Шофьор загина след тежка катастрофа край шуменско село

Сблъскали са се товарен автомобил и влекач
8
Шофьор загина след тежка катастрофа край шуменско село
Снимка: Булфото, архив

Един човек е загинал при тежка катастрофа на главен път Шумен-Силистра, съобщават от Областната дирекция на МВР в Шумен.

В 19:31 часа в оперативната дежурна част на полицията е получен сигнал за пътен инцидент край село Панайот Волов. По първоначални данни са се ударили товарен автомобил „Мерцедес” със софийска регистрация, превозващ газ, движещ се в посока автомагистрала „Хемус”, и влекач „Мерцедес” с търговищка регистрация, движещ се в посока главен път Русе- Варна.

На място е загинал водачът на автомобила със софийска регистрация, а водачът на влекача е откаран в МБАЛ -Шумен.

Заради инцидента временно се ограничава движението при кръстовището на АМ "Хемус" с път I-7 Силистра - Шумен, в района на село Панайот Волов, съобщават от АПИ. Въведен е обходен маршрут през град Шумен, като движението се контролира от пътна полиция и е обозначено със знаци.

На този етап няма данни за изтичане на газ. На мястото на инцидента работят служители на ОДМВР-Шумен и служители на пожарната.

Предстои да бъде извършен оглед от следствено оперативна група.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
22
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Анонимен 2Заболя ли те от истината бе, мангалоиден булгароид?
1
1
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
Би било по-добре това да стане до парламента и цистерната с газ да гръмне, цяла България посмъртно ще направи шофьора герой но няма да има национален траур а веселие с песни и хора и много пиене, че народа се отърва от тези *** !