Задържаха 21-годишен, обирал възрастни столичанки

Нападал ги в гръб и дърпал бижутата им
3 юни 2012 14:38, Елка Василева
12
Задържаха 21-годишен, обирал възрастни столичанки
Задържа мъж, извършил серия грабежи над столичанки. Снимка: архив, Булфото

Столични полицаи задържаха 21-годишен мъж, извършил серия грабежи над столичанки, съобщават от МВР. Задържаният, който е криминално проявен, е бил издирван от криминалистите повече от 20 дни. Младежът избирал за жертви възрастни столичанки, които нападал в гръб, дърпал бижутата им и побягвал. В случай че потърпевшата окажела съпротива, й нанасял удари с юмруци по лицето.

В хода на разследването се установило, че за по-малко от месец младежът извършил серия грабежи в районите на "Овча купел" и "Красно село". На 4 май следобед на автобусна спирка нападнал 63-годишна жена и откраднал златното й колие. Друга жертва се разделила с бижуто си, когато влизала в жилищен блок. 72-годишна столичанка била ограбена на улица в района на "Красно село". До момента разследващите са документирали шест грабежа, извършени от гастрольора.

По време на личния обиск полицаите открили скрити в чорапа му златни обици, обект на едно от престъпленията. 21-годишният мъж е с над 50 регистрации за кражби и грабежи, управление на МПС след употреба на алкохол, склоняване към проституция и даване на подкуп на длъжностно лице, осъждан три пъти. Почти всички престъпления били извършени на територията на столицата.

След изтичане на 24-часовата мярка "задържане под стража" на мъжът е наложена 72-часова и му е повдигнато обвинение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 11 години
За над 50 престъпления полицаите го регистрирали само . Кефете се на демокрацията и европейските ценности
11
0
 
1
 
! Отговори
BULGERIAN преди 11 години
MAI SA NI BILI MALKO 500 GODINI DOKOGA HTE SI MALCHIM KATO K...I ZA VSICHKO OSAZNAITE SE NAI POSLE XORA
10
0
 
2
 
! Отговори
Потресен преди 11 години
Защо като задържат полицаите такива *** не ги Размазват и осакатяват.... може ли на 21 години с 50 регистрации за грабейи и всичко останало... до кога така ???докато не извъши убийство ли ??? Направо ми се Повдига от такива НОВИНИ... никакви права за такива гнусни ТВАРИ... да ги Размазват от Бой...
9
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Mngo bogati hora breh..
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯМА ПОЛИЦИЯ НЯМА ПРАВОСЪДИЕ .тОВА ГО ЗНАЕ И ПРЕСТЪПНИКА И "РАБОТИ" НЕОБЕСПОКОЯВАН СТИГА ДО 50 КРАЖБИ.ХВАЩАТ ГО ПУСКАТ ГО.НЕКА ДА СТРЕСИРА ХОРАТА ПО УЛИЦИТЕ НА ТОЗИ МРЪСЕН КУЧЕШКИ ГРАД."НИЕ СМЕ С КОЛИ И ОХРАНА В ЗАТВОРЕНИ КОМПЛЕКСИ ТАКА .ЧЕ КВО НИ ПУКА ЗА ОБИКНОВЕН ЧОВЕК".
7
2
 
9
 
! Отговори
краси преди 11 години
Не е виновен ***!Българските следователи,прокурори,съдии и МВР са виновни!!!Един български Пиночет е необходим на РБ!Всички от гореизброените са за разстрел!А избирателите да ходят на избори,когато има и да мислят преди това-защото турците са като стадо и гласуват под строй,*** мръсни неграмотни също ги купуват!Един народ живее толкова добре колкото е средното умствено ниво на избирателите!!
6
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Всички затвори трябва да се превърнат в място където работиш, за да те хранят. Този ще го вкарат в затвора и ще му плащаме всеки ден да го хранят. Да ги пуснат на пазара с цена 1 лев на час и да вършат хамалска работа където няма много какво да се сбърка. И разбира се ще си ходят с надзиратели. Много строителни фирми биха ги наели.
5
2
 
14
 
! Отговори
Българин преди 11 години
2 - Днес.бг никога няма да напишат, че е ***, ама няма и нужда - то се подразбира. Затова и са го пускали отново и отново след всяко престъпление, и само са го "регистрирали", защото на *** му е част от "етнокултурните особености" да краде, граби и пребива хора !!! През почти цялата история на Европа в Новото време *** зараза е била планомерно изтрибвана, а ние и в затвора не смеем да ги вкарваме, да не би да писнат, че ги "дискриминираме", затова сме на тоя хал !!!
4
1
 
14
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Така и не мога да разбера какво означава странното "наказание" "Регистрация" за кражба и грабеж ??? В Наказателния кодекс много ясно е описано какви са наказанията за такива престъпления - ЗАТВОР !!! Самият факт, че тояй *** след 50 извършени престъпления е на свобода, вече е достатъчно основание потърпевшите да съдят ДЪРЖАВАТА - заради това, че институциите са оставили на свобода ***, който по закон трябва да е в затвора.... или по-право щеше да е основание, ако бяхме нормална държава !!!!
3
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
do 2 poznah iiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaa, ama kvo 6te stava sled 72 4asa s nego. dano mu se zaradvat v zatvora, 4e da nemoje da sedne mnoogo dylgo vreme.
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой ще познае етноса? Хайдеее народеее, предполагайте смело
1
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тоя да се разстреля,непоправим е!