Спипаха 23-годишна шофьорка, карала напушена

В колата имало още една жена, тя пък пренасяла канабис
10 фев 2017 12:36,
11
Спипаха 23-годишна шофьорка, карала напушена
Снимка: архив Reuters

Полицаи от Полски Тръмбеш спипаха снощи шофьорка, карала под въздействието на наркотици.

Снощи към 21:40 часа спрели 23-годишната жена от същия град в рамките на специализирана полицейска акция за противодействие на престъпността в града.

При проверката за употреба на наркотични вещества апаратът е отчел положителна проба за тетрахидроканабинол.

В колата пътувала още една 23-годишна жена, от която са иззети 1,5 грама канабис.

И двете са задържали за 24 часа. Образувани са досъдебни производства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
Ужас преди 7 години
Когато трябва да пишете за някои неща, не го правите и ни замазвате очите, а сега пишете тази " голяма новина ", сякаш това е най-важното. Против съм всякакви наркотици, но какво се хващате за 23 годишни момичета, когато в България всичко е пълен хаос. Полицаите са под всякаква критика, както и Вие, журалистите, особено от Dnes.bg. Вече се чудите какво да публикувате за рейтинг. Не ви се получава обаче.
6
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ужас. Не стига, че по цял ден се блъскаме, работа, нерви, някак си да преживеем, сега и за едно напушване, 1.5 грама влизаш в новинарските сайтове, пази боже ако те и вкарат в затвора... Това не е нормално :( Аз не пуша, не пия, имам рак, понякога паля по един джойнт, а и ако това не мога, за какво изобщо живея ? После защо имало самоубииства ? Как да няма... Има смисъл от мен, коклото да плащам данъци, да тегля кредити и т.н....
5
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Даааа големо нарушение ! Тези са ощетили държавата с 16 милиарда лева! Сега ще трябва всички да плащаме за таза кражба! Ех тези девойки как е възможно бе такова огромно нарушение да направите? Не ви ли е срам да ни загробвате нас децата ни и внуците да плащаме тецзи 16 милиарда лева и да гладуваме и мизеруваме? Ех тези безсрамни девойки! Засрамете се и вземайте пример от другаря ви пожарникар бащата на нацията човеко слънце от СЕЛО БАНКЯ!
4
1
 
21
 
! Отговори
Ушев П Д Р С Т преди 7 години
Браво Ушев, невероятен си :) С тая сериозна и смислена работа, където УШЕВ върши, вече престъпността в България не е същата. А за рушветите, които прибират денонощно нищо не се казва!?
3
1
 
23
 
! Отговори
Социолог преди 7 години
Според закона на алкохолика Емил Кушлуков с една цигара може да лежиш за 10 години с убийци и серийни изнасилвачи.Полицаите само хлапета дебнат за да си управят статистиката.А в белия свят с тия неша не се занимава никой.Добре че съдиите са наясно с безмисления закон на царския подмазвач и не унищожават живота на българската младеж.
2
6
 
16
 
! Отговори
Дър преди 7 години
Държавата се оправи, та опряха до двете 23г кифли, вероятно студентки последен курс. Шофьорката трябва да си го отнесе, защото е карала напушена - сваляне на номера, 2000 лв глоба и лишаване от управление най-малко година, за да й дойде акъла. Но другата с трева за 1 цигара не си заслужава времето и изхабената хартия.
1
1
 
29
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
Преди години българския съд постанови шестотин и косур килограма наркотик ,че е за собствена консумация ,сега е новина 1,5 грама трева.