Прострелялият се в главата бил на марихуана и метадон

Мъжът е настанен с опасност за живота в "Пирогов"
26 юни 2017 15:27,
24
Прострелялият се в главата бил на марихуана и метадон
Снимка: архив Reuters

Мъжът, който се простреля с газов пистолет в слепоочието при проверка за наркотици от "Пътна полиция", е приет с опасност за живота в "Пирогов", съобщи директорът на СДВР Ивайло Иванов на брифинг в Съдебната палатаа.

"Колеги от отдел "Пътна полиция" са видели автомобил, който се е движил неадекватно по пътното платно. Предприели са действия по спирането на автомобила. Лицето е било във видимо неадекватно състояние. Направена му е проба за алкохол, която е отрицателна, след това е бил тестван за наркотици", каза Иванов, съобщи "Фокус".

Още по темата

От направените тестове е станало ясно, че мъжът е използвал метадон и марихуана.

"В такъв случай процедурата е лицето да бъде задържано. Заключвайки автомобила си, той е извадил газов пистолет, допрял си го е до слепоочието и се е прострелял", коментира Ивайло Иванов.

Той поясни, че мъжът към момента е в "Пирогов" с опасност за живота. По думите му мъжът е криминално проявен. Ивайло Иванов допълни, че винаги в такива случаи има вътрешна проверка.

Говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова поясни, че за този случай е уведомена Софийска районна прокуратура за склоняване към самоубийство.

"В рамките на разследването на прокуратурата ще се изяснят всички действия", допълни Румяна Арнаудова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
2
 
6
 
! Отговори
А дано преди 6 години
А дано *** това ***. Ние нямаме нужда от такива ***.
19
1
 
5
 
! Отговори
ПРОЦЕДУРА ЗАДЪРЖАН преди 6 години
Това на обикновен език не се ли нарича -АРЕСТУВАНЕ.А щом има арестуван доколкото знам ПОЛИЦАЯ е отговорен за неговото поведение .Ха сега да видим какво ще е наказанието за стачкуващиа полицаи .Маи прокуратурата наистина има основание за повдигане на обвинение за склоняване към самоубийство. Дано и да го осъдят.
18
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
След като са го видели че вади пистолет е трябвало да го отстрелят моментално. Не с газови а с истински боеприпаси.
17
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя е лекуващ се наркоман на метадон. Без метадон няма да може да кара кола.
16
3
 
13
 
! Отговори
бааа го преди 6 години
Защо криминално проявен тип е закаран в ''Пирогов'',а не е довършен с лопатата и директно към Малашевци!?
15
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поредния изпаднал наркоман. Да умират наред, като им е толкова акъла, поне да не вредят на другите хора.
14
3
 
7
 
! Отговори
dmx преди 6 години
Значи и "на марихуана" бил. "А на вода" бил ли е случайно?
13
3
 
6
 
! Отговори
КАТ преди 6 години
Всеки който бъде спрян от КАТ да подава оплакване за склоняване към самоубийство. То си е стрес. Само аз и моите роднини ли нямаме проблеми с полицията и КАТ? Ако му сложат веднага белезници защо са му ги сложили. Ако не ги сложат, защо не са. Не може народа да е крадлив и ***, а държавата му, политиците и полацаите добри. Няма как!
12
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе нищо не разбирате. Полицаите винаги са виновни. И колкото повече кал се хвърли по тях преди протеста им, толкова по-добре.
11
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Куките са очаквали да изкара 20 кинта от джоба , ама този път сечено :/
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ченгетата не са действали според правилника. Надрусан и пиян шофьор никога не се оставя без надзор. А ако пистолета беше истински ?
9
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Евтини театри.Познавах един подобен *** -като се напие и почне да сваля някоя мадама оная естествено го отреже и оня се покатери на балкона ще скача.Идват техните понякога и полиция и линейка-цирка е пълен.Накрая някой го издебне изотзад и му хване краката да го смъкне долу.На следващият ден оня изтрезнее казва "бях пиян нищо не помня." И така до следващият път.Тоя същият.Това са хора с психични проблеми би трябвало да са в лудницата затворени на транквиланти до живот.
8
6
 
11
 
! Отговори
ПИФ преди 6 години
НЕ ТОРМОЗЕТЕ ПОЛИЦАИТЕ.ТЕ СИ ВЪРШАТ ДОБРЕ РАБОТАТА . КАКВА СКЛОННОСТ КЪМ САМОУБИИСТВО. ТОЗИ Е УБИЕЦ НА ПЪТЯ.
7
0
 
12
 
! Отговори
Цецо преди 6 години
При тази ситуация, според мен, полицаите е трябвало първо да го обискират надлежно, а чак след това да го тестват... съгласен съм с коментар 5!
6
0
 
18
 
! Отговори
полицията пази! преди 6 години
спокойно може да измъкнеш пистолет, да освиткаш двама трима, да се застреляш после - и всичко това пред очите на родната полиция !браво! и 600 лева са ви малко !
5
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
виновни са полицаите , че са гледали не където трябва.ако беше гръмнал някой от тях или случаен минувач ?не са действали много професионално според мен, в такива случай шофьорът се държи под око. трябваше още като видят пистолета, да го свалят на земята и да му сложат белезниците.
4
0
 
10
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
Заглавието пак чупи тъпометъра!
3
3
 
9
 
! Отговори
Грасхопър преди 6 години
Като е на трева и метадон, да му помогнат тези пусти доктори... Пуснете му 1 спринцовка чист кислород :)
2
3
 
14
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 6 години
Хич да не го мъчат да го лекуват тоя. За такива здравната каса има пари, а аз, който плаща вноски 15 години, чакам по 2 месеца за преглед. Простреляният може да се реваншира на обществото само като донор. Мнението ми не е много демократично, но при тази ширеща се престъпност и простотия, какво да кажа.
1
13
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Какво са виновни полицаите, че тоя отпaдък се е застрелял? Действали са абсолютно професионално, даже са предотвратили още по-тежко произшествие, ако го бяха оставили да се движи така, представяте ли си колко хора още можеше да затрие, освен себе си???