19-годишен варненец стрелял по два автобуса

Младежът е задържан, пистолетът му е иззет
20
19-годишен варненец стрелял по два автобуса
Архив: Булфото

Младеж стреля по два автобуса от градския транспорт, съобщи ИА "Черно море". Инцидентите са станали на 22 и 23 декември във "Виница".

Увредени са стъклата на автобусите. След разследване на полицията е установено, че е стреляно с пистолет със сачми. Извършител е 19-годишен варненец, добре известен на полицията.

Материалите по случая са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Младежът е задържан за 24 часа.

Пистолетът е намерен и иззет, образувано е досъдебно производство.


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
3
 
! Отговори
Наказател преди 3 години
За подобни изцепки в Сингапур бит с тояга - 2 метра на 2 на сантиметра бамбук с всичка сила по гол гъ3, 5-6 тояги стигат..
9
0
 
3
 
! Отговори
Пешо* преди 3 години
Щом е "младеж стреля", а не "терорист стреля", значи е бял българин
8
0
 
3
 
! Отговори
анонимна. преди 3 години
Щом са го пуснали да му бяха подарили един автомат . Следващият път да отиде другаде да стреля.Няма да му казвам къде той си знае.Да гледа съдебната палата да уцели.
7
0
 
3
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 3 години
До Анонимен

Управниците са на върха на пирамидите и прибират кинти директно от нарко-босовете
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Супер:Повечето са нарко-зависими и под влияние на дрога!Те не знаят в"кой свят"се намират!Въпросът е:ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА МНОГО"КОНСУМАТОРИ"НА ДРОГА У НАС И КЪДЕ СА УПРАВНИЦИТЕ ДА ОСЪЩЕСТВЯТ КОНТРОЛ И ГРИЖИ ТОВА ДА НЕ СЕ СЛУЧВА?!А КАТАСТРОФИТЕ ПО ПЪТИЩАТА ОТ ТАКИВА ВОДАЧИ НА АВТОМОБИЛИ?!А БЕЗБРОЙНИТЕ НАПАДЕНИЯ ЗА ОБИРИ,ПОБОЙ И Т.Н.?! ДО КОГА ЩЕ СА ГЛУХИ И СЛЕПИ ОТГОВОРНИТЕ ЗА ВСИЧКО ТОВА,СЪЗДАВАЩИ"НОВ СВЕТОВЕН РЕД"/пардон-хаос/?!ИЛИ ЦЕЛТА Е САМОУНИЩОЖЕНИЕ?!А ПАРАДОКСА"ЦЕНИ–ДОХОДИ"...И МНОГО ЛЪЖИ!
5
0
 
5
 
! Отговори
Супер преди 3 години
Страхотни сме, даже може да се направи крими сериал от поне 50 серии.
Поредия познат криминално проввен джигит, поредния задържан за може би 24 часа (ако щастието ни се усмихне в този ден)...
А сега да ви представя и решението на проблема: прибирате го за 24 и го смилате от бой ( паднал по стълбите, стават и такива неща), зачислявате му едно ченге за 24 часа и ги пращате в каменоломната джигита да *** каманаци докато припадне...
4
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Полицаите вече са спокойни....познаваме го ...наше момче е,дано другият път да има боен пистолет...мизерия ама мизерия....ще го дебнем докато направи непоправимото и тогава ще го задържим за 24 часа......
3
6
 
7
 
! Отговори
до 4 преди 3 години
Радев не е мафиоз, просто комунист. Което май си е същото.
2
0
 
34
 
! Отговори
Кина преди 3 години
Тия добре известни на полицията е крайно време да станат добре известни на заведенията със строг режим за настаняване, а ако има все още уранови мини - доста здравословно за обществото ще е там да му се реваншират за причинените щети.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Доброто победи!