Престъпността у нас бележи ръст, убеден е Цветанов

Партиите трябва да стигнат до единна позиция за датата на изборите
Обновена: 13 юни 2014 20:10 | 13 юни 2014 20:03, Анисия Иванова
124
Престъпността у нас бележи ръст, убеден е Цветанов
Цветан Цветанов. Снимка, архив Булфото

Престъпността, сивата икономика и контрабандата бележат ръст у нас. Това заяви в студиото на „Лице в лице” на bTV зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Той допълни, че заради пропуски от българска страна споразумението с Европейската комисия за новия програмен период е отложено отново и 2014 г. и 2015 г. ще са нулеви за страната ни. „Европа няма да даде парите си по начина, по който иска да ги харчи това правителство”, подчерта Цветанов.

"За последната година всичко е под действието на измамата", допълни той.

Още по темата

По думите му няма как това правителство да се крепи на ценности и прозрачност, всичко, което се случва през тази една година е задкулисие.

Той отново даде пример с аферата „Костинброд” и с „владеенето на определени институции и възможността да ги активираш срещу когото решиш”.

Според него, всички атаки срещу партията му са с цел българските граждани да не гласуват, а статуквото „да може да си купи демокрацията”, докато контролните органи са абдикирали от проблема. Бившият вътрешен министър засегна и темата за купения вот, като за представителна извадка използва резултатите от ромските махали: 44% за ДПС, 21% за БСП и 12% за „България без цензура”.

По думите му ГЕРБ са готови на избори по всяко време, но партиите трябва да стигнат до единна позиция за това кои са „най-неподходящите дати за избори”, тъй като политическите сили имат интерес от висока избирателна активност.

Запитан дали иска отново да е министър на вътрешните работи, Цветан Цветанов отвърна, че първо „трябва да минат моите неприятности със съдебната система”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ami da kato se pochne ot stanishev ovcharov dogan i ostanalite 197 prestapnika koito ypravliavat balgaria drygite sa kokoshkari .....
96
1
 
1
 
! Отговори
Лилов преди 9 години
Народе Цветанов не е виновен,а изберателната ни система и личности от народа избрани за управници.Значи промяната е по мажуретарен път и двупартиност да премине Балгария,и няма черни или бели,всички сме равни.Тази система мажуретарната е във Франция и така и във Балгария трябва да се веселье.Ената партия управляваща а другата упозециона.Какво да слушами от сутрин до вечер доказаните криминални парти.100% ви гарантирам че Балгария щедро излезе за 5 години от батака и ще станем водеща даржава.
95
1
 
6
 
! Отговори
питащ преди 9 години
Защо не го арестуваха, като Николай Цонев? С думите: Ти си престъпник. Лягай на земята. Защо това зрелищно арестуване не се повтори?..Може би защото, малко или много се има уважение към поста на някой. Този си е за затвора. Докато Цонев беше оправдан. И после да дойде нпкой да ми обяснява за съдебната система. Ако народа знае за какво иде реч, няма да се съдят, а направо сами ще си раздават правосъдие.Защото, такова тук НЯМА! Всеки е на някой, някой си..а народа страда от това. Вън всички.
94
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
винаги ме е привличал интелигентният му поглед и тъпата му муцуна.
93
2
 
13
 
! Отговори
ХХХ преди 9 години
Да така е ...ето и най големия престъпник хем има присъда , а е на свобода ! Ако не спечели мандата ще се покрие като братя Галеви сигурно
92
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Така е! Като не работи Слушалката е така!
91
2
 
21
 
! Отговори
Спеца преди 9 години
Прав е !И главната причина е че осъдени престъпници си ходят на свобода и правят нови и нови престъпления!Например, лицето Цветан Цветанов - осъден престъпник , а раздава акъл по ТВ-те и се превърна в позор за нацията и камък на врата на Темида, като го съдят , съдиите треперят , защото това *** е отмъстителен бандюга!
90
5
 
14
 
! Отговори
chach преди 9 години
ZATVORNIK
89
2
 
22
 
! Отговори
СА преди 9 години
"Престъпността у нас бележи ръст, убеден е Цветанов"ЦЕЦО, верно е това .Колко видни мафиоти са осъдени, а не са в затвора .Можеш да говориш от личен опит .......
88
4
 
3
 
! Отговори
мумбаса преди 9 години
До Adam1966що си толкова елементарен? не, сериозно! тъпичък си за платен писач
87
5
 
0
 
! Отговори
явявя преди 9 години
До прокурор-пенсионерти от онечи печените комунисти-прокурори ли си? много обичате банкети, да изтрещите от уиски и кебапчета. възможно ли е ГЕРБ да е в основата на тази престъпност? като дойдат на власт и си я успокояват, че да не им цапа реномето?
86
23
 
10
 
! Отговори
прокурор-пенсионер преди 9 години
Ето и поредното доказателство затова , че Ц.Цветанов е бил прав. В съдебната система има огромна корупция , а няма нито един осъден. Сега търсят под вола теле за да го осъдят защото той единствен им разбърка корупционите схеми. Ако има няколко министри като Цветанов в България ще има ред и законност. Това го казвам съвсем не като политическо говорене , а като човек ,който познава ситуацията в съдебната система.
85
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Простотията на Цветанов се удря връх!
84
7
 
6
 
! Отговори
Adam1966 преди 9 години
До всички ТРОЛеи , от центъра ви викат да гасите пожара в Арсенал ,защото Ц.Ц ще каже че се увеличава организираната престъпности и се заличават следите....
83
1
 
5
 
! Отговори
злобният трол преди 9 години
Продължение на 96, Така че моето мнение е , че щом някой 4 години се оправдава с тези преди него и нищо не прави в социалната сфера, трябва д а си ходи . Да направи място на тези които могат. И не е нормално да ни занимават постоянно как Б Б играл тенис, футбол или шах и как победил някакво хлапе. Омръзна ми да пиша. Всички знаят за какво иде реч. И не се напъвайте толкова из форумите.
82
2
 
8
 
! Отговори
злобният трол преди 9 години
До социологАз писах коментар 78 но не и други, което не потвърждава тезата ти за некакъв ***, при това злобен :-) . И защо винаги из тези форуми щом някой не харесва герб, автоматично става комунист и нечий ***. Дори не живея в България сега. Относно герб - първия път гласувах за тях, при това имах наивната надежда , че ще променят политическата и икономическа обстановка, както обещаваха. Но балонът за мен се спука 6 месеца по-късно,Б Б започна с оправданията и заговори само за магистрали.
81
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен94В МЕТРОТО НЯКОЙ КАЗАЛ...... ЕДНА ЖЕНА МИ КАЗА! МИ КАТО ИМА БАЛАМИ ДА ВЯРВАТ НА КЛЮКИТЕ В МЕТРОТО КВО ДА СЕ ОЧАКВА! ВИЖДАШ ЛИ НЕВИННИ В ПОЛИТИКАТА? ЦВЕТАНОВ ЛИ ВИ Е НАЙ-ВИНОВНИЯ?-ПФУУУ АМАН ОТ НЕИНФОРМИРАНИ!
80
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В метрото някой каза, че ръцете на Цветанов са кървави до лактите, а го съдят за глупости за да го изкарат невинен! НЕВИНЕН?...
79
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
със сигурност престъпноста се увеличи с един.с кетап
78
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До социолог ХИЧ НЕ ЩА И ДА ГИ ЧЕТА ТЕЗИ БЕЗМИСЛЕНИ И ГЛУПАВИ БЪЛВОЧИ ИЗПЪЛНЕНИ С ЛЪЖА!