Двама ранени при сбиване в ромската махала в Дупница

Спор между две празнуващи компании прераснал в сбиване
7 май 2017 11:46, Елка Василева
24
Двама ранени при сбиване в ромската махала в Дупница
Снимка: архив, Булфото

Двама души са ранени при сбиване между две празнуващи компании в ромската махала на Дупница. Това съобщи „Фокус”, като се позова на МВР.

Инцидентът е възникнал на 6 май, около 23.00 часа. Двете компании са празнували Гергьовден в квартал „Каваклия”, възникнал е спор между тях, който е прераснал в саморазправа.

В резултат на това един мъж е получил черепно-мозъчна травма. Транспортиран е за лечение в столична болница. Има и втори пострадал, който е със счупена ръка.

Продължават процесуално-следствените действия от страна на Районно управление на МВР – Дупница.
 


24
Още по темата: Дупницароми
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
2
 
! Отговори
Кой???? преди 1 година
Тези новини започват супер....винаги са ми харесвали,когато пише,как *** се самоунищожават. Но когато стигна до изреченията,че се ангажира полиция и болница ме хваща яд. Пак ще им плащаме за лечение.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма мозок в кафяви черепи
13
0
 
15
 
! Отговори
БПФ преди 1 година
До Анонимен 11

В допълнение, този антиград обикновено е построен върху земя, частна собственост на българи. И въпреки че по Конституция, Всеобща декларация за правата на човека, Европейска харта за правата на човека, частната собственост е неприкосновена, нито една институция не защитава правата на ограбените Българи... нещо че според наказателния кодекс експроприацията на недвижима собственост на един етнос от друг етнос е АПАРТЕЙД, защото тук "ромите" са над законите, а българинът не е човек.
12
0
 
11
 
! Отговори
БПФ преди 1 година
До antikomunist

Твърде вероятно да имат. За последните 2-3 години над 50% от ромовете са обхванати от здравноосигурителната система поради една нея нова, тайна поправка, според която ДЪРЖАВАТА плаща осигуровките на лица, които "имат усещането" (ЦИТИРАНО ДОСЛОВНО (?!?!?!?) ), че са "бедни". Разбира се - прави се проверка и за такива се приемат само лица, които не притежават ЗАКОННА собственост... ако имаш дори половин декар наследствена нивица някъде, не те приемат за "беден"... ясно кои приемат
11
2
 
10
 
! Отговори
Dufs преди 1 година
Това не може да е истина ,ромът не се събира на групи ,ромът не се бие нито краде.
10
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Във всеки български град има по един антиград - негова пълна противоположност. Този антиград е забранен за българи, но между него и града-майка непрестанно текат потоци от мигранти-мургавелковци.
9
0
 
17
 
! Отговори
БПФ преди 1 година
Това че са се трепали помежду си, са "културни особености", но възникват два въпроса:

1. Гергьовден е денят на войнската чест. Какво точно празнуват представители на племе, исторически прочуло се само с мародерства, бандитизъм и терор над беззащитни хора?
2. Откъде професионалните "социално слаби и крайно бедни" ромове имат пари да пируват денонощно, и щом имат достатъчно пари за ядене и пиене на корем, защо продължаваме да им плащаме пожизнени помощи, че и осигуровки, като за "крайно бедни"???
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абе, и в Дупница ли има ромска махала?! Защо все става така, че *** братя се окопават в собствени квартали-държави с алтернативни закони? И докога ще продължава тази абсурдна тенденция?
7
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако не са си платили здравните, за какво изобщо ходи линейка там?
6
1
 
21
 
! Отговори
anonimen преди 1 година
Не пише полицията да е била там и ако е така правилно е постъпила не трябва полицията да се меси в споровете на тези хора и да им отнема правото на решения това са си техни традиции и колко повече пострадали и жертви толкова по добре за България.
5
1
 
26
 
! Отговори
Интеграция преди 1 година
Родени в БГ, цял живот живеят в БГ и едно смислено и правилно изречение не могат да кажат. Не им върви интеграцията и това е.
Други такива търтей няма никаде по света, никаде.
4
1
 
28
 
! Отговори
Ян Бибиян преди 1 година
Особености на ромската идентичност
3
1
 
25
 
! Отговори
МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ преди 1 година
Трябва всяка медия да има отдел Крими Роми .
2
1
 
28
 
! Отговори
antikomunist преди 1 година
дали имат здравни застраховки...хихи
1
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Съвсем нормално когато се скарат композитори с математици и физици. Надделяват физиците защото ползват законите на физиката и Земното притегляне. Например, всяко действие има равно по сила и посока противодействие. Интелигентността надделява в тези спорове, не се рашават със сила а с аргументи. Сплотени, интелигентни общности. С тях България върви напред.