19-годишен варненец стрелял по два автобуса

Младежът е задържан, пистолетът му е иззет
20
19-годишен варненец стрелял по два автобуса
Архив: Булфото

Младеж стреля по два автобуса от градския транспорт, съобщи ИА "Черно море". Инцидентите са станали на 22 и 23 декември във "Виница".

Увредени са стъклата на автобусите. След разследване на полицията е установено, че е стреляно с пистолет със сачми. Извършител е 19-годишен варненец, добре известен на полицията.

Материалите по случая са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. Младежът е задържан за 24 часа.

Пистолетът е намерен и иззет, образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
3
 
! Отговори
Наказател преди 7 години
За подобни изцепки в Сингапур бит с тояга - 2 метра на 2 на сантиметра бамбук с всичка сила по гол ***, 5-6 тояги стигат..
8
0
 
3
 
! Отговори
Пешо* преди 7 години
Щом е "младеж стреля", а не "терорист стреля", значи е бял българин
7
0
 
3
 
! Отговори
анонимна. преди 7 години
Щом са го пуснали да му бяха подарили един автомат . Следващият път да отиде другаде да стреля.Няма да му казвам къде той си знае.Да гледа съдебната палата да уцели.
6
0
 
3
 
! Отговори
Дядо Йоцо преди 7 години
До АнонименУправниците са на върха на пирамидите и прибират кинти директно от нарко-босовете
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Супер:Повечето са нарко-зависими и под влияние на дрога!Те не знаят в"кой свят"се намират!Въпросът е:ЗАЩО ИМА ТОЛКОВА МНОГО"КОНСУМАТОРИ"НА ДРОГА У НАС И КЪДЕ СА УПРАВНИЦИТЕ ДА ОСЪЩЕСТВЯТ КОНТРОЛ И ГРИЖИ ТОВА ДА НЕ СЕ СЛУЧВА?!А КАТАСТРОФИТЕ ПО ПЪТИЩАТА ОТ ТАКИВА ВОДАЧИ НА АВТОМОБИЛИ?!А БЕЗБРОЙНИТЕ НАПАДЕНИЯ ЗА ОБИРИ,ПОБОЙ И Т.Н.?! ДО КОГА ЩЕ СА ГЛУХИ И СЛЕПИ ОТГОВОРНИТЕ ЗА ВСИЧКО ТОВА,СЪЗДАВАЩИ"НОВ СВЕТОВЕН РЕД"/пардон-хаос/?!ИЛИ ЦЕЛТА Е САМОУНИЩОЖЕНИЕ?!А ПАРАДОКСА"ЦЕНИДОХОДИ"...И МНОГО ЛЪЖИ!
4
0
 
5
 
! Отговори
Супер преди 7 години
Страхотни сме, даже може да се направи крими сериал от поне 50 серии.Поредия познат криминално проввен джигит, поредния задържан за може би 24 часа (ако щастието ни се усмихне в този ден)...А сега да ви представя и решението на проблема: прибирате го за 24 и го смилате от бой ( паднал по стълбите, стават и такива неща), зачислявате му едно ченге за 24 часа и ги пращате в каменоломната джигита да *** каманаци докато припадне...
3
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Полицаите вече са спокойни....познаваме го ...наше момче е,дано другият път да има боен пистолет...мизерия ама мизерия....ще го дебнем докато направи непоправимото и тогава ще го задържим за 24 часа......
2
0
 
34
 
! Отговори
Кина преди 7 години
Тия добре известни на полицията е крайно време да станат добре известни на заведенията със строг режим за настаняване, а ако има все още уранови мини - доста здравословно за обществото ще е там да му се реваншират за причинените щети.
1
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доброто победи!