Пиян шофьор катастрофира, рани млада жена

Пътният инцидент е станал снощи в новозагорско село
13 юни 2017 11:07, Красимир Ангелов
4
Пиян шофьор катастрофира, рани млада жена
Снимка: Булфото, архив

Шофьор с 2,31 промила алкохол в кръвта причини тежка катастрофа и рани жена на 26 години в село Баня, община Нова Загора, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал около 23:30 часа снощи. Тогава "Пежо 406", управлявано от 52-годишен мъж от София, губи управление и се удря в дърво на ул. "Злати Динев".

От удара е пострадала возещата се в автомобила жена на 26 години от село Баня. Тя е откарана в МБАЛ-Сливен с фрактура на десен крак, без опасност за живота.

Водачът е получил наранявания по лицето и фрактура на дясна ръка. Пробата за употреба на алкохол е показала 2,31 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
PO-DOBRE PIYAN,OTKOLKOTO DROGIRAN
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
2.31 не е едно коняче с чая.Бая се е потрудил да докара тая проба.Дано жената се оправи.
2
0
 
4
 
! Отговори
Темида преди 6 години
Важното е да се работи по справянето с по-малките проблеми. Младите шофюри и това, че има знак за камера са виновни. Не е абсолютната липса на СЪД и съдебна система и Липсата на каквато и да е жалка форма на нация.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Направил се велик, пил за да се доказва, че може и пиян, предвкусвал сладък секс, и повлиян от мечтите нацелил дървото. Много изхвърляне, много мечти и ето резултата.