха, която са намерили там. Предстои да се издаде и във втори книжен тираж, но най лесно е в блога ми djani.blog.bg, или заглавието на кирилица в търсачката на Гугъл. А за близките - съболезнования!
61
3
 
19
 
! Отговори
2 преди 11 години
До *** 73:Дървета се садят нарочно покрай пътя, за да може да пазят сянка на пътя и лятото да не се размеква асфалта.Иначе се образуват коловози.Да се изсекат е крайно *** идея - просто селските комплексирани джигити трябва да се научат на дисциплина.Иначе те пак ще си карат със 200, тоя път убивайки други хора вместо само себе си...Или кво, след като отсечем дърветата, да избием и останалите участници в движението, за да може Селянино да сикара краденият MZ както е свикнал, а?***.
60
16
 
4
 
! Отговори
ан преди 11 години
По тези между селски Пътеки Защо не изрежат Дърветата за да не се Убиват всеки ден деца? КОЙТО Е МИНАВАЛ ПРЕЗ КОСТЕНЕЦ ЗА БОРОВЕЦ ЗНАЕ ЧЕ МЕЖДУ КОСТЕНЕЦ И ДОЛНА БАНЯ ПО ПЪТЯ НЯМА ДЪРВЕТА И ТАМ НЯМА НИТО ЕДНА КАТАСТРОФА. ЗАЩОТО КАТО ИЗПУСНАТ ПЪТЯ ЗАОРАВАТ ПО ПОЛЕТО И СЕ РАЗМИНАВА БЕЗ ЖЕРТВИ.
59
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** с GTR-A е син на оня дето събира *** в петрич. тати ще му купи нов на малкия суполанко, той просто искал малко да се направи на мъж, пред гаджето ама в дефилето тия не вървят, добре че не е убил някои.абе как може 18 годишен *** да кара кола 550 коня, това е равностойно на убиец да дадеш пистолет!!!
58
7
 
8
 
! Отговори
Алов преди 11 години
Дали са се отпечатали усмихнати на дървото младежите?
57
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Лошото време взе три жертви днес" - брех, майка му стара! Лошото време ли е виновно? Карали без книжка, без регистрационни номера, с превишена скорост, ама лошото време било виновно, а? Другите пък предприели изпреварване на мокър път, ама не били виновни те, лошото време било виновно, а? Ама как така все шофьорите не са виновни, бе, все нещо друго им е криво, как така?
56
1
 
5
 
! Отговори
Стели преди 11 години
Аз съм мотор, някой иска ли да ме кара :)