Джасим изритан в корема заради... Баташкото клане

Задържан е биячът му – 23-годишния Петър-Слав Божков
Обновена: 25 мар 2017 06:24 | 24 мар 2017 15:37,
203
Джасим изритан в корема заради... Баташкото клане
Снимка: Facebook

23-годишен младеж е задържан за побоя над кандидат-депутата Емил Джасим.

Роденият през 1994 г. Петър-Слав Божков е в ареста за вчерашния инцидент в центъра на София, съобщи "24 часа".

Към момента е ясно, че ммладежът и историкът се срещнали случайно вчера по обяд и се скарали за Баташкото клане.

Още по темата

Свидетели на инцидента обаче дали много противоречиви показания и засега не е яско кой е започнал кавгата.

Петър-Слав ударил историка в корема, ритнал го и в крака. Джасим пък подал сигнал в 4-то РПУ и побойникът бил задържан.

Божков няма криминални регистрации и висящи дела. Той е обвинен за квалифицирано хулиганство и може да получи до 5 г. затвор, ако бъде признат за виновен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
1
 
! Отговори
За няколко долара преди 3 години
Евроатлантическата телевизия представя филма "За няколко долара повече". Текста четоха...Емил Джасим и други.
133
0
 
8
 
! Отговори
Анонимчо преди 7 години
Хора за убийство имат по-малки присъди, отколкото го грози този само за побой. И то побой на човек, поруга символа на България. А Джасим защо е на свобода? За мен той е престъпник.
132
0
 
14
 
! Отговори
"Не, България&q преди 7 години
Благодаря, Джасим!Колебаех се! Сега със сигурност ще гласувам за други!
131
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има теми, които, човек претендиращ за толерантност не би повдигал, освен ако не е нагъл провокатор. И ако прокурора и съдиите са българи, не трябва да повдигат никакви обвинения на Петър-Слав. Само за пример, имаше един конспиратор в САЩ, който провокира Бъз Олдрин, че не са кацали до Луната, Олдрин му удари едно кроше. Познайте какво направиха на Олдрин - нищо.
130
3
 
17
 
! Отговори
До Христо Иванов преди 7 години
Христо, този Джасим да го изхвърлиш от Да България.Нека Джасим да не говори глу-пости, нека да не говори срещу реалната българска история и геноцида над българите от турците.Да се забрани на Джасим да предава българска история.А момчето дето го е било за мен е български герой.Но ще получи само условна присъда, да застанем в защита на момчето герой.
129
3
 
26
 
! Отговори
Лорд Игнатиев преди 7 години
Значи оня е отричал Баташкото клане, което е престъпно деяние и пряка идеологическа диверсия,опасност за националната сигурност и подмяна на историята с цел разпространение на вражеска,неоосманистка пропаганда в съответствие с фашистката доктрина "Давутоглу",а полицията задържа този, който е защитил честта и достойнството на българите, българинът,който брани държавата си срещу един подстрекател,агент на чуждо влияние!А преди това съдихме граничния полицай от Бургас за същото! НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА
128
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Който е приел ислямтой към гроба го повеждаТам от турския шейтанмозъкът му се поврежда
127
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 164, да бе ние ги ядем доматите с колците в ерата на Интернет. Всеки може да види какви ги ръси тоя по разни изяви с 2 цъкания на мишката без никакъв проблем. Е... karma is a bitch ама малко му е било
126
3
 
15
 
! Отговори
гост преди 7 години
Няма да е за последно!
125
3
 
36
 
! Отговори
Членска карта №7 преди 7 години
Твърде осъдителна постъпка. Нападателят трябваше да знае, че твари като тази дето е ритнал в корема, биха могли да се бременни и да пометнат!
124
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нямам идея какво разбираш под "османска окупация". Ако разбираш насилствено помохамеданчване, отвличания, изнасилвания, поробвания и обезглавявания ако откажеш да приемеш исляма "османска окупация", ако намалянето на населението от 3 милиона на 300 000 е "окупация", то съм съгласен с тебе. Аз, обаче, го наричам геноцид и робство. В последните 100 години българите са били повече крепостни селяни, понеже Европа е отхвърлила робството и османците е трябвало да се съобразяват. Но разлика е нямало.
123
25
 
4
 
! Отговори
Япония преди 7 години
Исляма в Япония е най-бързо разпростиращата се религия с около 4 000 000 вярващи. Джамии има във всеки град, като първата е построена през 1967 г.
122
27
 
3
 
! Отговори
Петър-Слав преди 7 години
Петър-Слав da bude vkaran v zatvora, zashtoto e prest&pnik
121
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джасим трябва да се моли да не осъдят момчето,защото после ще трябва да се изселва от България. То и сега не е лошо да го направи.
120
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
FACE NEWS
119
14
 
5
 
! Отговори
mao_dze_dun преди 7 години
До 140 - това са пълни глупости. Цитираш фалшива информация циркулираща в интернет. В Япония е пълно с хора, които идват от Индонезия и изповядването на исляма е напълно свободно.
118
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1. Мюсюлманин никога не получава в Япония гражданство. Япония е единствената страна в света, която не дава гражданство на мюсюлмани. Да се спори е излишно! Законът е закон!2. Мюсюлманите нямат права дълго време да се намират на територията на Япония.3. Опитите за евентуално разпространение на ислям в Япония се счита за углавно престъпление. За такова деяние се наказва сурово от закона и се седи за много дълго в затвора.4. В Япония няма нито едно училище, където да се преподава арабски език.5. Корана това е забранена книга. Да се внесе в Япония е наказуемо. Допуска се само някой текст
117
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
15. Към мюсюлманите в Япония всички се отнасят като към ГОЙ ( ***, животно ). Ако в даден район се появи евентуално мюсюлманин, всички започват да се отнасят към него като ПРЕСТЪПНИК.
116
2
 
16
 
! Отговори
1234 преди 7 години
До пфффБрато, тук има такава цензура ,че и Ким Чен Ун би завидял!Тук против българи може да се пише без проблем ,но за небългарите напишеш ли нещо което не се харесва на цензуриста веднага ти е изтрит коментара и си баннат за 24 часа..
115
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Автора на Текста дали е българин , прилича на Цар Кировите ромчета